Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσια δεν σας ειπα......προχτες ειδα ψαρι στον υπνο μου = λαχταρα ε σημερα το πρωι πηγα να κλεισω την πορτα βλεπω γρατζουνιες στην κλειδαρια.......μετα παω να μπω στο αυτοκινητο και η πορτα για το υπογειο ηταν ορθανοιχτη........ισως προσπαθουσαν να μπουν απο τα πλαινα παραθυρα αλλα εχουμε σιδεριες και δεν τα καταφεραν.....αχ μας εβαλαν στο ματι...αν ειναι να μπουν τουλαχιστον να μην ειμαστε μεσα............με βλεπω σημερα να μην κλεινω ματι......

αφου ειδαν οτι δεν μπορουν να μπουν , δεν νομιζω να ξαναρθουν.....μην νομίζεις θελουν την ευκολία τους ..........

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Δεν ξερω εμενα παντως καταφεραν να με φοβισουν......

εμένα μου λες:shock::shock::shock: που εχουν μπει και στο σπίτι και στο μαγαζί..........

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ναι ρε αννα σκεψου κατι ! και ασε τα φωτα αναμενα...να καταλαβουν οτι τους καταλαβατε..συνηθως αμμα βλεπουν φωτα δεν πανε.μπορει να ηταν και περαστικη!αμα κατσει δηλαδη!αφου δεν τα καταφεραν ...να μην ξανα ερθουν.. δεν ρισκαρουν αυτοι αμα δεν ειναι σιγουρι οτι υπαρχει χρημα! εκτος κιαν εχεις?χαχαχαχα!

παπακι εισαι τυχερη γιατι τωρα ειναι η καλυτερη εποχη!

παω να μαγειρεψω λιγο και επιστρεφω..η νοικοκυρα τωρα παω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Ρουλα ειπες το καλυτερο ανεκδοτο ....χαχαχαχαχαχα καλε ποιος εχει πια λεφτα στο σπιτι?????Μονο κατι γιαγιαδες που τα κανουν μασουρια και τα βαζουν κατω απο το στρωμα.....

Καλά δεν σας προλαβαίνω με τίποτα σήμερα.Αστερίνα καλά είσαι;;;Πως πάει η ξάπλα;

μια χαρα! ολα στα ποδια μου..μονο που σημερα θα ειμαι μονη ολη μερα και πρεπει να φτιαξω κατι να φαω! πεναω λεμε πολυ!! εσυ τι κανει? η μπεμπουλα? κλωτσαει? ποτε ειπαμε εχεις β επιπεδου?

HouVp2.png

oVGVp2.png

αστερινα εχεις δεν εχεις θα κοιταξουν να σε σφαξουν για το δεκαρικο...τον περιπτερα που τον εφαγαν για 50 ευρω ειχε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερινα εχεις δεν εχεις θα κοιταξουν να σε σφαξουν για το δεκαρικο...τον περιπτερα που τον εφαγαν για 50 ευρω ειχε;

Σε ευχαριστω που με ηρεμεις................:shock::shock::shock::shock:χαχαχαχαχαχαχα

Η μικρή κλωτσάει πολύ η άτιμη...Στις 18 θα πάω για β επιπέδου εγώ έχω ακόμα...

Κάνε κάτι πρόχειρο να φας μη ταλαιπωρηθείς...Η φίλη μας πρέπει να είναι ξεκούραστη στην κοιλιά σου...

Τζένη να σε πάρω στον γάμο μου να μου πεις και του χρόνου;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω που με ηρεμεις................:shock::shock::shock::shock:χαχαχαχαχαχαχα

οτι εσυ δεν το ξερεις οτι μπορει να φανε ανθρωπο για το τπτ..ρε συ αννα δεν εχουν σκανερ οι κλεφτες για δουν αν θα μπουν μεσα σε σπιτι η σε μαγαζι να κλεψουν..

καποτε με τους ντοπιους τους κλεφτες ειχες το κεφαλι σου ησυχο..μπαιναν μεσα αν δεν ειχες φευγανε..τωρα με τους λαθρομεταναστες χουν γινει τα πραγματα τραγικα..για να φανε θα σε σκοτωσουνε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πολύ πιθανό αλλά θα προτιμήσουν όταν ξανάρθουν να σας παρακολουθούν για να μην είστε εκεί. Λοιπόν στα τζάμπο έχει κάτι σκατουλάκια ψεύτικα εννοείται αλλά λειτουργούν που μόλις ανοίξει πορτοπαράθυρο σφυρίζουν.

Επίσης όταν φύγεις για να γεννήσεις να πεις στην πεθερά να ανοίγει παράθυρα και να τα κλείνει και κανέναν φως να βλέπουν κίνηση.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Η μικρή κλωτσάει πολύ η άτιμη...Στις 18 θα πάω για β επιπέδου εγώ έχω ακόμα...

Κάνε κάτι πρόχειρο να φας μη ταλαιπωρηθείς...Η φίλη μας πρέπει να είναι ξεκούραστη στην κοιλιά σου...

Τζένη να σε πάρω στον γάμο μου να μου πεις και του χρόνου;

αη μαρηηηηηηη:tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Α ναι λες για κατι σκατουλακια που κολλανε και τσιριζουν αμα ανοιξουν...θα στηλω τον Θαναση να παρει....Αλλα για να μπουν πρεπει να σπασουν σιδεριες δεν ειναι σκετα παραθυρα τι στο καλο......Εγω σκεφτηκα και το αλλο απο πανω ειναι μια αυλη που μενει μια γιαγια και μηπως ηθελαν να δουν αν μπορουν να σκαρφαλωσουν...Τεσπα αλλαχτε κουβεντα γιατι τα εχω παρει ολιγον τι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...