Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αχ κοριτσια δεν σας ειπα......προχτες ειδα ψαρι στον υπνο μου = λαχταρα ε σημερα το πρωι πηγα να κλεισω την πορτα βλεπω γρατζουνιες στην κλειδαρια.......μετα παω να μπω στο αυτοκινητο και η πορτα για το υπογειο ηταν ορθανοιχτη........ισως προσπαθουσαν να μπουν απο τα πλαινα παραθυρα αλλα εχουμε σιδεριες και δεν τα καταφεραν.....αχ μας εβαλαν στο ματι...αν ειναι να μπουν τουλαχιστον να μην ειμαστε μεσα............με βλεπω σημερα να μην κλεινω ματι......

πω πω πολυ αγριευτικο πραγμα βρε παιδι μου.ελπιζω να ειδαν οτι ειναι δυσκολο να μπουν και να τρομαξαν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τοτε αυτο ειναι με τον εξωτερικο υπερηχο δεν φαινεται, και ισως με το νερο.... σημερα θα μαθει βρε! αφου θα κανει εσωτερικο....

εσυ τι κανεις?

Θα μαθει σιγουρα αλλα το γ@μωτο ειναι γιατι να την βαζουν σε τετοια ταλαιπωρια κριμα ειναι.....

πω πω πολυ αγριευτικο πραγμα βρε παιδι μου.ελπιζω να ειδαν οτι ειναι δυσκολο να μπουν και να τρομαξαν!

Δεν ξερω βρε αυτοι ειναι να μην σε βαλουν στο ματι......απαπα

Αχ κοριτσια δεν σας ειπα......προχτες ειδα ψαρι στον υπνο μου = λαχταρα ε σημερα το πρωι πηγα να κλεισω την πορτα βλεπω γρατζουνιες στην κλειδαρια.......μετα παω να μπω στο αυτοκινητο και η πορτα για το υπογειο ηταν ορθανοιχτη........ισως προσπαθουσαν να μπουν απο τα πλαινα παραθυρα αλλα εχουμε σιδεριες και δεν τα καταφεραν.....αχ μας εβαλαν στο ματι...αν ειναι να μπουν τουλαχιστον να μην ειμαστε μεσα............με βλεπω σημερα να μην κλεινω ματι......

ετσι θα μας καταντησουν στο τελος..να νιωθουμε την τρομοκρατια μεσα στο σπιτι μας...να ξερες ποσες φορες εχω κλ@σει μεντες μεσα στο σπιτι μου κ ας ειμαι κ διπλο κλειδοαμπαρωμενη...αστα..εσυ καλου κακου εχε κ κανα κατσαριδοκτονο διπλα απο το κρεββατι σου..εγω με την αστερινα οταν ειχαμε μια καντινα τερμα θεου στην παραλια κ κοιμομασταν σε ενα τροχοσπιτο μονες μας καθε βραδυ κοιμομασταν με μια λακ αγκαλια η καθεμια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Δεν το ξερω βρε Τζενακι και εμενα μου εκαναν κολπικο στην αρχη μετα την 8η εκανα κοιλιακο

και μενα το ιδιο αννουλι μετα τη 8η-9η εβδοαμαδα μου εκανε κοιλιακο η παλια μου γιατρος και μαλιστα μου λεει την πρωτη φορα εχεις πιει νερο της λεω οχι.κατσε μου λεει να δουμε αν φαινεται τιποτα αλλιως θα σε βαλω να σου κανω κολπικο.αλλα τελικα φαινοταν το σπορακι.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

ελα ρε! παναγια μου πως τα φοβαμαι αυτα! να προσεχεις και εννοειται δεν θα κλεισεις ματι... βαλε και συναγερμο...οχι αυτο που φανταζεσαι....απλα αυτοσχεδιασε αυτο εκανε παντα ο πατερας μου! πχ βαλε κατι στην πορτα ,ωστοσω αν προσπαθησει κανεις να την ανοιξει να κανει θορηβο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

τοτε αυτο ειναι με τον εξωτερικο υπερηχο δεν φαινεται, και ισως με το νερο.... σημερα θα μαθει βρε! αφου θα κανει εσωτερικο....

εσυ τι κανεις?

καλα..τωρα που πλησιαζουν οι μερες για να μου ερθουνε ειμαι παλι κατα φαντασιαν εγκυος...δεν τα ξερεις;ετσι γινεται...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και σπρευ πιπεριου αννουλι κατω απο το μαξιλαρι αλλα θα μου πεις αν ειναι να μπουν μεσα στο σπιτι σου θα χεστεις πανω σου τι να πρωτο κανεις μετα.θα βρες το κουραγιο να ψεκασεις;;;;;

αλλα θα μου πεις αν ειναι να προστατεψεις το παιδι σου το βρισκεις και το παραβρισκεις και βγαζεις και τα καλολιμαρισμενα νυχακια σου και τους βγαζεις τα ματια.αντε γιατι πολυ αμερικη γιναμε τωρα τελευταια και πουθενα δε νιωθεις ασφαλεια πια.ελεος!

566b716e1f.png?html%22

καλα..τωρα που πλησιαζουν οι μερες για να μου ερθουνε ειμαι παλι κατα φαντασιαν εγκυος...δεν τα ξερεις;ετσι γινεται...

αχ ποσο πολυ σε νιωθω!

καθε φορα κατεγραφα τι ενιωθα για να τα ξερω τον επομενο μηνα να μην παραμυθιαζομαι.ελα ομως που καθε μηνα ενιωθα και κατι διαφορετικο!

τρελα λεμε!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αχ ποσο πολυ σε νιωθω!

καθε φορα κατεγραφα τι ενιωθα για να τα ξερω τον επομενο μηνα να μην παραμυθιαζομαι.ελα ομως που καθε μηνα ενιωθα και κατι διαφορετικο!

τρελα λεμε!

ετσι..ετσι..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελα ρε! παναγια μου πως τα φοβαμαι αυτα! να προσεχεις και εννοειται δεν θα κλεισεις ματι... βαλε και συναγερμο...οχι αυτο που φανταζεσαι....απλα αυτοσχεδιασε αυτο εκανε παντα ο πατερας μου! πχ βαλε κατι στην πορτα ,ωστοσω αν προσπαθησει κανεις να την ανοιξει να κανει θορηβο!

Αυτο πολυ μου αρεσε......να βαλω κανα βαζο να πεσει μπας και σπασει?????Κατι θα σκεφτω μεχρι το βραδυ βλεπω να παιρνει και ο αντρας μου κανα ροπαλο απο διπλα......ξερεται τι φοβαμαι πιο πολυ....πρωτα να μην μου πειραξουν το παιδι και δευτερον αυτα τα αναισθησιογονα σπρει που ριχνουν μην παθει κατι το μπουμπουκακι μου απαπαπαπαπαπα τρεμω μονο στην ιδεα.... Θα παρω και κανα σπρει απο διπλα να εχω....

παπακι πως παει το περπατημα? εμενα μου ειπε ουτε να το σκεφτομαι...γιατι δεν χρειαζεται να κατεβει αλλο! χαχαχα

εμενα δε μου εχει τιποτα κακο ακομα τουλαχιστον οποτε περπαταω κανονικα σιγα σιγα βεβαια.κανω και τα ψωνια μου κυριως το σαβ/κο και τις καθημερινες απο λιγο.αν και εχω αρχισει να σου πω και κουραζομαι πιο γρηγορα.

566b716e1f.png?html%22

Αυτο πολυ μου αρεσε......να βαλω κανα βαζο να πεσει μπας και σπασει?????Κατι θα σκεφτω μεχρι το βραδυ βλεπω να παιρνει και ο αντρας μου κανα ροπαλο απο διπλα......ξερεται τι φοβαμαι πιο πολυ....πρωτα να μην μου πειραξουν το παιδι και δευτερον αυτα τα αναισθησιογονα σπρει που ριχνουν μην παθει κατι το μπουμπουκακι μου απαπαπαπαπαπα τρεμω μονο στην ιδεα.... Θα παρω και κανα σπρει απο διπλα να εχω....

κι εσυ δεν κανει αννουλι να αναπνευσεις τετοιο πραγμα με την κοιλια στο στομα.και το παιδι εννοειται.αλλα τι να κανεις αν ειναι αθορυβοι ρε παιδι μου δεν του παιρνεις χαμπαρι και ξυπνας μετα απο κανα 12ωρο λεει με πονοκεφαλο.

566b716e1f.png?html%22

καλημερα! αννουλα αντε με το καλο να σου ερθει το μωρακι σου.

παπακι ειναι λιγο ανεβασμενη η τιμη αλλα μεχρι να το δει ο γιατρος μην στεναχωριεσαι ,γιατι και εγω ετσι αγχονομουν και δεν ηταν τιποτα!

ευγενια θα δουμε το βραδυ τωρα τι θα της πει η γιατρινα,αυτος ηταν μ.......

ασε που εγω δεν ξερω τιποτα για νερο! ως τωρα κανεις δεν μου εχει πει να πινω νερο πριν τον υπερηχο,ισα ισα που πριν μπω στο γιατρο παω τουαλετα.

χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσια μπουκι ξανθη κυττη μινακι..

εμενα με εχει μουρλανει το μωρακι ολο κλωτσαει...

Γεια σου Ρουλάκι:P:p

κι εμενα κανεις δεν μου ειχε πει για νερό πριν....ισα ισα να παω τουαλέτα μου ελεγαν.

να πιεις νερό για να κανεις υπερηχο , το ξέρω αλλά για άλλες περοπτωσεις

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...