Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

και για να μη με λετε ακαματα σας πληροφορω πως επλυνα τα μπεμπερο μας, τα πιατα, σιγυρησα την κουζινα, ξυπνησε ο αντρας μου, εκοψα σαλατα, ζεστανα το φαι, φαγαμε, βγηκαμε να καπνισουμε να πουμε για τον γιοκα μας και ξαναεπλυνα τα πιατα που λερωσαμε..εχετε να πειτε κατι???δεν ακουσα!!!!!!!!!!!!!

και σας στελνω ενα γλυκο γλυκο καληνυχτισμα και πολλα πολλα φιλακια!!!

θα τα πουμε αυριο!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για να μη με λετε ακαματα σας πληροφορω πως επλυνα τα μπεμπερο μας, τα πιατα, σιγυρησα την κουζινα, ξυπνησε ο αντρας μου, εκοψα σαλατα, ζεστανα το φαι, φαγαμε, βγηκαμε να καπνισουμε να πουμε για τον γιοκα μας και ξαναεπλυνα τα πιατα που λερωσαμε..εχετε να πειτε κατι???δεν ακουσα!!!!!!!!!!!!!

και σας στελνω ενα γλυκο γλυκο καληνυχτισμα και πολλα πολλα φιλακια!!!

θα τα πουμε αυριο!

δεν προλαβα να μιλησω η κακομοιρα:confused:...καληνυχτα!!!!!!!!:tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερααααα...ευζενη σορρυ που μπηκα και βγηκα σαν τον σιφουνα αλλα ημουν κομματια

ο μπεμπης ξυπνησε μετα απο ενα τεταρτο κι εγω τελικα απτη νυστα και την ταλαιπορια της ημερας τον ταιζα κοιμησμενη...απορω πως τα καταφερα και δεν επνιξα το παιδι...ηταν και ο αντρας μου διπλα αλλα...αυτος με κοιτουσε και μολις ανοιξα το ματι μου λεει

- τελικα εχεις μεγαλες βλεφαριδες...λυθηκε το μυστηριο απο που πηρε ο μπεμπης μας τις βλεφαριδες

:shock::shock::shock: ακου προβληματισμους που εχει ο ανθρωπος

μια ερωτηση για τις μανουλες...οταν μετραμε θερμοκρασια στα νινια (απτον πωπουλη βεβαιως βεβαιως) αφαιρειτε απτο αποτελεσμα τιποτα?η παιδιατρος μου ειπε εχθες απτην θερμοκρασια του να αφαιρω 3..δηλαδη αν δειξει 38 κραταω το 37,7...καινουριο ειναι αυτο η ειμαι εντελως ασχετη για να μην πω αχρηστη???:-(:sad::-(

πριν μια ωρα πριν το φαγητο και μετα απο κλαμα λογο πεινας μετρησα τον μικρο και εδειξε 38,2 με το που του εβαλα το θερμομετρο...μετα απο κανα μισαωρο 37,9..επαιξε ρολο το κλαμα?δεν το εκανα καλα?κουνιεται κιολας και δεν το αφηνω αρκετα ωστε να κανει μπιπ μπιπ...εχω το ηλεκτρονικο της κικο

το προσωπακι του (δλδ τα μαγουλακια του ειναι δροσερα, το κουτελακι νορμαλ οταν του το φιλαω η ακυρη η διαδικασια του φιληματος?

ουφφφφφφφφφφ και ξανα ουφφφφφφφφφ

πολυ δυσκολο να εισαι μανα :confused::confused::confused:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερααααα...ευζενη σορρυ που μπηκα και βγηκα σαν τον σιφουνα αλλα ημουν κομματια

ο μπεμπης ξυπνησε μετα απο ενα τεταρτο κι εγω τελικα απτη νυστα και την ταλαιπορια της ημερας τον ταιζα κοιμησμενη...απορω πως τα καταφερα και δεν επνιξα το παιδι...ηταν και ο αντρας μου διπλα αλλα...αυτος με κοιτουσε και μολις ανοιξα το ματι μου λεει

- τελικα εχεις μεγαλες βλεφαριδες...λυθηκε το μυστηριο απο που πηρε ο μπεμπης μας τις βλεφαριδες

:shock::shock::shock: ακου προβληματισμους που εχει ο ανθρωπος

μια ερωτηση για τις μανουλες...οταν μετραμε θερμοκρασια στα νινια (απτον πωπουλη βεβαιως βεβαιως) αφαιρειτε απτο αποτελεσμα τιποτα?η παιδιατρος μου ειπε εχθες απτην θερμοκρασια του να αφαιρω 3..δηλαδη αν δειξει 38 κραταω το 37,7...καινουριο ειναι αυτο η ειμαι εντελως ασχετη για να μην πω αχρηστη???:-(:sad::-(

πριν μια ωρα πριν το φαγητο και μετα απο κλαμα λογο πεινας μετρησα τον μικρο και εδειξε 38,2 με το που του εβαλα το θερμομετρο...μετα απο κανα μισαωρο 37,9..επαιξε ρολο το κλαμα?δεν το εκανα καλα?κουνιεται κιολας και δεν το αφηνω αρκετα ωστε να κανει μπιπ μπιπ...εχω το ηλεκτρονικο της κικο

το προσωπακι του (δλδ τα μαγουλακια του ειναι δροσερα, το κουτελακι νορμαλ οταν του το φιλαω η ακυρη η διαδικασια του φιληματος?

ουφφφφφφφφφφ και ξανα ουφφφφφφφφφ

πολυ δυσκολο να εισαι μανα :confused::confused::confused:

καλημερα αννετακι..θα συμφωνησω ως προς το τελευταιο..πολυ δυσκολο κ τρυφερο μαζι.την θερμοκρασια του παιδιου γιατι την μετρας;κ ναι η μεθοδος του φιληματος ειναι σωστη οταν εσυ εχεις κανονικη θερμοκρασια στο σωμα σου.δηλ..εχτες πηγα μια βολτα στη μικρη να δω το παιδι αλλα πηγα με το μηχανακι.οταν τον πηρα αγκαλια νομιζα οτι ειχε πυρετο.μετα απο 5 που βρηκα τη θερμοκρασια μου ηταν δροσερουλης..το οτι κουνιεται παιζει ρολο καλο θα ηταν να το βαζεις οταν θα ειναι μισοκοιμισμενος..

και τελος..εχω φυγει κ γω χωρις να πω ουτε γεια δηλ τι πρεπει να παρεξηγηθητε;ειπαμε..οχι αλλο καρβουνοοοοοοοο..ασε που οι μανουλες εχουν αδεια μητροτητας;)μπαινουν οποτε μπορουν ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω θα ερχομουν με τα ποδια..δεν εχω κ τοση υπομονη να περιμενω λεοφωριο κ που θα με κατεβασει κ που να βρω ταξι..απαπαπαπα...εμπρος καλα μου ποδαρακιαααα

καλημέρααα........τι λες μαρή ? θα ερθει η μανα μου με τα πόδια , 3-4 χιλιόμετρα ?:confused::confused:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κιτσιιιιιιιι

καλημέρα μορφονιά:P:p:p:p

πως είσαι ? επιτέλους μετα απο 2 μέρες , είδα το φως του ήλιου:shock::shock:

σε 20 λεπτά , θα είναι σπίτι τα επιπλάκια μας:P:p

εγω είμαι στο μαγαζί

καλημέρα μορφονιά:P:p:p:p

πως είσαι ? επιτέλους μετα απο 2 μέρες , είδα το φως του ήλιου:shock::shock:

σε 20 λεπτά , θα είναι σπίτι τα επιπλάκια μας:P:p

εγω είμαι στο μαγαζί

εμεις εδω εχουμε βροχερο καιρο..αλλα δεν με χαλαει..πηρατε επιπλα του μωρου η δικα σας;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ελαααα....κ καλή δουλειά σήμερααα !!!!!!!!!!!!!

χαχαχα..αυτο παιζεται..να φανταστεις ο πρωτος ανθρωπος που μπηκε μεσα ηταν προμηθευτης κ ηρθε για λευτα:mad:...ακου ο ηλιθιος..πριν 7 μηνες του χρωστουσα 850 ευρω..τον κατεβασα στα 37.. κ ο πυροβολημενος ηρθε εχτες του ειπε η μανα μου οτι δεν ειμαι εδω κ αυτος ηρθε σημερα πρωι μη χασει....δεν αντεξα οταν τον ειδα του εριξα ενα χ...μο ..πατε καλα ρε του λεω ..σας εχω αφησει τοσο χρονια ενα καρο λευτα κ ερχεσαι 2 μερες μη χασεις τα 37 ευρω..θα επρεπε να ντρεπεστε..κ μετα μου λες γιατι δεν βαζω παραγγελεια..τιποτα ρεεεε τιποτα..παρε 20 ευρω κ φυγε ουτε ενα σαμπουαν δεν ξαναπερνω απο εσας..αποτελεσμα..εφυγε κ δεν πηρε καν τα λευτα..αι στο καλο πρωι πρωι...με φουντωσε.. κ σεφτε δεν ειχα κανει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εμεις εδω εχουμε βροχερο καιρο..αλλα δεν με χαλαει..πηρατε επιπλα του μωρου η δικα σας;

καλά , τι έπαθε κ σερνεται το σύστημα ?

έπρεπε να δεις το ύφος μου , μόλις διάβασα δικά μας:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κρεββατάκι του μωρού , κ μια σιφινιέρα με 4 συρτάρια , που ανοιγει απο πανω για αλλαξιερα , γιατι δεν ειχαμε καθόλου χώρο για τα πράγματα του

καλά , τι έπαθε κ σερνεται το σύστημα ?

έπρεπε να δεις το ύφος μου , μόλις διάβασα δικά μας:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

κρεββατάκι του μωρού , κ μια σιφινιέρα με 4 συρτάρια , που ανοιγει απο πανω για αλλαξιερα , γιατι δεν ειχαμε καθόλου χώρο για τα πράγματα του

αχ μπραβω κιτσι μου πολυ χαιρομαι:D θα περιμενεις πως κ πως να πας να τα δεις ε;θα χωρεσουν μια χαρα κουκλι θα το κανεις το δωματιο σας!!ετσι κ αλλιως κ παιδικο να ειχες στην κρεββατοκαμαρα θα την εβαζες την κουνια..μιλαει η πειρα;)ολοι εκει την εχουνε.. ποια δικα μας διαβασες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχα..αυτο παιζεται..να φανταστεις ο πρωτος ανθρωπος που μπηκε μεσα ηταν προμηθευτης κ ηρθε για λευτα:mad:...ακου ο ηλιθιος..πριν 7 μηνες του χρωστουσα 850 ευρω..τον κατεβασα στα 37.. κ ο πυροβολημενος ηρθε εχτες του ειπε η μανα μου οτι δεν ειμαι εδω κ αυτος ηρθε σημερα πρωι μη χασει....δεν αντεξα οταν τον ειδα του εριξα ενα χ...μο ..πατε καλα ρε του λεω ..σας εχω αφησει τοσο χρονια ενα καρο λευτα κ ερχεσαι 2 μερες μη χασεις τα 37 ευρω..θα επρεπε να ντρεπεστε..κ μετα μου λες γιατι δεν βαζω παραγγελεια..τιποτα ρεεεε τιποτα..παρε 20 ευρω κ φυγε ουτε ενα σαμπουαν δεν ξαναπερνω απο εσας..αποτελεσμα..εφυγε κ δεν πηρε καν τα λευτα..αι στο καλο πρωι πρωι...με φουντωσε.. κ σεφτε δεν ειχα κανει

ααα.....τον ηλιθιο, πρωί πρωί

καλά του τα είπες......λες κι ηταν κανα ποσο σοβαρό

ασε , εχουμε λαλήσει όλοι.....

εντωμεταξύ , εμείς οι large τυποι , τα ψιλά κ λοιπα απο τις παραγγελίες τα κοβουμε....κ σου εξηγώ

αυτός που θα φερει τωρα τα πραγματα , ειναι να παρει 153 ευρω - το υπόλοιπο-. καθε φορα που πηγαινα κ του εδινα λεφτα , μου ελεγε το υπολοιπο ειναι τοσο....παντα με το 3 στο τελος...

εε...μα λεω ...αι στο καλο ...ουτε τα 3 ευρώ να κοψει ? κ δεν ζηταω ποτέ τίποτα...αλλά ειναι εδω στην γειτονιά κ πηγα κ για να μην τρεχω αλλου , κ γιατί να μην τον υποστηρίξω ?

κανείς , μα κανείς ..ουτε το δεκάλεπτο.

ααα.....τον ηλιθιο, πρωί πρωί

καλά του τα είπες......λες κι ηταν κανα ποσο σοβαρό

ασε , εχουμε λαλήσει όλοι.....

εντωμεταξύ , εμείς οι large τυποι , τα ψιλά κ λοιπα απο τις παραγγελίες τα κοβουμε....κ σου εξηγώ

αυτός που θα φερει τωρα τα πραγματα , ειναι να παρει 153 ευρω - το υπόλοιπο-. καθε φορα που πηγαινα κ του εδινα λεφτα , μου ελεγε το υπολοιπο ειναι τοσο....παντα με το 3 στο τελος...

εε...μα λεω ...αι στο καλο ...ουτε τα 3 ευρώ να κοψει ? κ δεν ζηταω ποτέ τίποτα...αλλά ειναι εδω στην γειτονιά κ πηγα κ για να μην τρεχω αλλου , κ γιατί να μην τον υποστηρίξω ?

κανείς , μα κανείς ..ουτε το δεκάλεπτο.

πας καλα χριστιανη μου:confused:..αν τους κοψεις ενα ευρω θα σηκωσουν πυρετο..οι φραγκοφονιαδες.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ μπραβω κιτσι μου πολυ χαιρομαι:D θα περιμενεις πως κ πως να πας να τα δεις ε;θα χωρεσουν μια χαρα κουκλι θα το κανεις το δωματιο σας!!ετσι κ αλλιως κ παιδικο να ειχες στην κρεββατοκαμαρα θα την εβαζες την κουνια..μιλαει η πειρα;)ολοι εκει την εχουνε.. ποια δικα μας διαβασες;

που ρωτησες για δικά μας επιπλα ...:P:p:p:p

είδες , καμιά φορά όπως γράφουμε μπερδευόμαστε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...