Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , *Vasoula είπε:

Οχι κορίτσι μου λάθος δεν είναι σίγουρα...ο καθε γιατρος εχει τη δικη του λογικη...όλα καλά να πάνε και με το καλό η μεταφορά σου!!🥰

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημέραα:P:p:p

των 50 έκανες ε ?

της νηστείας μια χαρά ειναι . τωρα η αλλη τιμη μου φαινεται λιγο ανεβασμενη , αλλα οτι σου πουν. αυτο παντως με τα όρια δεν το καταλαβαινω....αλλοι εχουν οριο μετα απο 1 ωρα , 130...αλλοι 140...τωρα βλέπω 170

εγω μετα απο 1 ωρα ειχα 111............:shock::shock::shock:

τι να σου πω βρε κιττυ μου μακαρι να ηξερα

ναι των 50 εκανα και το χαρτι ακριβως λεει:

σακχαρο προ ληψεως γλυκοζης 85mg/dL με φυσιολογικες τιμες 65-110

σακχαρο 60 λεπτα μετα τη ληψη 180 με φυσσιολογικες τιμες 120 με 170

τωρα τι να σου πω περαιτερω θα μου πει αυριο το απογευμα ο γιατρος.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μλκια ειπα 6 ειναι....

οχι , ειχα μπει ....αλλα ειχα κοσμο εδω

παντως το βραδυ θα ξερετε !!!!! και μενα την 6η εβδομαδα , μονο εξωτερικό υπερηχο που ειχα κάνει

αφου σημερα δεν εχει κατι , είναι καλό σημάδι:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλα ρε συ παμε καλα;;;;;

τι πραγματα ειναι αυτα;;

παει η κοπελα μεσα στην αγωνια να δει τι εχει γινει να ακουσει τουλαχιστον το μωρο της και της λεει τετοια πραγματα;;;;

στο κατω κατω γιατι δεν της εκανε ενα κολπικο υπερηχο που φαινονται ολα πεντακαθαρα;;;

τι να πω ρε συ τελικα καποιοι δεν ειναι μονο οτι δεν ειναι γιατροι αλλα στην τελικη δεν ειναι ουτε ανθρωποι!

ντροπη του!

ας παει εξω η κοπελα να βεβαιωθει τουλαχιστον αν και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.

αυτο ειπαμε κ μεις ρε παπι αλλα τους π....γιατι να την αφησουν ετσι..σηκωθηκε να παει να δει τουλαχιστον τι γινεται με αποτελεσμα να σηκωθει τσαμπα..κ σημερα παλι θα σηκωθει να παει στο γιατρο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Φυγαμεεεεε φιλεναδα και ποιος μας πιανει!!!!!χαχαχαχαχα Εσυ πως νιωθεις που πλησιαζει η μερα?

Για την ωρα καλά....το ΣΚ , δεν ξερω πως θα ειμαι:shock::shock::shock:

Σημερα ειμαι στο μαγαζί....εργάζομαι........σου ειχα στειλει χθες πμ, το ειδες ?

ααα...ειδα και τις φωτο σας....μια χαρά εισαι:P:p:p Η Εβελίνα , κουκλακι:P

Ο θανάσης δεν πολυφαίνεται απο την μπουκλα.....χαχαχχχααχχα..λες να εχει μπουκλακια η μπουμπού ?

Διαφημίσεις

τι να σου πω βρε κιττυ μου μακαρι να ηξερα

ναι των 50 εκανα και το χαρτι ακριβως λεει:

σακχαρο προ ληψεως γλυκοζης 85mg/dL με φυσιολογικες τιμες 65-110

σακχαρο 60 λεπτα μετα τη ληψη 180 με φυσσιολογικες τιμες 120 με 170

τωρα τι να σου πω περαιτερω θα μου πει αυριο το απογευμα ο γιατρος.

τι να σου πω....κι εγω....ειχα καταμπερδευτεί με τους διαβητολογους , γιατί η γιατρός μου δεν ανακατεύτηκε σε αυτό

Οκ, θα μας πεις απόψε:P

αυτο ειπαμε κ μεις ρε παπι αλλα τους π....γιατι να την αφησουν ετσι..σηκωθηκε να παει να δει τουλαχιστον τι γινεται με αποτελεσμα να σηκωθει τσαμπα..κ σημερα παλι θα σηκωθει να παει στο γιατρο..

οτι και να πειτε λιγο θα ειναι.

επρεπε βασικα να του τα χωσει λιγο του κυριου μπας και βαλει μυαλο.

αλλα μερικες φορες ειμαστε λιγο κοτες.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τι να σου πω....κι εγω....ειχα καταμπερδευτεί με τους διαβητολογους , γιατί η γιατρός μου δεν ανακατεύτηκε σε αυτό

Αποτι ξερω αφου εκανα και τις 2 διαφερουν οι τιμες

Στην μικρη το οριο ειναι 170 και στην μεγαλη ειναι 130 αν θυμαμαι καλα.......

οχι αποψε αυριο εχω ραντεβου μια μερα ακομα υπομονη .

αραγε ποσο να εχει φτασει ο μπεμπουκος μου;;;;εσενα ποσο ηταν περιπου στις 26-27 εβδομαδες;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

χελοου!τι κανετε?για λιγο μπηκα γιατι ειμαι χαλια και θα παω για ξαπλα.Συναχωθηκα και ειμαι κοκκαλο.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Αποτι ξερω αφου εκανα και τις 2 διαφερουν οι τιμες

Στην μικρη το οριο ειναι 170 και στην μεγαλη ειναι 130 αν θυμαμαι καλα.......

δε θα επρεπε να ειναι το αναποδο;;

α καλα κουλουβαχαρτα!

δε βαριεσαι μωρε οτι ειναι τωρα δεν αλλαζει κατι.το πολυ πολυ να μου πει να παω να δω διαβητολογο και να μου δωσει διατροφη.τι να κανουμε τωρα.δε θα σκασω κι ολας.

566b716e1f.png?html%22

:confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: εδω κουραστικα εγω καλε που τα διαβαζωωωω ποπο εεεεε ρε τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες !!!!! επρεπε να μπορουσαμε να επιλεγαμε τον τυπο της νοικοκυρας που θελουμε εγω θα διαλεγα να ειμαι σαν αυτες του αντεννα χαχαχαχα το μονο προβλημα μου να ειναι αν θα παμε διακοπες φετος ελλαδα ή εξωτερικο και αν τα παιδια μου θα πανε σε ιδιωτικο ή δημοσιο σχολειο!!!!! ελεοοοοοοοοοοοοοοος

πλακα κανω τζενακι μου καταλαβαινω οτι εισαι τωρα αλλου μην μασας ολα καλα θα ειναι για την αδερφη σου ο γιατρος ηταν απλα για τα μπαζα!!!!

κ μου λεει η μανα μου κ ο αντρας μου[οι εξυπνακηδες]αμ θελει κοτσια η οικογενεια ετσι το περασες;2 μερες κ δεν αντεξες ,οταν θα κανεις παιδι πως θα αντεξεις;

ρε βλαμενα τους λεω[γιατι με τσατισανε]το ιδιο ειναι;οταν μπαινεις σε ενα ξενο σπιτι που δεν ξερεις που παν τα τεσσερα..δεν ξερεις τη σειρα του..κ να ρωτας συνεχεια..μαρια που ειναι το αλατι το πιπερι τα πκρεμμυδια που εχεις μεγαλυτερη κατσαρολα..που ειναι η σκουπα να σκουπισω ..μεσα στην κουζινα της ημουν χειροτερα κ απο τυφλη..αυτο με κουρασε περισσοτερο..εκτος αυτου..τα παιδια σου που τα μεγαλωνεις εσυ ξερεις κ τα κουμπια τους στην καθημερηνοτητα..ακου ο μεγαλος της αδελφης μου ειναι 8 χρονων κ δεν ηθελε να παει σχολειο εχτες γιατι θεωρουσε τον εαυτο του υπευθυνο που η μαμα του εβγαλε αιμα γιατι δεν την βοηθουσε στις δουλειες του σπιτιου..κ να μου λεει:δεν παω σχολειο σου λεω..εγω θα κατσω διπλα στη μαμα μου για να μη χρειαστει να σηκωθει γιατι το μωρακι μας κρεμεται απο μια κλωστη....ειδα κ αποειδα να τον πεισω...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οτι και να πειτε λιγο θα ειναι.

επρεπε βασικα να του τα χωσει λιγο του κυριου μπας και βαλει μυαλο.

αλλα μερικες φορες ειμαστε λιγο κοτες.

γενικα κ οι δυο ειναι χαμηλων τονων..εχει κ ο γαμπρος μου ενα προβλημα υγειας που τλος παντων δεν του επιτρεπει να ειναι δραστηριος..αν ηταν ο δικος μου ο αντρας σημερα θα μας βλεπατε στις εφημεριδες κ στην τηλοραση...θα τον ειχε σφαξει...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εφυγα κοπελιες αν ειμαι καλυτερα μπορει να μπω το απογευμα.Μπαααααααιιιιιιιιιιιιιιιιι

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...