Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κανει λιγο ζεστη ναι!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζενουκο ξεχασες εμεναααααα!!!καλαααααααααααααα...

αννα μου αντε με το καλο τωρα οσο μπορεις ξεκουραση γιατι μετα αρχιζουν τα ζορια χαχαχαχα αν και εισαι εμπειρη μανουλα πια οποτε ολα θα πανε τελεια!!!!!

πες μας τωρα μινα οτι εχετε και 35 βαθμους στην Ροδο και ζεσταινεσαι να τρελαθωωωωω!!!! εγω συνεχιζω ακαθεκτη να κανω δουλειες και απορω πως τα καταφερνουν αλλες με 2 και 3 παιδια ειναι ηρωες πραγματικα...τωρα εκανα λιγο καφε να ξαποστασω λιγο και βουρ παλι γιατι και αυριο θα εχω επισκεψεις γ@αλξμεφοειυφσαφξδνψισθφυηασκξ κσ νσφδκφησκφδη δλκφν κξηφκδ νξσλφνδκλα νκφν ουφ τα ειπα και ξεσπασα χαχαχα

xpcZp2.png

μλκιες..περιμενε 2 ωρες το γιατρο που ειχε καισαρικη..αυτος ηταν λατσα μου λαλουτσω μου..της κανει εξωτερικο υπερηχο της λεει εγω δεν βλεπω τπτ μεσα..μετα της λεει ποσο νερο εχεις πιει,του λεει καθολου,καλα της λεει 2 παιδια κ δεν ηξερες οτι επρεπε να πιεις νερο;ακου ο ηλιθιος λες κ ειχε προγραμματισμενο ραντευου...της λεει οτι ειναι να γινει θα γινει πηγαινε σπιτι σου κ περιμενε...κ εφυγε σαν κυνηγημενος ο αχρηστος..κανονικα επρεπε να την βαλει να πιει νερο κ να την εξετασει αλλα...

της βρηκε μια μικρη αιμοραγια αλλα με αιμα σκουρο κοκκινο..

κ επειδη η αδελφη μου εχει ηδη μια οικογενεια που πρεπει να φρονιτισει κ δεν μπορει να ειναι ξαπλα συνεχεια κ να ειναι στην αβεβαιοτητα[γιατι μπορει καλιστα να εχει γινει το κακο κ να καθεται τσαμπα κ βερεσε κατω,εκλεισε εξω σε γιατρο...μιας κ της περισσευανε τα 50 γιουρω με τους μλκες που πηγε κ εμπλεξε ..το βραδυ θα ξερουμε..παντως σημερα δεν εχει ουτε αιμα ουτε πονους..αυτα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα πηρα ναι δεν ειναι τραγικα!

στη νηστεια ειχα 85

και μετα απο μια ωρα ειχα 180 με οριο 170 θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος αυριο.

και η εξεταση ουρων πεντακαθαρη.

Καλημέραα:P:p:p

των 50 έκανες ε ?

της νηστείας μια χαρά ειναι . τωρα η αλλη τιμη μου φαινεται λιγο ανεβασμενη , αλλα οτι σου πουν. αυτο παντως με τα όρια δεν το καταλαβαινω....αλλοι εχουν οριο μετα απο 1 ωρα , 130...αλλοι 140...τωρα βλέπω 170

εγω μετα απο 1 ωρα ειχα 111............:shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

μλκιες..περιμενε 2 ωρες το γιατρο που ειχε καισαρικη..αυτος ηταν λατσα μου λαλουτσω μου..της κανει εξωτερικο υπερηχο της λεει εγω δεν βλεπω τπτ μεσα..μετα της λεει ποσο νερο εχεις πιει,του λεει καθολου,καλα της λεει 2 παιδια κ δεν ηξερες οτι επρεπε να πιεις νερο;ακου ο ηλιθιος λες κ ειχε προγραμματισμενο ραντευου...της λεει οτι ειναι να γινει θα γινει πηγαινε σπιτι σου κ περιμενε...κ εφυγε σαν κυνηγημενος ο αχρηστος..κανονικα επρεπε να την βαλει να πιει νερο κ να την εξετασει αλλα...

κ επειδη η αδελφη μου εχει ηδη μια οικογενεια που πρεπει να φρονιτισει κ δεν μπορει να ειναι ξαπλα συνεχεια κ να ειναι στην αβεβαιοτητα[γιατι μπορει καλιστα να εχει γινει το κακο κ να καθεται τσαμπα κ βερεσε κατω,εκλεισε εξω σε γιατρο...μιας κ της περισσευανε τα 50 γιουρω με τους μλκες που πηγε κ εμπλεξε ..το βραδυ θα ξερουμε..παντως σημερα δεν εχει ουτε αιμα ουτε πονους..αυτα..

Τζένη , σε ποιά εβδομάδα ειναι ?

πω πω.....ωρες θέλουν πολύ ξύλο:twisted::twisted::twisted:

αννα μου αντε με το καλο τωρα οσο μπορεις ξεκουραση γιατι μετα αρχιζουν τα ζορια χαχαχαχα αν και εισαι εμπειρη μανουλα πια οποτε ολα θα πανε τελεια!!!!!

πες μας τωρα μινα οτι εχετε και 35 βαθμους στην Ροδο και ζεσταινεσαι να τρελαθωωωωω!!!! εγω συνεχιζω ακαθεκτη να κανω δουλειες και απορω πως τα καταφερνουν αλλες με 2 και 3 παιδια ειναι ηρωες πραγματικα...τωρα εκανα λιγο καφε να ξαποστασω λιγο και βουρ παλι γιατι και αυριο θα εχω επισκεψεις γ@αλξμεφοειυφσαφξδνψισθφυηασκξ κσ νσφδκφησκφδη δλκφν κξηφκδ νξσλφνδκλα νκφν ουφ τα ειπα και ξεσπασα χαχαχα

εγω προχτες κ εχτες εκατσα στην αδελφη μου γιατι δεν επρεπε να σηκωθει κ τα ειδα ολα..διαβασμα τα παιδια,μπανιαρισμα,να τα βαλω για υπνο να φερω σε σειρα το σπιτι..να προσεχω κ την αδελφη μου που καθιε λιγο ηθελε να σηκωνεται να δει αν εχει αιμα,το πρωι σχολειο τα παιδια..μετα σουπερ μαρκετ..μετα σπιτι για μαγειρα πλυσιμο πιατα κ δουλειες γενικα..το μεσημερι τρεχωντας να παρω τα παιδια απο το σχολειο να τα βαλω να φανε...ουφφφφφ μονο που τα ειπα ξανα κουραστηκα..αφου ηρθα στο μαγαζι το μεσημερι κ δεν ειχα κουραγιο ουτε να γραψω στο καφε...τα ειδα ολα...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη , σε ποιά εβδομάδα ειναι ?

πω πω.....ωρες θέλουν πολύ ξύλο:twisted::twisted::twisted:

κιτσυ μου τι κανεις;εδω ησουν γιατι εγω τωρα σε ειδα..τεσπα..5 εβδομαδων ειναι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ρε συ παμε καλα;;;;;

τι πραγματα ειναι αυτα;;

παει η κοπελα μεσα στην αγωνια να δει τι εχει γινει να ακουσει τουλαχιστον το μωρο της και της λεει τετοια πραγματα;;;;

στο κατω κατω γιατι δεν της εκανε ενα κολπικο υπερηχο που φαινονται ολα πεντακαθαρα;;;

τι να πω ρε συ τελικα καποιοι δεν ειναι μονο οτι δεν ειναι γιατροι αλλα στην τελικη δεν ειναι ουτε ανθρωποι!

ντροπη του!

ας παει εξω η κοπελα να βεβαιωθει τουλαχιστον αν και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Χαθηκα γιατι ηρθε ο μπαμπας μας να του πω τα νεα...

Μπουκι μου σε ευχαριστω αλλα οπως λες αν και εμπειρη μανουλα...χαχαχαχαχα ε στην Αρχη το στρημογμα θα το φαω μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα παλι........

Διαφημίσεις

κιτσυ μου τι κανεις;εδω ησουν γιατι εγω τωρα σε ειδα..τεσπα..5 εβδομαδων ειναι

μλκια ειπα 6 ειναι....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπον η μικρη μου ειναι 2550γρ...οποτε παιρνει σταθερα!!!!!!Την αλλη βδομαδα παω για nst την μεγαλη δευτερα για εναν ελεγχο τραχηλου κατεβαινω Χαλκιδα για να ειμαι κοντα μην τυχων και σπασουν τα νερα ποιο νωρις....αλλιως προγραμματισμενα πια τριτη του πασχα γενναωωωωωωωωωωω

Μπράβοο στο κορίτσι μας !!!!! τελική ευθεία και φύγαμεεεε:P:p:p

οχι 19 βαθμους εχουμε ρε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω προχτες κ εχτες εκατσα στην αδελφη μου γιατι δεν επρεπε να σηκωθει κ τα ειδα ολα..διαβασμα τα παιδια,μπανιαρισμα,να τα βαλω για υπνο να φερω σε σειρα το σπιτι..να προσεχω κ την αδελφη μου που καθιε λιγο ηθελε να σηκωνεται να δει αν εχει αιμα,το πρωι σχολειο τα παιδια..μετα σουπερ μαρκετ..μετα σπιτι για μαγειρα πλυσιμο πιατα κ δουλειες γενικα..το μεσημερι τρεχωντας να παρω τα παιδια απο το σχολειο να τα βαλω να φανε...ουφφφφφ μονο που τα ειπα ξανα κουραστηκα..αφου ηρθα στο μαγαζι το μεσημερι κ δεν ειχα κουραγιο ουτε να γραψω στο καφε...τα ειδα ολα...

:confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: εδω κουραστικα εγω καλε που τα διαβαζωωωω ποπο εεεεε ρε τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες !!!!! επρεπε να μπορουσαμε να επιλεγαμε τον τυπο της νοικοκυρας που θελουμε εγω θα διαλεγα να ειμαι σαν αυτες του αντεννα χαχαχαχα το μονο προβλημα μου να ειναι αν θα παμε διακοπες φετος ελλαδα ή εξωτερικο και αν τα παιδια μου θα πανε σε ιδιωτικο ή δημοσιο σχολειο!!!!! ελεοοοοοοοοοοοοοοος

πλακα κανω τζενακι μου καταλαβαινω οτι εισαι τωρα αλλου μην μασας ολα καλα θα ειναι για την αδερφη σου ο γιατρος ηταν απλα για τα μπαζα!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...