Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι δυο μας ειμαστε βλεπω!!!!!

ναι τα 2 μας!

εχεις χαιρετισματα και απο το βατραχακο μου κουνιεται σαν τρελος σημερα παει η κοιλια μια αριστερα μια δεξια!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τα πηρα ναι δεν ειναι τραγικα!

στη νηστεια ειχα 85

και μετα απο μια ωρα ειχα 180 με οριο 170 θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος αυριο.

και η εξεταση ουρων πεντακαθαρη.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

τα πηρα ναι δεν ειναι τραγικα!

στη νηστεια ειχα 85

και μετα απο μια ωρα ειχα 180 με οριο 170 θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος αυριο.

και η εξεταση ουρων πεντακαθαρη.

ελα ωραια καλα ειναι που αγχωνοσουν!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και σε σενα ξανθη μου ολα καλα;;;;

566b716e1f.png?html%22

Ελπίζω παπί να είναι καλές οι τιμές αυτές...Η κόρη μου χαιρετά τον γιο σου με τις αντίστοιχες κλωτσιές....

θα δουμε αυριο ξανθη μου αλλα ο μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα τωρα θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος μου!

να μου την χαιδεψεις!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

για να ακουσουμε τα νεα απο τη μπουμπου!!!!!!!!!!!!!

566b716e1f.png?html%22

Λοιπον η μικρη μου ειναι 2550γρ...οποτε παιρνει σταθερα!!!!!!Την αλλη βδομαδα παω για nst την μεγαλη δευτερα για εναν ελεγχο τραχηλου κατεβαινω Χαλκιδα για να ειμαι κοντα μην τυχων και σπασουν τα νερα ποιο νωρις....αλλιως προγραμματισμενα πια τριτη του πασχα γενναωωωωωωωωωωω

Λοιπον η μικρη μου ειναι 2550γρ...οποτε παιρνει σταθερα!!!!!!Την αλλη βδομαδα παω για nst την μεγαλη δευτερα για εναν ελεγχο τραχηλου κατεβαινω Χαλκιδα για να ειμαι κοντα μην τυχων και σπασουν τα νερα ποιο νωρις....αλλιως προγραμματισμενα πια τριτη του πασχα γενναωωωωωωωωωωω

πωπωπω μια κοπελαρα!!!!!!

αντε με το καλο κουκλα μου!ολα καλα να πανε!

566b716e1f.png?html%22

καλως την τι εγινε ψωνιστηκες???? ο γιατρος τι ειπε????

Ψωνιστηκα ναι!!!! Πηρα 3 νυχτικα σουπερ βρακια σουτιεν αυτα σαγιοναριτσες δεν βρηκα κατι να μου αρεσει οποτε θα στηλω την μανα μου στην χαλκιδα να κοιταξει γιατι μου ειπε ο γιατρος καθολου περπατημα απο εδω και περα για να μην εχω συσπασεις.......μου εκοψε και το σεχ ποια......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...