Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου...αχ νυσταζω επιτελους ποτε θα κοιμθω ενα 12ωρο σερι?:tongue:Μαγειρευω και ντυνω τα παιδια να παμε στην δεη και μετα καμια βολτιτσα στις κουνιες...τζενη μου 5αδερφες ε????:D

αννα να μας πεις τα νεα απο τον γιατρο...φιλια κοριτσακια παω να κανω καμια δουλεια

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααα!!

τζενη τι εγινε τελικα με την αδερφη σου..μηπως να πηγαινατε σε εναν εξωτερικο γιατρο γιατι στο νοσοκομειο μαλλον ειναι οτι να ναι!!!!μπορει να μην ειναι τπτ το αιμα πολλα κοριτσια εχουν μην πτοηστε!!!!!μινακι αννα κιττυ ξανθη και οσες αλλες ξεχασα ελπιζω να ειστε καλα!!!

εμεις ειχαμε κοσμο χθες και τωρα το σπιτι ειναι βομβαρδισμενη περιοχη...πρεπει να παρω τα κομματια μου και να κανω καμια δουλεια γιατι και αυριο παλι επισκεψεις θα εχω...πφφφφφφ

xpcZp2.png

καλημερα αννια ναι μαλλον θα μιλας για το μωρο στο αβαταρ μου ε???κουκλακι οντως αλλα δεν ειναι το δικο μου χαχαχαχαχα παντως και η δικη μου κουκλα ειναι (κουκουβα κουκουβα) πες μινακι ξανθη αννααααααα που ειστε καλε????

xpcZp2.png

Ήρθα....Κουκλάκι είναι και είναι τόσο καλή να την ρουφήξεις σου έρχεται....

Τι κάνετε;;;Άννια που πάτε κούνιες;Τώρα από εβδομάδα που θα κάθομαι τα πρωινά αν θες καμιά μέρα να συναντηθούμε το πρωί στις κούνιες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες~!

τι μου κανετε;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλημερα μινακι μου ολα καλα;;

κι εγω κανω κατι ψιλοδουλιτσες και θα πηγαινοερχομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...