Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

γεια σας κοριτακια μου τι κανετε???βρε τζενη μου συγνωμη που ρωταω η αντριανη εχει αιμα η εχεις και αλλη αδελφη???ειναι εγκυος....κιττυ μου λες να εφτασε η μεγαλη στιγμη???

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρωτα απο ολα μια καλησπερα μεγαλη

Τζενακο μην στεναχωριεσαι ολα μα ολα εχουν καποιον λογο που γινονται!!!!! και εξαλλου δεν ειναι και κατι σιγουρο ακομα!!!!!

Αννια μου τι κανεις τα ζουζουνια? εχει κι αλλες αδερφες εκτος της ανδριανης τωρα ποσες ακομα δεν εχω καταλαβει!!!!!!

Κιττυυυυυυυυυυυ νομιζα πως γεννησες καλε

Οι υπολοιπες για ελατε μεσα γρηγορα πριν δρασει η προγεστερονη χαχαχχαχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

γεια σας κοριτακια μου τι κανετε???βρε τζενη μου συγνωμη που ρωταω η αντριανη εχει αιμα η εχεις και αλλη αδελφη???ειναι εγκυος....κιττυ μου λες να εφτασε η μεγαλη στιγμη???

Καλησπέρα Αννια:P:p:p

μπααα....δεν τον βλέπω να εχει σκοπο να βγει ακομα........:tongue::tongue::tongue:

Δεν μιλάει για την Ανδριανή , για άλλη αδερφη τους

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

πρωτα απο ολα μια καλησπερα μεγαλη

Τζενακο μην στεναχωριεσαι ολα μα ολα εχουν καποιον λογο που γινονται!!!!! και εξαλλου δεν ειναι και κατι σιγουρο ακομα!!!!!

Αννια μου τι κανεις τα ζουζουνια? εχει κι αλλες αδερφες εκτος της ανδριανης τωρα ποσες ακομα δεν εχω καταλαβει!!!!!!

Κιττυυυυυυυυυυυ νομιζα πως γεννησες καλε

Οι υπολοιπες για ελατε μεσα γρηγορα πριν δρασει η προγεστερονη χαχαχχαχαχαχχαχα

οχι καλέ κυρίααα..............απλώς το πρωί δεν ειχα λαπι τοπι:P

Διαφημίσεις

Καλε αφου σας ειπα μας βγηκε μαπα και την εβγαλα......θα κατσω το καλοκαιρι ή να ζωγραφησω εναν τοιχο ή να φτοιαξουμε ενα θεμα με την Εβελινα με αυτοκολητα

εεεε....ποτε μας ειπες οτι δεν βγηκε καλή η ταπετσαρία ?:confused: δεν το θυμάμαι κι εγω

http://www.firsttimemommy.gr/el/home/details/2541/242/bazaar/t-shirt-

Και αυτο για σενα Παπακι και για την Ξανθη!!!! Προσεχως και για αλλες!!!!

ααα....ειναι πολυ ωραία αυτά ...πλάκα εχουν:P:p:p

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΜΕΘΗΣ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:shock::shock::shock: ΣΤΕΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι εννοας παιδι μου?

εισαι?το τσακωσατε εχθες?δεν το καταλαβα...μπες για λεπτομερειες μη μας κρατας σε αγωνια!!!

αχ αντε να στρωσουμε χορο και να κολλησεις ολες τις μοναχουλες εδω μεσα και παραδιπλα χαχαχα!!!

αισθανεσαι καλυτερα μετα απτο γιατροσοφι τελικα?

Γεια σας κοριτσάκια !!!

Αννετάκι , τι έγινε ? ο μικρός έχ@σε τον κοσμο όλο ?χαχαχαχαχ

τουαις χιχιχι δεν το πιστευα..η δευτερη ηταν μουλωχτη...με πηραν οι μυρωδιες χαχαχα

κιττυ νομιζω πως ο μπομπιρας θα την κανει την εμφανιση του νωριτερα...αυριο παω για το δωρο του μετα του υιου μου!!!

κοιτα μη τυχον και δεν ειδοποιησεις σεφαγα!:mrgreen:

να μαι ξανα με οχι τοσο καλα νεα,η αδελφη μου πηγε νοσοκομειο,τωρα πηρα τη μανα μου κ μου το ειπε.ειχε αιμα πιο πολυ απο χθες..ειμαι σκατα

ελα ρε τζενακι, μπες να μας πεις νεα για την αδελφουλα

ευχομαι ολα να πανε καλα

κοριτσακια νυσταξαααααααααααααααααααααααα καληνυχταααααααααααα

τι πρωτοτυποοοοοοοοοοοοοοο χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα,ακουστε τωρα το μεγαλειο των γιατρων ενος νοσοκομειου της πατρας,πηγε η αδελφη μου εχτες κ της εκαναν υπερηχο,της ειπαν οτι δεν βλεπουν παιδι μεσα στη μητρα .αλλα της εκαναν εξωτερικο υπερηχο.μετα της λγανε οτι δεν βλεπουν κατι ισως ..γιατι δεν ειχε πιει νερο...δεν παιζονται οι ανθρωποι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα αννια,οχι δεν ειναι η αντριανη,ειμαστε στο συνολο 5 αδελφες

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα και αντιο κιολας κοριτσακια μου.....Ετοιμαζομαι για τον γιατρο και μπηκα να δω τα νεα της Τζενουλας....αλλα εν τελη βρε Τζενουλα τι της ειπαν?Αυτοι οι γιατροι των νοσοκομειων μου την δινουν απιστευτα......

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...