Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοριτσια χ-ζουμε ολεεεεεεεε

ρουλακι αν ειναι αυτος ο νικολαιδης οντως ειναι πολυ καλος, μενει αγγλια και ολοι οι μεγαλοι υπερυχοι (απτους συνεργατες του) στελνονται εκει για να ελεγξει πως εχουν γινει σωστα

ο μπεμπης κοιταει την οθονη εκστασιασμενος, σε λιγο θα γουμε γιατι μετα απο χ-σημο εχει πεινες τρελες χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τα καμαρια μας, η νυφουλα μου χαιρεταει και ο γαμπρος σου χ-ζει χαχαχα

σαν παντζαρακι εχει γινει χαχαχα

IB5Vp2.png

κοριτσακια σορρυ που ερχομαι κ φευγω σαν κομαντος αλλα τρεχω,μπηκα να ρωτησω κατι μην ξερει καμια απο σας.η αδελφη μου αισθανεται κατω χαληλα κατι σαν τρε μουλιασμα ,δεν ποναει τωρα μονο κατι μικρα πονακια εχει λεει,πηγαμε κ τωρα τουαλετα κ ευτηχως δεν εχει αιμα,φοβαμαι γιατι εχτες ειδε στη σερβιετα ενα μικρο κοματακι πηχτο αιμα μαυρο κ μου ειπε η αντριανη οτι δεν ειναι καλο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια χ-ζουμε ολεεεεεεεε

ρουλακι αν ειναι αυτος ο νικολαιδης οντως ειναι πολυ καλος, μενει αγγλια και ολοι οι μεγαλοι υπερυχοι (απτους συνεργατες του) στελνονται εκει για να ελεγξει πως εχουν γινει σωστα

ο μπεμπης κοιταει την οθονη εκστασιασμενος, σε λιγο θα γουμε γιατι μετα απο χ-σημο εχει πεινες τρελες χαχαχα

Ο Κυπρος Νικολαιδης δεν ερχεται Ελλαδα παρα μονο σε εκτακτες περιπτωσεις...ειναι ενας αλλος Νικολαιδης στο Ιασω ο οποιος ηταν μεσα στην πρωτη μου καισαρικη

Ειμαι τυχερη γι αυτα που λεγαμε εχτες οτι ο γιατρος μου που εμπιστευομαι ειναι ενας απο τους συνεργατες του και τις αρτηριες τις ελεγχει ο Ιδιος μεσω μειλ του στελνει τους υπερηχους και μας απανταει ο ανθρωπος δεν παιζεται λεμε....

ολα καλα ρουλακι, συγχαρητηρια και για την αδελφουλα σας, να την συμβουλευεται να ξεκουραζεται πολυ οπως κι εσυ αλλωστε, παρε παραδειγμα απτην αννουλα μας...σταση βουδα :tongue:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια σορρυ που ερχομαι κ φευγω σαν κομαντος αλλα τρεχω,μπηκα να ρωτησω κατι μην ξερει καμια απο σας.η αδελφη μου αισθανεται κατω χαληλα κατι σαν τρε μουλιασμα ,δεν ποναει τωρα μονο κατι μικρα πονακια εχει λεει,πηγαμε κ τωρα τουαλετα κ ευτηχως δεν εχει αιμα,φοβαμαι γιατι εχτες ειδε στη σερβιετα ενα μικρο κοματακι πηχτο αιμα μαυρο κ μου ειπε η αντριανη οτι δεν ειναι καλο.

Δεν ξερω βρε Τζενουλα μου αλλα μακαρι να μην ηταν τιποτα και μπορει απλα να καθαρηζε η μητρα της και αυτο να ηταν απλα παλιο αιμα...εσυ στην περιοδο δεν εχεις τετοια πηγματα????Το μονο που θυμαμαι ειναι που στον 5ο μηνα στην Εβελινα μου βγηκε μια μερα ενα τετοιο σκουρο πηγμα και μου ειπε ο γιατρος οτι καθαρηζει η μητρα και ηταν την ημερα που ηταν να αδιαθετησω...βγηκε αυτο και μετα τιποτα

εγω λεω να πατε σημερα στον γιατρο

για το τρεμουλιασμα δεν ξερω θα σε γελασω

ευχομαι ολα να ειναι καλα και πες της ανδριανης να μη τη τρομαζει την κοπελα ακλλα γρηγορα στον γιατρο

ο μοικρος αρχισε την γκρινια, παμε για αλλαγμα, πλυσιμο, ορο, ρουφηγμα και μαμ

καλο μεσημερι φιλακια

IB5Vp2.png

γκριζομαλης ειναι!

Καλα μετα απο 5,5 χρονια θα εχει γκριζαρει αλλα ξερεις αν ηταν στο Ιασω? Να σου πω γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι βιαστικος πολυ και τα ξεπεταει ολα αλλα ειναι πολυ καλος!!!! Σου λεω τον εβαλε ο γιατρος μου στην καισαρικη γιατι ειναι γρηγορο μπιστολη γιατι επεφταν οι παλμοι.....Τωρα αν εσυ δεν νιωθεις καλα κανε αλλη μια επαναληψη

Διαφημίσεις

εγω λεω να πατε σημερα στον γιατρο

για το τρεμουλιασμα δεν ξερω θα σε γελασω

ευχομαι ολα να ειναι καλα και πες της ανδριανης να μη τη τρομαζει την κοπελα ακλλα γρηγορα στον γιατρο

ο μοικρος αρχισε την γκρινια, παμε για αλλαγμα, πλυσιμο, ορο, ρουφηγμα και μαμ

καλο μεσημερι φιλακια

ι κ στο γιατρο ν παει δεν μπορει να της κανει τπτ,ασε που της ειπε 2 μερες ακινησια.ας κατσει κ σημερα κ βλεπουμε,οτι ειναι να γινει θα γινει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ειναι κατι και εγω ειχα αιμα πηκτο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

δεν ειναι κατι και εγω ειχα αιμα πηκτο!

μιλησα νωριτερα με την ντριανη κ μου εκανε την καρδια περιβολι,δεν ειναι καλο σημαδι λεει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...