Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μαζεψα λιγο το σαλονι λαχανιασα και καθησα.........ειδα και την συμπεθερα μου και ειπα ας κατσω λιγο αφου εχω να την πετυχω ουουουουουουου χρονια και ζαμανια.......

Αννετακι δεν της ειπες παραμυθια για ευχαριστο χ@σιμο εχεις?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννετάκο καλημέρα...Καλύτερα είσαστε σήμερα συνήλθατε;;;;

Ναι τώρα που θα σταματήσω θα κανονίσουμε να βρεθούμε...

δοξα Τον Θεο καλυτερα καιο μικρος με τις μυξουλες λιγο καλυτερα, ελπιζω συντομα να του φυγουν τελειως

θα περιμενω το σημα για βολτα

Μαζεψα λιγο το σαλονι λαχανιασα και καθησα.........ειδα και την συμπεθερα μου και ειπα ας κατσω λιγο αφου εχω να την πετυχω ουουουουουουου χρονια και ζαμανια.......

Αννετακι δεν της ειπες παραμυθια για ευχαριστο χ@σιμο εχεις?????

χαχαχαχαχαα καλα που δεν εφαγε εκεινη χ@σημο γιατι επεμενε κιολας αλλα δεν τις περασε

εσυ για πες?δουλειες κανεις?ο βουδας μας τελειωσε?:P

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοριτσια, εχω μερες να μπω!

αλλα δεν ειχα χρονο και πολυ διαθεση.πηγα για την β επιπεδου μες στην καλη χαρα...και εφυγα σε μαυρο χαλι! ασε που ηταν και πρωταπριλια και κανεις δεν πιστευε οτι του ελεγα.

την πρωτη απογοητευση την πηρα οταν περιμενα 1 ωρα κοντα την δευτερη οταν μου ειπε οτι εχω πτωση πλακουντα (επιχειλιο προδρομικος)εκει φοβηθηκα πολυ λεμε...

και με φοβησαν και οι ιδιοι οτι ειναι αρκετα σοβαρο και μου ειπαν ουσιαστικα μονο τουαλετα να πηγαινω.. το τριτο οτι σε πεντε λεπτα με ξεπεταξαν ειχα τελειωσει ,εγω περιμενα πως και πως την β επιπεδου και δεν ειδα ουτε μωρο ουτε τιποτα,γιατι βιαζοταν ο γιατρος. μια μαζα εχω απο υπεριχο και δεν καταλαβαινω τι βλεπω!

και το καλυτερο??? ειναι κοριτσακι... εκει να δεις τι επαθα νομιζα οτι μου εκαναν πλακα! χαχαχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

εμενα μου εστειλες φωτο?παω να τσεκαρω και να σουστειλω τις υπολοιπες που μου παραπονεθηκες

IB5Vp2.png

Συμπεθερα μην φανταστεις και πολλα μαζευω κανα ρουχο πλενω κανα πιατο και αυτα με διακοπες......κανω κατι για 5 λεπτα και μετα καθομαι μιση ωρα......χαχαχχα κοιτα η σταση Βουδα συνεχιζεται αλλα οχι τοσο αυστηρα τωρα που μπαινω στον μηνα μας και βλεπουμε οτι συνεχηζει και μεγαλωνει εχει χαλαρωσει λιγο ο γιατρος και κανω λιγα πραγματα για να μην με πονανε και τα κοκκαλα μου.....

Αστερινα μου ας ειναι καλα το παιδι και οτι θελει ας ειναι.....στον γιατρο σου τους πηγες τους υπερηχους?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, εχω μερες να μπω!

αλλα δεν ειχα χρονο και πολυ διαθεση.πηγα για την β επιπεδου μες στην καλη χαρα...και εφυγα σε μαυρο χαλι! ασε που ηταν και πρωταπριλια και κανεις δεν πιστευε οτι του ελεγα.

την πρωτη απογοητευση την πηρα οταν περιμενα 1 ωρα κοντα την δευτερη οταν μου ειπε οτι εχω πτωση πλακουντα (επιχειλιο προδρομικος)εκει φοβηθηκα πολυ λεμε...

και με φοβησαν και οι ιδιοι οτι ειναι αρκετα σοβαρο και μου ειπαν ουσιαστικα μονο τουαλετα να πηγαινω.. το τριτο οτι σε πεντε λεπτα με ξεπεταξαν ειχα τελειωσει ,εγω περιμενα πως και πως την β επιπεδου και δεν ειδα ουτε μωρο ουτε τιποτα,γιατι βιαζοταν ο γιατρος. μια μαζα εχω απο υπεριχο και δεν καταλαβαινω τι βλεπω!

και το καλυτερο??? ειναι κοριτσακι... εκει να δεις τι επαθα νομιζα οτι μου εκαναν πλακα! χαχαχαχα

ωχ αμαν βρε κοριτσι, σου εδωσαν κατι να παιρνεις για το προβλημα?

συνηθως ο πλακουντας με το περας της εγκυμοσυνης ανεβαινει κι εγω ειχα χαμηλο αλλα μετα την 26η ενεβηκε δεκα πατωματα, αλλα δεν μου ειχαν αναφερει επιχειλιο προδρομικο

μηπως κουραζεσαι παραπανω αποσο πρεπει?για ξεκουρασου λιγο πλιζ

5 λεπτα β επιπεδου?που την εκανες παιδι μου στο μητερα?μη χειροτερα...και δεν μιλησες?εκτος αν εχεις το καλυτερο μωρο και γυρναγε οπως θελανε, αλλα τα ελεγξανε ολα?να πας την εξεταση στον γυναικολογο σου και να σου πει αν ολα εχουν γινει σωστα αλλιως να ξαναπας και να απαιτησεις επανεξεταση.

για το φυλο αγορακι ηθελες?γερο να ναι μωρε ολα ταλλα περισσευουν

ειδατε τελικα που αντι να φυτρωνουν πουλια εξαφανιζονται κιολας?χαχαχα

ξυπνησε ο μικρος φιλακια

IB5Vp2.png

Αστερινα κοιτα τα 5 λεπτα για β επιπεδου ειναι πολυ λιγα και εγω γι αυτο σου ειπα αν τα πηγες στον γιατρο σου πηγαινετα και αν κατι δεν φαινεται καθαρα πρεπει να απαιτησεις να γινει ελεγχος ξανα....

καλημερα κοριτσακια μου....νυσταζω χτες κοιμηθηκε στις 3 και ο μικρος ξυπνησε 1,30-4,30και τελικα στις 8...σνιφ ο μαυρος κυκλος ξεφυγε και απο τα πατωματα....καλα πεθανα με το βιντεο..αφου δεν την πηδηξ@ κανενας παλι καλα...αχαχαχαχαχαχαχα

Αννια μου τωρα σε ειδα η γαιδουρα.......καλα ο μικρος ακομα ξυπναει τοσο συχνα????

αγκουυυυυυυυυυυ (χαιρετισμος του μπεμπη) χαχαχα

ηθελε παρεουλα ο τζουτζουκος χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

τον ειδοποιησαν απο το κεντρο τον γιατρο και οταν πηρα τηλ μου ειπε να ξαπλωσω και να παω κανονικα στο ραντεβου μας..οχι ανετακι δεν μου ειπε για φαρμακα.πολυ προσοχη μονο αυτο!

λενε οτι αυτος μου εκανε την εξετασει ειναι ο καλυτερος και δεν κανει ποτε λαθη,ερχεται μια φορα τον μην α στην πατρα νικολαιδης λεγεται.

τωρα θα δουμε εγω θα κανω μια επανεξεταση και να μην μου το πουν ...

το φυλο δεν με πειραζει τωρα πηρα αποφαση απλα φοβαμαι μην ξανα παω και μου πουν αγορι..χαχαχ γιαυτο δεν το δενω και κομπο.αλλα αυτο εχει σημασια ειναι να ειναι γερο! εσυ αννουλα τι κανεις? αννετακι? ολα καλα?ξανθη?

HouVp2.png

oVGVp2.png

συμπεθερα καλα ε???πολυ σουπερ η κοιλουμπα...ο μπεμπης γουρλωσε τα ματακια του χιχιχι

κιαγω του ελεγα

-η γυναικα σου ειναι εκει πασα μου

χαχαχα

καλε πες να δωσουν και κανα φιλι κι απο μας

IB5Vp2.png

Μια χαρα ειμαι Αστερινα μου εδω κλωσαω και εγω.....χαχαχαχαχαχα

Αννετακι και η αλλη εχει αρχησει τις κλωτσιες...εχουν ιντερνετικο ραντεβου τα καμαρια μας...!!!!χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...