Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω κι εγω για νανι....σταμάτησε κ το κλωτσίδι.....για να δούμε τωρα που θα ξαπλώσω...

Καληνύχτα κούκλες !!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

κιτσι μειναμε μονες μας η μου φαινεται;

ναι .......ο συζυγος τι κανει ? δεν θα πας για ξάπλα ?

ναι .......ο συζυγος τι κανει ? δεν θα πας για ξάπλα ?

ο συζηγος κοιμαται..μαλλον θα παω κ γω..δεν εχω κ πολυ ορεξη για τρελλιτσες...αν καταλαβαινεις..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ο συζηγος κοιμαται..μαλλον θα παω κ γω..δεν εχω κ πολυ ορεξη για τρελλιτσες...αν καταλαβαινεις..

αχαααα...καταλαβαίνω...ουτε εγώ ...τι σύμπτωση:P:p:p

τελικα δεν μου ειπες εισαι κοντα στο νοσ που δουλευει η ξαδελφη μου;

Δεν σου είπα μαρή , τοτε που λεγαμε για τα τεστ ?

οχι , δεν είμαι πολύ κοντα...αλλά αυτό ειναι σχετικό ...με αυτοκίνητο χωρίς κίνηση , κανα μισάωρο....με κίνηση ...ο θεός ξέρει

με το μετρό παλι ...κανα μισάωρο επίσης

Δεν σου είπα μαρή , τοτε που λεγαμε για τα τεστ ?

οχι , δεν είμαι πολύ κοντα...αλλά αυτό ειναι σχετικό ...με αυτοκίνητο χωρίς κίνηση , κανα μισάωρο....με κίνηση ...ο θεός ξέρει

με το μετρό παλι ...κανα μισάωρο επίσης

εδω μιση ωρα θελεις να κανεις τον κυκλο της πατρας 2 φορες αρε επαρχιααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

είμαι απο την Τετάρτη το απογευμα μέσα .....σκυλοβαρέθηκα...ευτυχως που ειχα το λαπι τοπι σημερα

α πα πα πα.....πως θα μενω μεσα με το μωρό ? ξερω ....τοτε δεν θα προλαβαίνω να κατουρήσω....χαχαχχαχαχαχα

Διαφημίσεις

εδω μιση ωρα θελεις να κανεις τον κυκλο της πατρας 2 φορες αρε επαρχιααα

ναι , ναι....ειδες τι προνομιουχοι που είμαστε στας Αθήνας ?:shock::shock::shock:

κ πρεπει να σκεφτεσαι , αν εχει μετρό κλπ κλπ

Χθες ,η μανα μου για μια αποσταση 5 λεπτων με το αυτοκινητο , εκανε 1 1/2 ωρα να ερθει. Δεν ειχε μετρό , πηγε συνταγμα με το λεωφορείο το οποίο τους κατεβασε νωριτερα γιατι ειχε κ πορεία στο κεντρο , μετα πηρε ταξί ....εε...κάποτε έφτασε

Υστερα , ειμαστε όλοι με τα αυτοκινητα στους δρομους ...κ μιλαμε ειμαστε πολυ κοντα ...αλλα δεν βολευει η συγκοινωνία

είμαι απο την Τετάρτη το απογευμα μέσα .....σκυλοβαρέθηκα...ευτυχως που ειχα το λαπι τοπι σημερα

α πα πα πα.....πως θα μενω μεσα με το μωρό ? ξερω ....τοτε δεν θα προλαβαίνω να κατουρήσω....χαχαχχαχαχαχα

ειπες την πιο σωστη κουβεντα...με περνει η αντριανη τηλ το απογευμα κ μου λεει δεν αντεχω αλλο κ για κατουρημα μαζι την περνω ουτε να σκουπιστω δεν μπορω...χαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκι , παω να την πεσω , γιατί στο τελος θα με βρισει που ειμαι τοσες ωρες στο λαπι τοπι

Καληνύχτααα !!!!!!!

ναι , ναι....ειδες τι προνομιουχοι που είμαστε στας Αθήνας ?:shock::shock::shock:

κ πρεπει να σκεφτεσαι , αν εχει μετρό κλπ κλπ

Χθες ,η μανα μου για μια αποσταση 5 λεπτων με το αυτοκινητο , εκανε 1 1/2 ωρα να ερθει. Δεν ειχε μετρό , πηγε συνταγμα με το λεωφορείο το οποίο τους κατεβασε νωριτερα γιατι ειχε κ πορεία στο κεντρο , μετα πηρε ταξί ....εε...κάποτε έφτασε

Υστερα , ειμαστε όλοι με τα αυτοκινητα στους δρομους ...κ μιλαμε ειμαστε πολυ κοντα ...αλλα δεν βολευει η συγκοινωνία

εγω θα ερχομουν με τα ποδια..δεν εχω κ τοση υπομονη να περιμενω λεοφωριο κ που θα με κατεβασει κ που να βρω ταξι..απαπαπαπα...εμπρος καλα μου ποδαρακιαααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκι , παω να την πεσω , γιατί στο τελος θα με βρισει που ειμαι τοσες ωρες στο λαπι τοπι

Καληνύχτααα !!!!!!!

καληνυχτα κιτσι μου..τα λεμε αυριο.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...