Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου....νυσταζω χτες κοιμηθηκε στις 3 και ο μικρος ξυπνησε 1,30-4,30και τελικα στις 8...σνιφ ο μαυρος κυκλος ξεφυγε και απο τα πατωματα....καλα πεθανα με το βιντεο..αφου δεν την πηδηξ@ κανενας παλι καλα...αχαχαχαχαχαχαχα

:-D

Καλημέρα γειτόνισσα....Υπομονή θα έρθει και η μέρα που θα κοιμηθείς όλο το βράδυ και δεν θα το πιστεύεις....

Για την μικρή τα θες Άννα..Συμπαθητικά είναι αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Το κάστρο βλέπω και την κούνια με την όμορφη.Να φαίνονται οι τοίχοι με την ταπετσαρία θέλω.

Καλε αφου σας ειπα μας βγηκε μαπα και την εβγαλα......θα κατσω το καλοκαιρι ή να ζωγραφησω εναν τοιχο ή να φτοιαξουμε ενα θεμα με την Εβελινα με αυτοκολητα

πολυ ωραιο χρωμα!

τις ειδα αννουλι μια χαρα εισαι ρε συ μπραβο!

να δουμε εγω πωε θα γινω!

πρεπει να βαλω κι εγω καμια φωτο να δειτε αλλα οχι σημερα γιατι βαριεμαι θα βαλω ομως!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημέρα γειτόνισσα....Υπομονή θα έρθει και η μέρα που θα κοιμηθείς όλο το βράδυ και δεν θα το πιστεύεις....

Για την μικρή τα θες Άννα..Συμπαθητικά είναι αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Θελει να της τα παρει η νονα της οχι ακριβως αυτα αλλα και εγω δεν τρελαθηκα......

κουκλες βγαινω για λιγο να παω να μαγειρεψω λιγο τον κιμα μου για τα μακαρονια και μετα να βγω λιγο να περπατησω!μην ειμαι ολη μερα ξαπλα!

μπορει να ξαναμπω πιο μετα!αν δε σας προλαβω φιλουρες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

καλημερες πολλες και καλες!!! και καλη εβδομαδα αντε πλησιαζει και το Πασχα...θα ερθει μετα το καλοκαιρακι και ποιος την χαρη μας!!!

τι κανουν τα κοριτσια???εμεις το εχουμε τα χαλια να στρωνουμε για χειμωνα στο σπιτι την 26η οκτωβριου και να βγαζουμε στις 21 μαιου τωρα μην με ρωτησετε γιατι δεν ξερω...και εγω ομως αν ο καιρος παει λιγο καλα θα τα βγαλω μετα το πασχα να κανω και πιο ευκολη την ζωη μου λιγο με το σκουπισμα...

χθες ολη μερα πηγαμε βολτα στην παραλια ειχε φανταστικη μερα ηρθαν επισκεψεις να μας δουν και γενικα περασε ευχαριστα η κυριακη....

xpcZp2.png

κοριτσαρες παω να κανω καμια δουλεια και να μπω αργοτερα αν βρω καμια σας μεσα....και με ρεγουλα τις συζητησεις ε???να σας προλαβαινουμε στην αναγνωση μετα αντεεεεεεε πολυλογουδες!!!!χαχαχαχα φιλια

xpcZp2.png

καλημερα ομορφα κορτσουδια!!!

τι κανετε?

εμεις καλα ειμαστε, κοιμαται ο μπεμπης και ειπα να κανω ενα ντου να δω πως τα πατε!

ευζενη πολυ χαιρομαι που δεν εχει αιμα η αδελφη σου, αλλα να συνεχισει την ακινησια μεχρι να παρει το οκ απτον γιατρο

αδερφιιιιιιιιιιι, μεγεια τα πραγματακια σας μωρο μου, καλοφορετα να ειναι του μπεμπουκου μας οταν με το καλο μας ερθει!

για τις σουβλιες κατω μην ανησυχεις, φυσιολογικο, προφανος εχει γυρισει ο κυριος με τα ποδια και βαραει αβερτα, υπομονη

συμπεθερα αη μαρη που δεν θες να γεννησεις!θες και παραθες απλα δεν το ξερεις ακομα!!!καλα το βιντεακι τα σπαει ετσι?γελασα πολυ με το χουφταλο και τον αλλον που γλυφοταν...πως δεν επεσε η κοπελα απτα σαλια μπλιαξ χαχχαχα

μπουκι η μικρουλα σου τι κανει?διαβασα εχει τρελαθει στα κακα ε?μπραβο, καλυτερα κακα παρα α-κακα χαχαχα πιο γαλα πινει?

εμεις προχθες καναμε 2 φορες γιουπιιιιιιιιιιιιιιι και αγχωθηκα μηπως δεν μου κανει εχθες αλλα ολα οκ...τον χ@σαμε τον μπαμπα και η μαμα χαρηκε πολυ...αλλα ρε κοριτσια δεν τον εχει κατουρισει ακομα και εχω νευριασει...ενω η μαμα παπαριασε πια χαχαχαα

ξανθη καλα τον λεω εγω τον γιοκα σου μαφιοζο..απαπαααααα οριστε εχουμε και ηθοποιο στην παρεα!!!η μπεμπουλα μας καλα?αντε να φτασει η 11η απριλιου να ξεκουραστεις απτις βολτες!!!να κανονησουμε ε?

η κιττυ ρε κοριτσια που ειναι?λετε να μας εχει κανει την εκπληξη?κατσε να παρω τηλεφωνο

μιναααααααααααα σε πηρε ο υπνος καλεεεεεεεεε?

και οσες δεν χαιρετησα φαιη, γυναικα, αστερινα, αννια, sis, ζωρζετ, η γρωργιομανουλα (γιατι δεν εμεινε?) και ολες οι υπολοιπες μια τεραστια αγκαλιαααααααα ((((((((((((((((((((((((:tongue:)))))))))))))))))))))))

α ηρθε και μια κυριουλα οπως ανεφερα εχθες και προσπαθουσε να πουλησει παραμυθια...ναι αντε γεια...εφυγε με τα μουτρα κατεβασμενα...χαχχαχα τι να κανουμε, την προλαβε αλλη!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...