Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Παπί αυτή την φορά από τη 16η εβδομάδα έδωσε παρόν η κυρία και κάθε μέρα μου δίνει και καταλαβαίνω.....

Αννούλα β επιπέδου την Μ.Δευτέρα έχω με έβαλε να κάνω 23 εβδομάδες.Αλλά από ότι είδα και στον Σωτήρη στα ίδια με είχε στείλει είναι αυτό το πρόγραμμά της.

Σου στέλνω πμ με το μειλ.

αντε βρε συ τι καλα!εγω τον ενιωσα μεσα στη 18η εβδομαδα το μπομπιρακο μου!παντως ειναι υπεροχη αισθηση ρε συ!ειδικα οταν το πρωτονιωθεις ειναι μοναδικο!

αντε με το καλο κουκλα μου ολα καλα!αν και να σου πω εγω δεν ειχα καθολου αγχος στη β επιπεδου!και ολα καλα πηγαν!εχω μεγαλη πιστη για αυτο το μωρακι!αλλιως δε μου το εστελνε η παναγιτσα σε μια τοσο δυσκολη στιγμη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι εκανα 21 και 6 μερες!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι μου το δικο σου το μωρο δεν μπορουσε να ερθει σε ποιο καταληλη στιγμη!!!!!! Οταν μου ειπες οτι ησουν εγκυος και ηξερα τι ειχες περασει ειληκρινα δεν το πιστευα και λεω σκεψου πως ενιωσε το παπακι μου????Πραγματικο δωρο θεου!!!!

Α καλά και εγώ καθόλου άγχος δεν έχω πλέον.Απλά περιμένω υπομονετικά τον καιρό να περάσει.Φανταστείτε ότι από την β επιπέδου θα ξαναπάω γιατρό 32 εβδομάδες....Χαλαράαααα αυτή την φορά.Μόνο τις εξετάσεις αίματος θα κάνω ανελλιπώς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Παπακι μου το δικο σου το μωρο δεν μπορουσε να ερθει σε ποιο καταληλη στιγμη!!!!!! Οταν μου ειπες οτι ησουν εγκυος και ηξερα τι ειχες περασει ειληκρινα δεν το πιστευα και λεω σκεψου πως ενιωσε το παπακι μου????Πραγματικο δωρο θεου!!!!

ασε αννουλι δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο!

ουτε εμεις το πιστευαμε με τιποτα!μεχρι να το νιωσω μεσα μου να κινειται νομιζα πως καθε φορα με κοροιδευε ο η γιατρος και μου εβαζε αλλο υπερηχο να δω!

βασικα ουτε η ιδια η γιατρος δεν το πιστευε!

ασε σου λεω τελικα γινονται θαυματα ακομα και σημερα αννουλι μου το πιστευω με ολη μου την καρδια και αποδειξη αυτο το μωρακι που ηρθε 3 μερες πριν το ραντεβου με την εξωσωματικη!αστα μονο που τα θυμαμαι συγκινουμαι!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Α καλά και εγώ καθόλου άγχος δεν έχω πλέον.Απλά περιμένω υπομονετικά τον καιρό να περάσει.Φανταστείτε ότι από την β επιπέδου θα ξαναπάω γιατρό 32 εβδομάδες....Χαλαράαααα αυτή την φορά.Μόνο τις εξετάσεις αίματος θα κάνω ανελλιπώς...

κι εγω μονο εξετασεις αιματος και ουρων μια φορα το μηνα κανω ξανθουλι και τωρα την καμπυλη επειδη ξερω οτι μαλλον θα εχω προβλημα και μονο γι αυτο αλλιως μπορει και να μην τη ζητουσα στο γιατρο.αλλα η μετρηση η τελευταια του ζαχαρου μου ηταν 95.αρα με βλεπω να μπαινω σε διατροφη!

θα δουμε το απογευμα!και μαλλον θα με βαλει να κανω και την πιο μεγαλη εξεταση γιατι τωρα που πηγα εκανα την μικρη με τα 50μγ γλυκοζης.μπορει να μου πει να κανω και των 75 τωρα!

566b716e1f.png?html%22

Παπί τέλος καλό και όλα καλά....

εννοειται...αλλα και παλι θελω να τον κρατησω αγκαλια για να πω ναι τελικα ειναι αληθεια!χιχιχι!κι εχω ακομα καιρο...

566b716e1f.png?html%22

Παπί εδώ σε εμάς είναι υποχρεωτική η καμπύλη γλυκόζης και εγώ στις 28 εβδομάδες θα κάνω τις αιματολογικές μου και την καμπύλη των 50 για αρχή αν βγει όπως την άλλη φορά καλή δεν θα κάνω τίποτα άλλο αλλιώς θα με βάλει να κάνω και την μεγάλη.Σήμερα θα πάρω και εγώ τα αποτελέσματα από την coombs(για το ρέζους αρνητικό που έχω).

Διαφημίσεις

Παπί εδώ σε εμάς είναι υποχρεωτική η καμπύλη γλυκόζης και εγώ στις 28 εβδομάδες θα κάνω τις αιματολογικές μου και την καμπύλη των 50 για αρχή αν βγει όπως την άλλη φορά καλή δεν θα κάνω τίποτα άλλο αλλιώς θα με βάλει να κάνω και την μεγάλη.Σήμερα θα πάρω και εγώ τα αποτελέσματα από την coombs(για το ρέζους αρνητικό που έχω).

ο γιατρος της κουμπαρας μου δεν της ειπε να κανει και πηγε και εκανε μονη της μια καμπυλη να ξερει.

566b716e1f.png?html%22

Αννούλα πολύ κομψή η κοιλιά σου για ετοιμόγεννη μπράβο....Να σου πω θέλω φωτο από το δωμάτιο των κοριτσιών αν δω.

Τότε ίσως είναι θέμα γιατρού τι να πω.Η δικιά μου πάντως μας στέλνει υποχρεωτικά όλες για καμπύλη.

Ολα για καλο Παπακι μου!!!!!

Σας εστηλα μειλ

εμενα που εστειλες καλε μειλ;;

το εχω αλλαξει!κατσε να σου στειλω πμ.

566b716e1f.png?html%22

Αννούλα πολύ κομψή η κοιλιά σου για ετοιμόγεννη μπράβο....Να σου πω θέλω φωτο από το δωμάτιο των κοριτσιών αν δω.

Τότε ίσως είναι θέμα γιατρού τι να πω.Η δικιά μου πάντως μας στέλνει υποχρεωτικά όλες για καμπύλη.

Σου εβαλα και 3 απο το δωματιο.....ναι ειμαι κομψη αφου δεν εχω παρει κιλα ακομα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...