Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Η μανα μου με ειπε τρελη.......αλλα δεν τα θελω καθολου ασε που εδω οι βουνισιοι τα βγαζουν περα τον Ιουνη...οποτε οταν ειπα οτι σαραντηζω τοτε μου λενε ε μια χαρα ειναι και εμεις τοτε ξεστρωνουμε........αααααααα εγω δεν μπορω τελος Απριλη τα βγαζω

σιγα κακλε να μην τα βγαλουμε και τον αυγουστο~!

περιμενε να κοντεψει λιγο το πασχα και βγαλτα να ησυχασεις!αστα κανα 10-15 μερες ακομα και εξω!αλλα να σου πω μολις γεννησεις θα πας κατευθειαν κατω η θα μεινεις σπιτι σου;γιατι αν ειναι να πας στη μαμα σου κατευθειαν απο το μαιευτηριο δε σε νοιαζουν τα χαλια αστα εκει να τα βγαλει καποιος αλλος καποια στιγμη!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα σε βρισκω!

μηπως να εμενες εκει μια και καλη;;;;

η δεν παιζει κατι τετοιο;;

Αν μεινω εγω εκει δεν θα εχω τον αντρα μου μαζι...οποτε δεν παιζει αφου εχει δικια του δουλεια εδω δεν μπορει να την αφησει

http://www.firsttimemommy.gr/el/home/details/2535/240/gia-to-mpampa/t-shirt-%E2%80%9Creal-men-change-diapers%E2%80%9D

Δεν ειναι φοβερο δωρο για τον Θαναση????χαχαχαχα εχει να φαει κραξιμο

μια χαρα δωρακι ειναι γιατι καλε κακο ειναι;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αν μεινω εγω εκει δεν θα εχω τον αντρα μου μαζι...οποτε δεν παιζει αφου εχει δικια του δουλεια εδω δεν μπορει να την αφησει

καλε οχι μονη σου αν υπηρχε περιπτωση να ερθει και εκεινος μαζι μονο ετσι!

αλλα αν παιζει θεμα δουλειας δεν το συζητω δενειναι καιρος για αλλαγες στη δουλεια!!!!!

566b716e1f.png?html%22

μια χαρα δωρακι ειναι γιατι καλε κακο ειναι;;;;

Στο επαγγελμα του ναι....χαχαχαχα αλλα για να τους την πει ο δικος μου την πρωτη φορα που πηγε την Εβελινα στο γραφειο την πηγε με μαρσιπο οποτε βουλωσαν πολλα στοματα.....και εννοειτε οτι την αλλαζε και την ταιζε

Διαφημίσεις

http://www.firsttimemommy.gr/el/home/details/2538/238/gia-to-moro/if-you-think-i%27m-cuteyou-should-see-my-daddy

εγω θελω αυτο!θα τρελαθει ο καλος μου! θα παρω τηλ να ρωτησω αν γινεται να μου το στειλουν!

566b716e1f.png?html%22

Πολύ πλάκα τα μπλουζάκια έχουν...Και εμείς χαλιά μετά το Πάσχα τα χαιρετάμε...

τι κανεις ξανθουλι;;;εχεις αρχισει να τη νιωθεις τη μπουμπουκα σου;;;;

566b716e1f.png?html%22

οποτε την αλλη τεταρτη τα χαιρετω και εγω!!!!!!πωπω κοιταγα το ημερολογιο αααααααααααα σε 3 βδομαδες εχουμε πασχα και εγκυμοσυνη τελος........κλαψ δεν θελωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Ξανθη την αλλη βδομαδα πας για β επιπεδου????

Παπακι τις απαντησεις ποτε θα πας να τις παρεις???

το απογευμα δυστυχως γιατι καθε φορα που παιρνω να μου τα πουν τηλεφωνικα δεν μπορουν λογω φορτου εργασιας και μου σοαν τα νευρα,οποτε θαπ αω να τα παρω μια και καλη το απογευμα!αντε να δουμε!

566b716e1f.png?html%22

Παπί αυτή την φορά από τη 16η εβδομάδα έδωσε παρόν η κυρία και κάθε μέρα μου δίνει και καταλαβαίνω.....

Αννούλα β επιπέδου την Μ.Δευτέρα έχω με έβαλε να κάνω 23 εβδομάδες.Αλλά από ότι είδα και στον Σωτήρη στα ίδια με είχε στείλει είναι αυτό το πρόγραμμά της.

Σου στέλνω πμ με το μειλ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...