Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ρε συ αννουλι να σε ρωτησω μπας και εχεις υποψιν σου

μερικες φορες οχι πολυ συχνα αλλα που και που νιωθω σαν μα με κλωτσαει το μωρο πολυ μα πολυ χαμηλα και τιναζομαι.σαν ηλεκτρισμος ειναι αλλα δεν εινα σιγουρα εκει κατω το μωρο τι αλλο μπορει να ειναι;;;μηπως παταει κανενα νευρο ο μπεμπης και αντανακλαει εκει.ειναι λιγο πιο βαθεια απο εκει που κανουμε τσισα.εν τω μεταξυ φοβηθηκα μηπως ειναι συσπασεις γιατι δεν εχω ιδεα πως ειναι οι συσπασεις.την τεταρτη εχω γιατρο και θα τον ρωτησω αλλα μεχρι τοτε...

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη μιλατε για καλους καιρους και μπαλκονια εδω εχει συννεφια και ζουλευωωωωωω Αννα το πηρες αποφασ θα πας για ψωνια??????

Ετσι λεω μπας και φτοιαξω την βαλιτσα...λες να το αφησω λιγο ακομα εχω μωρε καιρο μπροστα μου......χαχαχαχαχαχαχαΜε της μικρης εχω τελειωσει νυχτικα και εσωρουχα εμειναν τωρα....

μη μιλατε για καλους καιρους και μπαλκονια εδω εχει συννεφια και ζουλευωωωωωω Αννα το πηρες αποφασ θα πας για ψωνια??????

εγω παλι ζηλευω τη θαλασσα που αντικριζεις καθε μερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αχ ναι μακαρι να ειρθε για τα καλα η ανοιξη!!!!!!Με εχει πιασει και μια τρελα...την αλλη βδομαδα που θα ερθει η γυναικα να την βαλω να ξεστρωσει γιατι μετα μεχρι να σαραντησω θα μπει ο Ιουνης και δεν τα θελω τα χαλια μεχρι τοτε.....

κι εγω θελω να τα βγαλω τα χαλια πως και πως το περιμενω να περασει το πασχα και εξω απο την πορτα!

566b716e1f.png?html%22

αχ ρε παπακι ελα να σε φιλοξενησω να βγαινεις στο μπαλκονι μου να βλεπεις λιγη θαλασσα αλλα πολλα ξενοδοχεια οταν ειχαμε αγορασει το σπιτι βλεπαμε μονο θαλασσα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι λεω μπας και φτοιαξω την βαλιτσα...λες να το αφησω λιγο ακομα εχω μωρε καιρο μπροστα μου......χαχαχαχαχαχαχαΜε της μικρης εχω τελειωσει νυχτικα και εσωρουχα εμειναν τωρα....

ελα μωρε σιγα κι εσυ ο αλλος ηθελε να φυγει Τουρκια εσυ τι βιαζεσαι χαχαχχαχαχχαχχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Τα ειχα και εγω αυτα τα τιναγματα.....μου ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικα να σου πω οτι τωρα ειναι βεβαια πολυ πιο εντονα βεβαια που εχει πεσει κιολας λιγο το μωρο.Μην αγχωνεσαι οι συσπασεις πονανε και δεν μπορεις να περπατησεις και δεν ειναι στιγμιαιες κρατανε λιγα λεπτα και πετρωνει η κοιλια

ελα μωρε σιγα κι εσυ ο αλλος ηθελε να φυγει Τουρκια εσυ τι βιαζεσαι χαχαχχαχαχχαχχαχχα

Ειμαστε τρελο ζευγαρι ετσι????χαχαχαχαχα

Καλε πειτε τι να κανω με τα χαλια?????Μηπως παγωσει ο κ@λος της μικρης αν τα βγαλω απο τωρα?????

Παπακι εγω δεν μπορω να περιμενω μεχρι το πασχα γιατι γενναωωωωωωωωωωωω

Τα ειχα και εγω αυτα τα τιναγματα.....μου ειχε πει οτι ειναι φυσιολογικα να σου πω οτι τωρα ειναι βεβαια πολυ πιο εντονα βεβαια που εχει πεσει κιολας λιγο το μωρο.Μην αγχωνεσαι οι συσπασεις πονανε και δεν μπορεις να περπατησεις και δεν ειναι στιγμιαιες κρατανε λιγα λεπτα και πετρωνει η κοιλια

α μαλιστα αυτο ακομα δεν το εχω νιωσει.

αλλα αυτο με το τιναγμα ειναι ασχημο δεν το αντεχω με πιανει νευρικοτητα ρε συ.το ειχα ολο το σουκου ευτυχως μου περασε τωρα!

566b716e1f.png?html%22

αχ ρε παπακι ελα να σε φιλοξενησω να βγαινεις στο μπαλκονι μου να βλεπεις λιγη θαλασσα αλλα πολλα ξενοδοχεια οταν ειχαμε αγορασει το σπιτι βλεπαμε μονο θαλασσα!!!!!

αχ τι καλα να εβλεπα κι εγω θαλασσα απο το μπαλκονι μου!ασε ετσι ηταν το σπιτι μας στα χανια αλλα μη τα θυμαμαι και τα νοσταλγω μετα!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ειμαστε τρελο ζευγαρι ετσι????χαχαχαχαχα

Καλε πειτε τι να κανω με τα χαλια?????Μηπως παγωσει ο κ@λος της μικρης αν τα βγαλω απο τωρα?????

Παπακι εγω δεν μπορω να περιμενω μεχρι το πασχα γιατι γενναωωωωωωωωωωωω

ναι το ξερω βγαλτα απο τωρα και να της πεις να μην καθεται κατω ακομα γιατι κανει λιγο κρυο.

566b716e1f.png?html%22

αχ τι καλα να εβλεπα κι εγω θαλασσα απο το μπαλκονι μου!ασε ετσι ηταν το σπιτι μας στα χανια αλλα μη τα θυμαμαι και τα νοσταλγω μετα!

Σε λιγες εβδομαδες θα βγαινω και εγω στο μπαλκονι μου και θα βλεπω θαλασσα!!!

ναι το ξερω βγαλτα απο τωρα και να της πεις να μην καθεται κατω ακομα γιατι κανει λιγο κρυο.

Η μανα μου με ειπε τρελη.......αλλα δεν τα θελω καθολου ασε που εδω οι βουνισιοι τα βγαζουν περα τον Ιουνη...οποτε οταν ειπα οτι σαραντηζω τοτε μου λενε ε μια χαρα ειναι και εμεις τοτε ξεστρωνουμε........αααααααα εγω δεν μπορω τελος Απριλη τα βγαζω

Σε λιγες εβδομαδες θα βγαινω και εγω στο μπαλκονι μου και θα βλεπω θαλασσα!!!

μια χαρα σε βρισκω!

μηπως να εμενες εκει μια και καλη;;;;

η δεν παιζει κατι τετοιο;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...