Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τζένη ο γιος μου είναι ολίγον τι νούμερο.Ότι τραγούδι μαθαίνει στον παιδικό θέλει να το γυρνάμε βίντεο να καμαρώνει την αρχοντομουτσουνάρα του....Κάνει και χειρονομίες και ότι μπορεί να φαίνεται νούμερο...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη ο γιος μου είναι ολίγον τι νούμερο.Ότι τραγούδι μαθαίνει στον παιδικό θέλει να το γυρνάμε βίντεο να καμαρώνει την αρχοντομουτσουνάρα του....Κάνει και χειρονομίες και ότι μπορεί να φαίνεται νούμερο...

χαχαχχαχαχαχαχαχ ελα ρε το μικρουλι μου..αχ ναι ανεβασε τα να τα δουμε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερααααααααααα!!!!!

Τζενακι διαβασα καπως καλυτερα η αδερφη σου ετσι????

Αντε μακαρι να καθαρησει και ολα να πανε καλα!!!!!

Βρε τσουπρες ξεσαλωσατε εχτες...την Στελλα την βλεπω να κοιματε ακομα η μια με τις τσικουδιες η αλλη με τα ουισκια ντιρλα θα εγινε....χαχαχαχαχαχαχα

Ξανθη η δουλεια τερμα?????Καλα ο μικρος ετοιμαζετε για μεγαλος σταρ ετσι???χαχαχαχαχαΑυτο το τραγουδακι το μαθαμε και εμεις την πρωηγουμενη εβδομαδα και εχω σιχαθει πλεον να το ακουω...........

Διαφημίσεις

αννουλι καλημερα,σημερα ειναι καλυτερα,δεν εχει αιμα .θα δουμε αυριο θα παει στο γιατρο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Όχι δουλεύω ακόμα.Μέχρι και την Κυριακή από 11 Απριλίου αποσύρομαι από την εργασία....Και μένα Άννα το λέει συνέχεια αλλά μου αρέσει...Ειδικά εκεί που κάνει ότι την θερίζει η πείνα με το χεράκι του είναι αποθέωση....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μακαρι Τζενακι μου να τα δει ολα καλα ο γιατρος...ισως να εχει καμια μικρη αποκοληση οποτε λιγη προσοχη θελει.....

Ξανθη εχει πολυ γελιο το τραγουδακι....χαχαχαχα αντε απο την αλλη εβδομαδα ξεκουρασεζαι δηλαδη....

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;

πολυ ωραια μερα σημερα ε;;;σε λιγο θα βγω στο μπαλκονι!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μια χαρα θα ειναι και αυριο πιστευω ηρθε η ανοιξη πια δεν πιστευω να ξαναχαλασει πολυ αντε καμια βροχη ισως ακομα και τελος!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Αχ ναι μακαρι να ειρθε για τα καλα η ανοιξη!!!!!!Με εχει πιασει και μια τρελα...την αλλη βδομαδα που θα ερθει η γυναικα να την βαλω να ξεστρωσει γιατι μετα μεχρι να σαραντησω θα μπει ο Ιουνης και δεν τα θελω τα χαλια μεχρι τοτε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...