Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοριτσια μου σας αφηνω παω για νανι θα σηκωθω πρωι να παω εγω τα παιδια σχολειο..τα λεμε αυριο,καληνυχτα

αντε κουκλα τα λεμε φιλακια καλο ξημερωμα σε ολους!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α βλεπω και η δικια σου ξενυχτησα σαν την δικια μου ειναι ωχχχχχχχχχχχ

ναι μας επεισες, απτις 8 την βαζει αννια, με τις κοτες :tongue:

τι μου θυμισες..προχτε κοιμοταν η μικρη με το μπομπιρα κ καποια στιγμη ο μικρος ψιλογκρινιαξε κ αυτη με κλειστα τα ματια προσπαθει να πιασει την πιπιλα αλλα αντι αυτης επιασε το αυτι του αλλα δεν το καταλαβε κ του το τραβαγε του καημενου ..μου λεει..τραβαω τραβαω τπτ..ρε γμτ λεω που εχει σκαλωσει

χαχαχαχαχχα να εχει το νου της μονο μην του το ξεχυλωσει απτο πολυ τραβηγμα πωπωτο δολιο χαχαχα

εγω οταν τον κοιμηζα μαζι μας επιδη η πιπιλα του εφευγε συνεχως την κρατουσα..ε τη μια την κρατουσα στον αερα, την αλλη του την ειχα χωσει στο ματι, και ο καημενος με κοιτουσε ολο απορια...χαχαχαχα επεσε διανα απο γονεις χαχαχαχαα

και που τις εχω???????? ο πυροσβεστης δουλευει!!!!!!!!

παρε αυτος με τη μανικα και το ασπρο υγρο που ριχνει (οχι χυνει..μη παρεξηγηθω παλι χαχαχαχα)

οχι αννετ μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο πολλους παραγοντες...χιλιες φορες να σουλευα και λεφτα θα εβγαζα αλλα θα ησυχαζε και το κεφαλι μου καποιες ωρες...εδω μεσα γινετε πανικος απο το πρβι μεχρι το βραδυ (που και το βραδυ ξυπναω 2-3φορες αλλος για κατουρημα αλλος για γαλα)ακουω ενα ααααααααααααααααααααααααααααααααααα

η αληθεια ειναι πως ξελαμπικαρει λιγο το μυαλο και αλλαζεις λιγο παραστασεις αλλα οταν δεν εχεις που να αφησεις τα παιδια κανεις υπομονη...και μη ξεχνας πως λιγα πολυ λιγα χρονια θα πανε και σχολειο, οποτε θα χαλαρωνεις κι εσυ

οτι ναναι χαχαχαχχαχαχχαχχα

πωπω παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χαχαχαχα τζενη εγω οταν ταιζα τον τονι ηταν νεογεννητος τονειχα διπλα μου στο μαξιλαρι και παω στην νυστα μου του εβαλα το μπιμπερο στο αυτι

χαχαχχαχα βρε τι κανει η νυστα ε?

δεν υπονοω τιποτα το λεω ξεκαθαρα!!!!!!!!!

καλα κιουρια μουυυυυυυυυυυ...δεν θα μιλησουμε?θα μιλησουμε..θα δεις εσυ!!!:D

κοριτσια μου σας αφηνω παω για νανι θα σηκωθω πρωι να παω εγω τα παιδια σχολειο..τα λεμε αυριο,καληνυχτα

γκουντ ναιτ σουιτχαρτ

και αναρωτιομουν κι ολας γιατι συνεχιζε να κλαιει αφου τον ταιζω 191628.gif

χαχαχαχα ο αντρας μου με κοιταζει και κουναειτο κεφαλι του χαχαχαχα

αντε κουκλα τα λεμε φιλακια καλο ξημερωμα σε ολους!!!!!!

τι εγινε το κλεινουμε το μαγαζακι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

σε ποια γυναικα δεν αρεσει???????

ειναι απλα τελειοςςςςςςς αλλα δυστυχως μας προλαβε καποια αλλη εδω μεσα ονοματα δεν λεμε χαχαχχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ααννετάκι με σώζεις για πες τι συνταγή με τη βραστή τσικουδιά μπας και συνέλθω!!!!!!!!!!!!

α καλησπέρα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...