Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μμμμμμμμ λεωωωωωωωωωω ναλλαξω ουρανοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

πολυ ωραιο τραγουδι

σας καληνυχτω με αυτο το τραγουδι θα μπω αυριο το μεσημερι

να μαθω νεα σας φιλακια πολλα σε ολες

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μωρε φανταζομαι την ταραχη της...ολα καλα να πανε κοριτσαρα μου και με το καλο το νινι της, και στα δικα σου!!!

παντως η αιμοραγια συχνο φαινομενο...ειχα κι εγω αλλα μολις ειχα μπει στον τριτο και το αιμα ποταμι..ξερω τι περναει, να κανει οτι λεει ο γιατρος και ολα θα πανε καλα, ποτε παει για τον πρωτο υπερυχο?

πρωτο υπερηχο εκανε πριν 5 μρες κ μεθαυριο πρωτα ο θεος θα παει για τον 2ο να δει τι γινεται παντως σημερα ακουσανε καρδια ,την προηγουμενη φορα δεν ειχανε ακουσει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αρχισανε τα οργανααααααααααααααααααα χαχαχχαχαχαχ

σκλι, πλι, φλι μιναααααααααααααααα τι θα διαβασουν τα ματακια μας???δεν πας να τον παρς λεω γω χαχαχαχαχαχα

αη μαρη πρωτεβουσιανα εσυ σαν και δεν ξερς το σκλι!!!!! χαχαχαχχαχαχαχχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ωχ τα κοκκαλακια μου, κρακ κρακ κανουν, μιναααααααα προλαβαινεις να ρθεις για μσαζ???χαχαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

πολυ ωραιο τραγουδι

καληνυχτα Φαιη μου φιλακιαααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ωχ τα κοκκαλακια μου, κρακ κρακ κανουν, μιναααααααα προλαβαινεις να ρθεις για μσαζ???χαχαχαχαχα

Το στραβο κορμι το σαζ!!!!!!!!!

Καληνυχτα Φαιη!!!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

να ξυπνησει ποιος ειπατε?????? προχθες σεισμο εκανε και το πουλακι μου σαν πουλακι κοιμοταν χαχαχχαχαχαχχαχαχχχαχχαχαχαχχα

το πουλακι μου!!!

ρε συ κι εγω τον ακουσα, οτι ειχα ταισει το μωρο και ειχε κοιμηθει στην αγκαλια μου μιλαμε χ@στηκα, φοβομουν που φοβομουν τωρα με το παιδι αστα βραστα

πολυ ωραιο τραγουδι

καληνυχτουδια κοριτσαρα, καλη εβδομαδα και θα τα πουμε αυριο!μουατς

πρωτο υπερηχο εκανε πριν 5 μρες κ μεθαυριο πρωτα ο θεος θα παει για τον 2ο να δει τι γινεται παντως σημερα ακουσανε καρδια ,την προηγουμενη φορα δεν ειχανε ακουσει

μπραβο ρε, γουτσ γουτσ, θα δεις κι εσυ οταν με το καλο ακουσεις αυτον τον απιστευτο ηχο, θα παθεις πλακα

ολες να τον ακουσετε συντομα κοριτσακια, σας το ευχομαι μεσα απτην καρδια μου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

γμτ τις παρενεργειες του ουτροτζεσταν ουτε εγγυος που τα επαιρνα δεν ημουν ετσι

Ρε κοπελια?εχεις σκεφτει οτι ισως δεν φταιει το ουτροτζεσταν????????εεεεεεεε??????????????μουαααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τζενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη πμμμμμμμμμμ παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι σουξου μουξου εχεις με την κουνιαδα μου τοση ωρα μαρη?μηπως να φυγουμε?χαχαχαχα

IB5Vp2.png

τι σουξου μουξου εχεις με την κουνιαδα μου τοση ωρα μαρη?μηπως να φυγουμε?χαχαχαχα

ααααααα πολυ κουτσομπολα εισαι κυρια μου κατι για μπουνοκλωτσιδια της λεω χαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ρε κοπελια?εχεις σκεφτει οτι ισως δεν φταιει το ουτροτζεσταν????????εεεεεεεε??????????????μουαααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ

ζωρζετ τα ουτροτζεσταν φερνουν φοβερη υπνηλια οντως αλλα η μινα ειναι γρηγορο πιστολι...χαπι και υπνος, ουτε υπνοστεντον να επαιρνε χαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...