Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζωρτζινα τι κανεις?την κυπουρο?

Ναι Φαιη,μαζευτηκαμε οι γειτονοι και φτιαχνουμε τους κηπους!

Θελανε 1500 ευρω οι φυτωριατζηδες και οι κηπουροι για να φτιαξουν τον κηπο του γειτονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηραμε τα υλικα με 150 ευρω και φτιαχουμε μονοι μας οχι μονο τον κηπο του γειτονα αλλα και τον δικο μας!

Σωστοι???????????

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

το τρενο που κανεις ειναι και αυτο παρενεργεια?χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μινακι εισαι φοβερη

κατσε σε λιγο που θα βλεπεις και δεν θα καταλαβαινεις να σου πω εγω καλα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Θελανε 1500 ευρω οι φυτωριατζηδες και οι κηπουροι για να φτιαξουν τον κηπο του γειτονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηραμε τα υλικα με 150 ευρω και φτιαχουμε μονοι μας οχι μονο τον κηπο του γειτονα αλλα και τον δικο μας!

Σωστοι???????????

παρα πολυ σωστοι αλλα θα σας βγηκε ο πατος

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Σωστοι???????????

ΟΛΟΣΩΣΤΟΙ θα μπορουσα να πω:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ναι σιγα μην αγχωθηκαμε για την παρτυ σου κυρια μου!!!!!!! λοιπον την επομενη το γαργαλητο απο την θεια ενταξει??????

ναι ε?γιαυτο ειχες σπασει τα τηλεφωνα?αφου ξερω μαρη οτι δεν μπορεις χωρις εμενα!!!χαχαχαχαχαα οσο κι αν το αρνεισαι :tongue::tongue::tongue:

αννετακι περαστικα στον μπεμπακο να του δωσεις πολλα φιλακια

ευχαριστω φαιη μου, αλλα τα φιλακια απτην αλλη εβδομαδα, τωρα απαγορευεται!!!

παντως θα του δωσω πολλα να εισαι σιγουρη!!!θα ακουστουν μεχρι την κερκυρα!!!

Περαστικα Αννετακι κι εγω χαλια ειμαι,μυξες και φταρνισματα.Με κολλησε ο αντρας μου κι αυτος τωρα ειναι καλα και μου λεει οτι η μυτη μου σφυραει σαν το τρενακι της Μαλακασας!

θενκς μπειμπι, επισης!

παρε φυσιολογικο ορο απτο φαρμακειο διαλυει τις μυξουλες!

εγω εβαλα σημερα κι ενω νομιζα πως θα πνιγω τα καταφερα μια χαρα, θα βαλω και αυριο, ε οτι του κανω του μπεμπακου θα κανω και σε μενα!

αλλα παρε του λιτρου και φτηνο και ποσοτητα και τραβας με συριγγα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ναι ε?γιαυτο ειχες σπασει τα τηλεφωνα?αφου ξερω μαρη οτι δεν μπορεις χωρις εμενα!!!χαχαχαχαχαα οσο κι αν το αρνεισαι :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω φαιη μου, αλλα τα φιλακια απτην αλλη εβδομαδα, τωρα απαγορευεται!!!

παντως θα του δωσω πολλα να εισαι σιγουρη!!!θα ακουστουν μεχρι την κερκυρα!!!

θενκς μπειμπι, επισης!

παρε φυσιολογικο ορο απτο φαρμακειο διαλυει τις μυξουλες!

εγω εβαλα σημερα κι ενω νομιζα πως θα πνιγω τα καταφερα μια χαρα, θα βαλω και αυριο, ε οτι του κανω του μπεμπακου θα κανω και σε μενα!

αλλα παρε του λιτρου και φτηνο και ποσοτητα και τραβας με συριγγα

μμμμμμμμ λεωωωωωωωωωω ναλλαξω ουρανοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αννετακι καλησπερα,η αδελφη μου [δεν την ξερετε]ειναι 1,5 μηνων εγκυος κ σημερα εχει αιμα κ πονους περιοδου πηγε νοσ κ της εδωσε utrogestan κ της ειπε ακινησια για 2 μερες κ βλεπουμε δεν ιεναι τπτ σιγουρο,το κακο ειναι οτι οταν πηγε για υπερηχο ο γιατρος της βρηκε τραχηλιτιδα.

για σου γιωργια ,τι κανεις κοπελουδα;

αχ μωρε φανταζομαι την ταραχη της...ολα καλα να πανε κοριτσαρα μου και με το καλο το νινι της, και στα δικα σου!!!

παντως η αιμοραγια συχνο φαινομενο...ειχα κι εγω αλλα μολις ειχα μπει στον τριτο και το αιμα ποταμι..ξερω τι περναει, να κανει οτι λεει ο γιατρος και ολα θα πανε καλα, ποτε παει για τον πρωτο υπερυχο?

IB5Vp2.png

Καλα ειμαι Τζενακι περαστικουλια στην αδερφουλα!Μακαρι να πανε ολα καλα!

Φαιη μου ειμασταν 8 ατομα συνεργειο και καναμε μια μερα χαλαρα!Αντε αλλη μια στη δικη μας μερια κι ολα οκ!Οι κηπουροι ολοι θελανε απο 3 εως 7 μερες για να κανουν ολη αυτη τη δουλεια!

Το γελιο ηταν που θελαμε ν ανακατεψουμε τα χωματα σε καποια φαση και δεν ειχαμε φρεζα!Αμολησαμε το σκυλο μου με τη μπαλα να παιξει και το φρεζαρισε μια χαρα!Γελασε και το παρδαλο κατσικι!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι Τζενακι περαστικουλια στην αδερφουλα!Μακαρι να πανε ολα καλα!

Φαιη μου ειμασταν 8 ατομα συνεργειο και καναμε μια μερα χαλαρα!Αντε αλλη μια στη δικη μας μερια κι ολα οκ!Οι κηπουροι ολοι θελανε απο 3 εως 7 μερες για να κανουν ολη αυτη τη δουλεια!

Το γελιο ηταν που θελαμε ν ανακατεψουμε τα χωματα σε καποια φαση και δεν ειχαμε φρεζα!Αμολησαμε το σκυλο μου με τη μπαλα να παιξει και το φρεζαρισε μια χαρα!Γελασε και το παρδαλο κατσικι!

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα τι τραβαει το ερμο το σκλι μαρη την φιλοζωικη θα σας στειλω χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μμμμμμμμ λεωωωωωωωωωω ναλλαξω ουρανοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

καλα αμα ξυπνησει η ελισσαβετ να σαρχισει στις γρηγορες θα σου πω χαχαχαχαα

μαρηηηηηηηηηηηη τα κρυσταλαααααααααααααααα χαχαχχααχχαα

IB5Vp2.png

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα τι τραβαει το ερμο το σκλι μαρη την φιλοζωικη θα σας στειλω χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα

αρχισανε τα οργανααααααααααααααααααα χαχαχχαχαχαχ

σκλι, πλι, φλι μιναααααααααααααααα τι θα διαβασουν τα ματακια μας???δεν πας να τον παρς λεω γω χαχαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Μια χαρα ειναι το σκλι Μινα μου!Με την τρελα που εχει να τρεχει γυρω γυρω λες και του βαλες νεφτι στον κ..λο μια χαρα μας εξυπηρετησε!Το χαρηκε κιολας!

καλα αμα ξυπνησει η ελισσαβετ να σαρχισει στις γρηγορες θα σου πω χαχαχαχαα

μαρηηηηηηηηηηηη τα κρυσταλαααααααααααααααα χαχαχχααχχαα

να ξυπνησει ποιος ειπατε?????? προχθες σεισμο εκανε και το πουλακι μου σαν πουλακι κοιμοταν χαχαχχαχαχαχχαχαχχχαχχαχαχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...