Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

να στε καλα ρε κοριτσια μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος και να τα χαρει κι αυτα και αλλα τοσο το μωρουλι μου!αλλα παντα στο πισω μερος του μυαλου μου εχω μια φοβια και δε με αφηνει να πεταω στα συννεφα!

καλο βραδυ αννουλι βγαινω κι εγω και θα τα πουμε το πρωι κουκλες θα μπω μολις ξυπνησω αμεσως!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να στε καλα ρε κοριτσια μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος και να τα χαρει κι αυτα και αλλα τοσο το μωρουλι μου!αλλα παντα στο πισω μερος του μυαλου μου εχω μια φοβια και δε με αφηνει να πεταω στα συννεφα!

καλο βραδυ αννουλι βγαινω κι εγω και θα τα πουμε το πρωι κουκλες θα μπω μολις ξυπνησω αμεσως!

καληνυχτα παπακι και βγαλε την φοβια απο το μυαλουδακι σου

φιλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

ασε Φαιη αμα πας λιγο πισω και διαβασεις κατι κινεζικα ενα μεσημερι ειναι απο την προγεστερονη μου φερνεις τρομερη υπνιλια!!!!!

Παπακι μου ολα καλα θα πανε και να μην φοβασαι καθολου θα χαρει οχι μονο αυτα αλλα και αλλα πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ασε Φαιη αμα πας λιγο πισω και διαβασεις κατι κινεζικα ενα μεσημερι ειναι απο την προγεστερονη μου φερνεις τρομερη υπνιλια!!!!!

Παπακι μου ολα καλα θα πανε και να μην φοβασαι καθολου θα χαρει οχι μονο αυτα αλλα και αλλα πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αν ειναι μονο υπνηλια οκ

RPVCp3.png?gonw6PAb

αν ειναι μονο υπνηλια οκ

βρε τι οκ μιλαμε ουτε να μιλησω δεν μπορω εκεινη την μερα πηρα τον αντρα μου και ηρθε και με πηρε για τετοιο χαλι μιλαμε χαχαχχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

βρε τι οκ μιλαμε ουτε να μιλησω δεν μπορω εκεινη την μερα πηρα τον αντρα μου και ηρθε και με πηρε για τετοιο χαλι μιλαμε χαχαχχαχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχα

χαχαχα καλααααααααααα

σε τι βοηθαει αυτο?

RPVCp3.png?gonw6PAb

την εβαλα για υπνο..σιγα τον υπνο που θα κανει..πηγε πριν τουαλετα κ εβγαλε μαυρο αιμα πηχτο με ινες κοκκινες..λεει αυριο θα παει γιατρο,εγω της ειπα να κατσει στα αυγα της. ο γιατρος της ειπε 2 μερες ακινησια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

την εβαλα για υπνο..σιγα τον υπνο που θα κανει..πηγε πριν τουαλετα κ εβγαλε μαυρο αιμα πηχτο με ινες κοκκινες..λεει αυριο θα παει γιατρο,εγω της ειπα να κατσει στα αυγα της. ο γιατρος της ειπε 2 μερες ακινησια

καλα της ειπες μην σηκωθει και παει πουθενα μην την αφησετε να σηκωθει

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ενα παραδειγμα απο τα προχθεσινα χαχαχχαχχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα

χαχαχαχαχ....λες κ εχεις πιει μια νταμιτζανα τσιπουρο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να μεινει ξαπλα οτι της ειπε ο γιατρος μην την αφησεις να κανει καμια μλκια ετσι κι αλλιως θα αλλαξει κατι???? οτι ειναι να γινει θα γινει της ευχομαι να την βοηθησει ο Χριστουλης να μην σηκωσει σταυρο αυτες της μερες!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...