Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε βρε σαν τα χιονια!!!!! Τι κανεις κοριτσακι???Εκανες την καμπυλη?

γεια σου γυναικακι μια χαρα ειμαι!

την εκανα την καμπυλη και μια εξεταση ουρων επισης οπως καθε μηνα αλλα αποτελεσματα αυριο θα παω να τα παρω!επεσε σου κου και τα αφησα!

αλλα εχω μια υποψια οτι δε θα ειναι και πολυ καλα τα νεα!

μη ρωτησεις γιατι απλα ετσι νιωθω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λοιπον..χαιρομαι που σας βλεπω ολες,αλλα δεν μπηκα για πολυ ευχαριστο λογο.ειμαι στην αδελφη μου που ειναι εγκυος,τα πραγματα δεν ειναι κ τοσο καλα.το μεσημερι ειχε αιμα κ πηγε νοσοκομειο.ο γιατρος της εδωσε utrogestan κ της ειπε ακινησια για 2 μερες τουλαχιστον.το κακο ειναι οτι εχει αιμα πονους περιοδου κ αερια.τι σκατα ειναι ρε γμτ..εχω σκασει.το καλο ειναι οτι ακουσανε καρδια αλλα το αιμα με εχει φοβησει πολυ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

την εκανα την καμπυλη και μια εξεταση ουρων επισης οπως καθε μηνα αλλα αποτελεσματα αυριο θα παω να τα παρω!επεσε σου κου και τα αφησα!

ολα καλα θα πανε παπακι

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Κοιτα ολες πριν παρουμε εξετασεις την ιδια υποψια εχουμε οποτε ενταξει αλλα να δεις που ολα θα πανε καλα

λοιπον..χαιρομαι που σας βλεπω ολες,αλλα δεν μπηκα για πολυ ευχαριστο λογο.ειμαι στην αδελφη μου που ειναι εγκυος,τα πραγματα δεν ειναι κ τοσο καλα.το μεσημερι ειχε αιμα κ πηγε νοσοκομειο.ο γιατρος της εδωσε utrogestan κ της ειπε ακινησια για 2 μερες τουλαχιστον.το κακο ειναι οτι εχει αιμα πονους περιοδου κ αερια.τι σκατα ειναι ρε γμτ..εχω σκασει.το καλο ειναι οτι ακουσανε καρδια αλλα το αιμα με εχει φοβησει πολυ

ολα καλα θα πανε τζενη μην σε πιανει ταραχη συμβαινει σε πολλες γυναικες ετσι δεν ειναι?

RPVCp3.png?gonw6PAb

ηταν η μαμα μου εδω και ψωνισα για το μπεμπη μερικα πραγματακια!

μινακι ποτε με το κακλο δεν περιμενεις;;;

εσυ φαιη;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Βρε καλως τον κασπερ!!!! Τι κανεις κοριτσακι?

http://www.youtube.com/watch?v=ifq4uL4D59Y&feature=related

Αφιερωμενο!!!!

να σαι καλα με εκανες κ γελασα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ελα ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!! ευχομαι ολα να πανε πολυ πολυ καλα και να μην συμβει τιποτα!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εσυ φαιη;;;;

λοιπον στις 10 του μηνα σταματαω τα χαπια μου ειπε μια βδομαδα μετα αν δεν εχω αδιαθετησει χοριακη αλλα πεφτει Κυριακη οποτε υπολογιζω 18 Απριλη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εσυ φαιη;;;;

6 με 8 του μηνα περιμενω να μην ερθει αν αυτο εννοεις:P:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...