Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Και εμείς είχαμε πάρει για αρχή της Recardo αλλά στους 6 μήνες το αλλάξαμε και πήραμε το recaro polaric το οποίο είναι real facing μέχρι και 4 ετών....το σκεφτήκαμε και είπαμε μια και καλή και πόσο μάλλον το real facing είναι και πιο ασφαλές...

Ω ναι συμφωνω ειναι πολυ καλο!!!! Αλλα τοτε που ηταν η Εβελινα δεν υπηρχε...κλαψ το πηρε ομως η νυφη μου και θα το εκμεταλευτω τωρα....χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχ μην ανάβεις φωτιές,περιμένω τον μπαμπούλη μας να έρθει από την δουλειά για να φάμε....

τι καλο εχεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ω ναι συμφωνω ειναι πολυ καλο!!!! Αλλα τοτε που ηταν η Εβελινα δεν υπηρχε...κλαψ το πηρε ομως η νυφη μου και θα το εκμεταλευτω τωρα....χαχαχαχαχα

Ναι καταλαβαίνω,πάντως εγώ άκουγα σχόλια του τύπου δε θα κάθετε πίσω κτλ....φυσικά όσοι τα έλεγαν κυκλοφορούν με τα παιδιά ελεύθερα!!!!καταλαβαίνεις εε?και δε μιλάω γιατί αν μιλήσω δε θα μου ξαναμιλήσουν.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τζενη ανοιξε την πορτα σου καλε ειμαι απεξω και μου τρεχουν τα σαλιααααααααααααα

τωρα τωρα περνω τη σφουγγαριστρα κ ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ναι καταλαβαίνω,πάντως εγώ άκουγα σχόλια του τύπου δε θα κάθετε πίσω κτλ....φυσικά όσοι τα έλεγαν κυκλοφορούν με τα παιδιά ελεύθερα!!!!καταλαβαίνεις εε?και δε μιλάω γιατί αν μιλήσω δε θα μου ξαναμιλήσουν.....

Δεν εχω χειροτερο να βλεπω μικρα παιδια χωρις καθισμα ή στο μπροστινο καθισμα ή το χειροτερο μπροστα σε μηχανακι............

Διαφημίσεις

Αστην σφουγγαριστρα και φερε κανα κοψιδι λεμε......

δεν εμεινε κ τιποτις μια πιτουλα πηρα καλε..διαιτητικη:rolleyes: μην ξεχνιομαστε κανουμε κ τη διατροφη μας:lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

450?????πλακα κανεις????

στο λητω τα βρηκα 230 το ενα,οι διδυμονανουλες μου προτειναν και τα maxicosi(καπως ετσι νομιζω) στην ιδια τιμη και ποιοτητα,αλλα δεν ξερω το βαρρος τους.

ναι , κ 180 εχει η βαση ..κ παλι σου λεω αν την χρειάζεσαι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Τι καλο εχεις Μινακι αν ειναι να παρω το καραβι απο Πατρα να ερθω....χαχαχαχαχαχα

καλα θα ερθεις πατρα για να παρεις καραβι να πας στη μινα κ ολα αυτα για μια πιτααααααααααααααααααααααααααα:confused: ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...