Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καληνυχτα Κιττυ!!!!

Μινακι κατσε καλα ειπαμε η χοριακη θα εδειχνε σιγουρα κατσε να δουμε πως θα παει και μεσα στο πασχα θα εχουμε ευχαριστα.....

το πολυ πολυ να εχω τα ιδια της Ελισαβετ χαχαχαχχαχαχαχχαχαχα αποκλιεται εγκυος δεν ημουν τωρα αν ειμαι δεν το ξερω αλλα ειμαι σιγουρη:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχαχαχχαχαχαχχα αμα ησουν πες του γυναικα αλλα θα ελεγες χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα

Του την ειπα αλλιως...Αμ του λεω επειδη γερασες εσυ θα την πληρωσω εγω?????χαχαχαχαχα Κραταγε μουτρα μετα εμ δεν το ηθελε αφου με επρηξε με την ηλικια????

εχει παρει το κολαι μαλλον θελει τον γιο αγαπητη μου

σε βλεπω πολυτεκνη ετοιμασου

Μπα κοριτσια θελει.....Απλα τρελαινεται για παιδια αλλα αυτος λειπει ολη μερα εμενα με ρωτησε πως τα βγαζω περα χωρις καμια βοηθεια????

Μπα κοριτσια θελει.....Απλα τρελαινεται για παιδια αλλα αυτος λειπει ολη μερα εμενα με ρωτησε πως τα βγαζω περα χωρις καμια βοηθεια????

παιδια θελει για τα υπολοιπα ολα σου εχει εμπιστοσυνη χαχαχα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

παιδια θελει για τα υπολοιπα ολα σου εχει εμπιστοσυνη χαχαχα

Μωρε αυτος τα θελει και μακαρι να μην ειχαμε θεμα με την μεσογειακη και να τα εκανα και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν μπορω να ξαναμπω παλι στην διαδηκασια της τριμηνης αναμονης και αμφιβολιας αν το παιδι ειναι υγιες....

Μωρε αυτος τα θελει και μακαρι να μην ειχαμε θεμα με την μεσογειακη και να τα εκανα και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν μπορω να ξαναμπω παλι στην διαδηκασια της τριμηνης αναμονης και αμφιβολιας αν το παιδι ειναι υγιες....

ναι σωστα εχεισ δικιο θα εχεις τις δυο σου κοπελαρες να ειναι καλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

ναι νομιζεις Αννα μου τους απασχολει???? αλλα συγνωμη κυριε μαζι τα καναμε(φαγαμε) χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχα

χαχαχαχαχαχαχα μες στο μυαλο μου εισαι......γιατι μου λεει αυριο λεω να παω τουρκια και του λεω μην τολμησεις γιατι μπαινω σιγα σιγα στον μηνα μου οποτε πρεπει να ειμαστε σταντ μπαι...και μου λεει ελα μωρε αν σου πει ο γιατρος οτι πρεπει να γεννησεις καποιος θα σε παει οποτε τον κοιταγα σαν ηλιθια..........και του λεω συγνωμη αλλα δεν το εκανα μονη....Μιλαμε αυτη η σταση ελα μωρε και τι θα κανεις θα γεννησεις σιγα το πραγμα μπορει να με τρελανει

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα μες στο μυαλο μου εισαι......γιατι μου λεει αυριο λεω να παω τουρκια και του λεω μην τολμησεις γιατι μπαινω σιγα σιγα στον μηνα μου οποτε πρεπει να ειμαστε σταντ μπαι...και μου λεει ελα μωρε αν σου πει ο γιατρος οτι πρεπει να γεννησεις καποιος θα σε παει οποτε τον κοιταγα σαν ηλιθια..........και του λεω συγνωμη αλλα δεν το εκανα μονη....Μιλαμε αυτη η σταση ελα μωρε και τι θα κανεις θα γεννησεις σιγα το πραγμα μπορει να με τρελανει

πλακα σου κανει σιγα μην σε αφηνε μονη σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

ναι σωστα εχεισ δικιο θα εχεις τις δυο σου κοπελαρες να ειναι καλα

Ναι βρε δεν το συζητω ας ειναι καλα τα κοριτσακια μου..Αντε να παιρνετε και εσεις σειρα σιγα σιγα.....Φαιη μου αν θες απαντας βεβαια εσεις σε τι φαση ειστε εχετε ψαχτει καθολου ή ετσι προσπαθειτε ηρεμα και χαλαρα

πλακα σου κανει σιγα μην σε αφηνε μονη σου

Ναι???? Τι στοιχημα οτι αυριο θα σας λεω οτι παει ταξιδι?????Εγω πηρα και μια φιλη μου ηδη να ερθει να κοιμηθουμε μαζι να μην ειμαι μονη τα βραδια

Ναι βρε δεν το συζητω ας ειναι καλα τα κοριτσακια μου..Αντε να παιρνετε και εσεις σειρα σιγα σιγα.....Φαιη μου αν θες απαντας βεβαια εσεις σε τι φαση ειστε εχετε ψαχτει καθολου ή ετσι προσπαθειτε ηρεμα και χαλαρα

εχουμε ψαχτει εγω ειχα πολυκυστικες που τωρα στην τελευταια εξεταση

η μια ωοθηκη ηταν τελειως καθαρη και η αλλη ειχε τρεις αλλα ειμαστε

στην διαρκη προσπαθεια βλεποντας και κανοντας

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...