Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννετττττττττττ τα απλυτα μας στην φορα θα βγαλει χαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχα

εσεις δεν βολευεστε τωρα υπομονη

Μωρε σημερα εχω πετρωματα αλλιως θα σου ελεγα εγω.....χαχαχαχαχαχαχα

Μωρε σημερα εχω πετρωματα αλλιως θα σου ελεγα εγω.....χαχαχαχαχαχαχα

μαρη εσυ μια ωρα αρχιτερα πας να την βγαλεις την μπουμπου κατσε φρονιμα:shock::shock::shock::tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καληνυχτα για μενα ολες τις μερες ερχομουν 2:30 με 03:00

πηγαινα το απογευμα και εφευγα 00:00 το βραδυ συγνωμη που δεν μπηκα καθολου μου λειψατε αλλα ημουν γκολ

σημερα σαββατο εκανα δουλειες στο σπιτι μισες το πρωι μισες το απογευμα

γιατι μεσημερι κοιμηθηκα λιγο μου λειπει και υπνος

αυριο θα μπω να τα πουμε λιγο

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερουδια ...

μινακι μου καλοταξιδο καλοφορετο και καλοτυχο το νεο λουκ χαχαχαχα

τι κανουν τα κοριτσια σας επιασαν τα ρομαντικα σας βλεπω βραδιατικα ε???αυτα ειναι!!!

εμεις ολα καλα δοξα τον θεο ...σημερα επιτελους εχει υπεροχη μερα και λεω να παμε σε καμια ωρα καροτσαδα στην παραλια...οσοι πιστοι προσελθεται χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Φαιη μου σε εχει χωσει για τα καλα στην δουλεια μου φαινεται......Υπομονη βρε κοριτσακι μεχρι τον Ιουνη....

Μπουκιτσα καλημερουδια,τι κανει η μπουμπουκα σου? Ηταν πιο ηρεμη εχτες?

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??Σας εχω χασει αλλα δεν πολυμπαινω γενικα,ο μικρος ειναι κολλημενος πανω μου και θελει ολη την ημερα να τον εχω αγκαλια και να παιζουμε....ευχομαι να ειστε ολες καλα.....Αννα μου 35βδομαδες???αντε με το καλο βρε η ουρα εμεινε μονο....Μινακι μου εχουμε κανενα νεο ευχαριστο????

:-D

καλα ειναι εχουν ξεσαλωσει τελειως και το ενα με τραβαει απο δεξια το αλλο απο αριστερα.....χαχαχα θα με κοψουν στην μεση......αντε βρε με το καλο....βοηθησε η σταση του βουδα ε???

:-D

Ναι Αννια μου βοηθησε...Δοξα το θεο συνεχηζει να μεγαλωνει η μικρουλα και δεν την εχει επηρεασει ουτε η χαλασμενη αρτηρια ουτε ο γερασμενος πλακουντας.....

Δεν τα πας σε κανα παρκο τωρα που εχει λιακαδα???Αστα να ξεσαλωσουν και μετα να ξεραθουν το μεσημερι να σε αφησουν και εσενα να ξεκουραστεις.....

Εγω την εστηλα με τον πατερα της στον καραγκιοζη.....οποτε ειμαι χομ αλον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...