Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Πάντως υπάρχει ειδική ζώνη για να είναι δεμένο το πορτ μπεμπέ αν δε θέλεις για αρχή καθίσματα....

αλλά και εγώ συμφωνώ κάθισμα....

Το be safe izi είναι από 6 μηνών έως 4 χρόνων.....ψάχτο εμείς πήραμε το αντίστοιχο της recaro...

Βασικα τα be safe ειναι βαρια το δικο μας ηταν επισης recardo και χωρεσαι η Εβελινα μεχρι 9 μηνων

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και πονεσε και ο πωπουλης μου απτη καρεκλα αααααααααα

αντε πλυνε κανα μπιμπερο μην τυχον ξυπνησει ο ανηψιος και δεν τα εχεις πλυνει αλιμονο σου !!!!!!:D:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αννετακι ειναι απο 0-13 κιλα,αρα μας βγαζουν για τον 1ο χρονο.

παλι δεν εχω μπαταρια ,αλλα εξακολουθω και εχω πολλες αποριες,οποτε θα ξαναμπω ή μετα ή αυριο παλι.Φιλια!:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

τι κανετε;εγω γυρισα πριν λιγο σπιτι πηρα να φαω ενα πιτογυρο με γιαουρτοσκορδιον..εσεις;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

παω να πλυνω και ξαναρχομαι...αντε γιατι το ξεφτυλισα σημερα...ευτυχως που δεν με βλεπει ο καλος μου γιατι θα με ξε**ζε τοσες ωρες στο πισι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

παω να πλυνω και ξαναρχομαι...αντε γιατι το ξεφτυλισα σημερα...ευτυχως που δεν με βλεπει ο καλος μου γιατι θα με ξε**ζε τοσες ωρες στο πισι

χμμμμμμμ και θα σου κακοπηγαινε ε???????:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

τζενη καλη ορεξη

αννετακι ειναι απο 0-13 κιλα,αρα μας βγαζουν για τον 1ο χρονο.

παλι δεν εχω μπαταρια ,αλλα εξακολουθω και εχω πολλες αποριες,οποτε θα ξαναμπω ή μετα ή αυριο παλι.Φιλια!:D

φιλιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και στους τρεις σας!!!

αντε πλυνε κανα μπιμπερο μην τυχον ξυπνησει ο ανηψιος και δεν τα εχεις πλυνει αλιμονο σου !!!!!!:D:D:D

καλακαλε μη βαρας!!!!!!:P:p:p

IB5Vp2.png

Βασικα τα be safe ειναι βαρια το δικο μας ηταν επισης recardo και χωρεσαι η Εβελινα μεχρι 9 μηνων

Και εμείς είχαμε πάρει για αρχή της Recardo αλλά στους 6 μήνες το αλλάξαμε και πήραμε το recaro polaric το οποίο είναι real facing μέχρι και 4 ετών....το σκεφτήκαμε και είπαμε μια και καλή και πόσο μάλλον το real facing είναι και πιο ασφαλές...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ποτε αδετα τα παιδια στο αυτοκινητο εχουν γινει τοσα και τοσα μα τι μυαλο απλα αστερια ψαξε το καλα μην δωσει ενα σκασμο λεφτα για 2-3 μηνες!!!!!

πες τα χρυσοστομη!!!!θα σε βαλω να της τα πεις!

ασε αυτα τα εξοδα δε ξερω απο που μου ερχονται τελευταια!!και ακομα δεν ειδα τιποτα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χμμμμμμμ και θα σου κακοπηγαινε ε???????:tongue::tongue::tongue:

αναμεσα στο ξε και στο ζε βαλε ενα χε και οχι σκι γκεγκε???πονηρω κι εσυ...νηστευουμε κιολας :D

IB5Vp2.png

τι κανετε;εγω γυρισα πριν λιγο σπιτι πηρα να φαω ενα πιτογυρο με γιαουρτοσκορδιον..εσεις;

ωχ μην ανάβεις φωτιές,περιμένω τον μπαμπούλη μας να έρθει από την δουλειά για να φάμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ευζενηηηηηηηη που ειναι καλε η αστερινα να μας πει για το μπεμπε?

θελει ναμας κρατησει σε αγωνια ε?

οχι βρε..μαλλον δεν θα εχει παει ακομα σπιτι..οταν εφυγε απο μενα θα πηγαινε στο πατρικο μας τους καλεσε ο πατερας μου να πιουν ενα κρασι για τα καλα τα νεα:D:D:D

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...