Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερααααα

χελοου μαι νταρλινγκ!χαου αρ γιου?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελοου μαι νταρλινγκ!χαου αρ γιου?

αη αμ χαιν..εεεεε σορρυ..φαιν..

χαου ντου γιου καντε τσουπρες;

μινακι μολις με ειδες την κοπανησες;τι εγινε μου κρατας μουτρα απο χτες που δεν σε παιζαμε ξερη;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και εγω εχω να κανω δουλειες ρε γμτ και σημερα βαριεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαι λεμε!!!!!τι θα κανω ???? ρε μινα ελα ρε συ και απο δω παλι τα ιδια θα λεμε???

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλα..εσυ;:)

καλά ...λέω.....νυστάζω......δεν κοιμάμαι τωρα πια τα βράδια...που λεει και το ασμα:P:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλημερα κορες!!!!

Μπηκα και εγω λιγο μεχρι να πιω τον χυμο μου και να συνεχησω δουλειες γιατι το βραδυ θα εχω επισκεψεις.....

Καλημέρα φιλενάδα:P:p

επισκέψεις ? χαρά στο κουράγιο σου:tongue::tongue::tongue:

εμενα , θα ερθει αδερφη μου το απογευμα

Εγω παλι ξεραθηκα σημερα μεχρι τις 10 και ως εκ θαυματος σηκωθηκα μονο μια φορα για πιπι ρουμ σημερα!!!!!

Κατι φιλοι θα ερθουν να κατσουμε για την γιορτη της Εβελινας αλλα δεν ετοιμαζω τιποτα το πολυ πολυ να παραγγειλουμε απλα θα μαζεψω λιγο και θα βαλω μια σκουπα....

Διαφημίσεις

Εγω παλι ξεραθηκα σημερα μεχρι τις 10 και ως εκ θαυματος σηκωθηκα μονο μια φορα για πιπι ρουμ σημερα!!!!!

Κατι φιλοι θα ερθουν να κατσουμε για την γιορτη της Εβελινας αλλα δεν ετοιμαζω τιποτα το πολυ πολυ να παραγγειλουμε απλα θα μαζεψω λιγο και θα βαλω μια σκουπα....

ρε συ...με εχουν ταράξει οι καουρες....δεν μπορώ να ξαπλώσω με τιποτα....καθιστη κοιμομουν ...μετα πιαστηκα...μονο με μαλόξ ηρεμώ

χθες , ειχα ξυπνησει στις 9 το πρωι και κοιμηθηκα 2 30....την νυχτα ...χωρις να ξαπλωσω ολη μερα ....και παλι αντι να ξεραθω...τουλαχιστον δεν ειχα μπουκωμα

μιλουσα τωρα με τον Θαναση και λεει πεσε κοιμησου...μεχρι τις 2 θα εχεις ξυπνησει...και μετα ποτε θα ξανακοιμηθω ? Την Δευτέρα ?:P:p:p

Θα ερθει και ενας φιλος για καφε το μεσημερι....οχι σπιτι....θα πανε στην πλατεία....μπα..δεν παω...δεν ειναι και ο καιρος καλός. ελπιζω να ερθει η αδερφη μου νωρις

Γι αυτο Κιττυ μου το τελευταιο γευμα μου ειναι στις 7-8 το βραδυ γιατι μετα πεθαινω απο τις καουρες.....αχ υπομονη 9 μερες εμειναν μετα θα εχεις αλλα ξενυχτια......

Γι αυτο Κιττυ μου το τελευταιο γευμα μου ειναι στις 7-8 το βραδυ γιατι μετα πεθαινω απο τις καουρες.....αχ υπομονη 9 μερες εμειναν μετα θα εχεις αλλα ξενυχτια......

μα ειχα ολο το απογευμα , και ειχα φαει μια μπανανα ......

ε, μετα δεν μπορω να πω ..εφαγα ρολο κ πατατες ....αλλά κοιμηθηκα μετα απο 4 ωρες:shock::shock:

και αχ και βαχ....κι ολο με ρωταει πονας ? οχι....τοτε τι κανεις ετσι ? τι να του πεις τωρα ?:shock:

Την ιδια ερωτηση μου κανει και εμενα αλλα δεν του απανταω καν.....

Κοιτα το ρολο με πατατες ηταν καπως βαρυ για βραδυ................εγω εφαγα σκετο ριζακι με λιγο τυρι και κοιμηθηκα πολυ ελαφρια ουτε καουρες ουτε τιποτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...