Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα ομορφες τι κανετε???? κουνηθηκατε μινακι ε?? ας ελπισουμε να μεινει εκει...κιττυ τι κανει ο μικρος????αντε και λιγες μερουλες εμειναν για να δεις την φατσουλα του...γεωργια τζενη ξανθη αννα τι κανετεεεεεεε??????????????

εμεις ποοοολυ γκρινια απο χθες το βραδυ...ευτυχως τον βραδινο τον υπνο δεν τον χαλαει ακομη τουλαχιστον....αλλα ολο το απογευμα αγκαλια και περα δωθε τι τσαι της εκανα τι τραγουδια ειπα τι μασαζ εκανα αυτη εκει κλααααααααααμα η κυρια!!!σε καποια φαση τα ειδα ολα με επιασε τρομερος πονοκεφαλος ας ελπισω οτι σημερα θα ειναι μια καινουργια μερα(που λεει και η Σκαρλετ ) και πανω απο ολα πιο ησυχη...χαχαχα

Καλημέραααα:P:p:p

καλά είμαστε....ο μικρός καλά είναι...του ελεγα πριν ΄θελεις μπέμπη να τους κάνουμε έκπληξη νωρίτερα ? αλλά ......τίποτα αυτός....:P:p:p:p

πονουσα λίγο την νυχτα ...αλλά μπαααα

ααχχ..μωρέ ειναι μικρούλα ακομα...

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ομορφες τι κανετε???? κουνηθηκατε μινακι ε?? ας ελπισουμε να μεινει εκει...κιττυ τι κανει ο μικρος????αντε και λιγες μερουλες εμειναν για να δεις την φατσουλα του...γεωργια τζενη ξανθη αννα τι κανετεεεεεεε??????????????

εμεις ποοοολυ γκρινια απο χθες το βραδυ...ευτυχως τον βραδινο τον υπνο δεν τον χαλαει ακομη τουλαχιστον....αλλα ολο το απογευμα αγκαλια και περα δωθε τι τσαι της εκανα τι τραγουδια ειπα τι μασαζ εκανα αυτη εκει κλααααααααααμα η κυρια!!!σε καποια φαση τα ειδα ολα με επιασε τρομερος πονοκεφαλος ας ελπισω οτι σημερα θα ειναι μια καινουργια μερα(που λεει και η Σκαρλετ ) και πανω απο ολα πιο ησυχη...χαχαχα

Αστα μπουκι μου τα ειδα ολα εκεινη την ωρα ουτε την πορτα δεν προλαβα να κλεισω μολις ειχα γυρισει απο το γραφειο κι εμεις ελπιζουμε να μεινει εκει αλλα ολο το τοξο εχει τρομερη σεισμικοτητα απο τις 31 του μηνα ελπιζουμε απλα να ηταν ο κυριος σεισμος!!!!

ελα μωρε ενταξει μεγαλωνει η μπουμπουκιτσα σου γιαυτο εχει γκρινια!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερες!Τι κανετε?Εγω νυσταζω!Με ξυπνησε ο αντρας μου απο τις 7 παρα γιατι ξεχασε κατι και δεν μπορουσε να μπει γιατι ειχα το κλειδι πισω απ την πορτα και βαραγε κουδουνια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλημερες!Τι κανετε?Εγω νυσταζω!Με ξυπνησε ο αντρας μου απο τις 7 παρα γιατι ξεχασε κατι και δεν μπορουσε να μπει γιατι ειχα το κλειδι πισω απ την πορτα και βαραγε κουδουνια!

καλημέρααα:P:p

κι εγω νυστάζωωωω.........μου ερχεται να παω να κοιμηθω , ενα διωρο...αλλά μετα ποτε θα ξανακοιμηθώ?

ε, καλά κι εσύ δεν ξανακοιμόσουν μετά ?

Διαφημίσεις

Σας αφήνω κόρες σχόλασα και πάω για γύρισμα.....Φιλιά...Δουλεύω και αύριο το πρωί αν πετύχω καμία έχει καλώς....

άντε byeee..........καλό γύρισμα:P:p:p

Σας αφήνω κόρες σχόλασα και πάω για γύρισμα.....Φιλιά...Δουλεύω και αύριο το πρωί αν πετύχω καμία έχει καλώς....

να μπεις να μας πεις τι εγινε στο γυρισμα αντε φιλακια!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

σωπα ρε μινα τοοσο πολυ ???ηταν αρκετα κοντα σας γι αυτο..μεχρι και Αιγυπτο λεει το καταλαβαν ...φαντασου!!!! αφου δεν εχετε τιποτα ζημιες ολα καλα!!!

τι να πω ρε κοριτσια μεγαλωνει μαλλον εχει και τα πονακια της...της αλλαξαμε και γαλα λογω δυσκοιλιοτητας και εχει ξεκ#λωθει να κανει κακα της χαχαχαχα θα ξανα παρω την παιδιατρο,ή του υψους ή του βαθους αυτο το παιδι..

γεωργια επρεπε να τον αφησεις απο εξω να μαθει χαχαχαχα μου το εχει κανει και ο δικος μου αυτο κανα δυο φορες και ειναι πολυ σπασιμο.....

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια , παω να κάνω ενα καφε και καμια δουλειά ....γιατι θα κοιμηθω πανω στο πληκτρολόγιο. με πηρε τηλ η αδερφη μου , οτι θα ερθει αργοτερα , παω να συμμαζέψω λιγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...