Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Μιλήσα.με τον γυναικολόγο μου,όχι αυτόν της εξωσωματικής και μου είπε να πάω για υπέρηχο σε δύο εβδομάδες,για να δούμε καλά το σάκο κτλ. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει λόγος να πάω από τώρα.Τριτη χοριακη μου είπε να μην κάνω και να ηρεμήσω,γιατί ξέρει πως είμαι πολύ αγχωδης.Να θυμίσω πως οι χοριακες μου είναι 9ημερα 257 και 11η 550.Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ αυτές οι δύο εβδομάδες,πίστευα πως την επόμενη εβδομάδα θα φαινόταν έστω ο σάκος στον υπέρηχο..

Εγώ μετά την Τρίτη χοριακη κόλλησα κοβιντ, οπότε πέρασαν 12 μέρες μέχρι να πάω και να σου πω την αλήθεια τα ειδα όλα με την μια, σάκο,έμβρυο, καρδιά να χτυπάει και από τότε νιώθω τόσο ήρεμη.. με βοήθησε αυτή η αναμονή..  να διαχειριστώ το άγχος μου! Όλα καλά θα πανε.. 

3 ώρες πρίν, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Χτες έκανα την ωοληψια και πήραμε 15 ωάρια.σημεαρα μας πήραν οι εμβρυολογοι και μας είπαν ότι γονιμοποιηθηκαν τα 8 και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πόσα αναπτύχθηκαν...νομίζω ότι είναι λίγα τα 8 ή είναι η ιδέα μου;;;πόσα μπορεί να συνεχίσουν;;;

Τα 8 ειναι υπέροχα..  καλή επιτυχια!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Στο ΛΗΤΩ έκανα και την αυχενική και την β επιπέδου τώρα.Τις αιματολογικές σε ένα που έχω στην γειτονιά μου.Αλλά τις αιματολογικές δεν τις πληρώνω τις γράφω και πάω και τις κάνω εκεί.Έδωσα και αίμα χθες για αυτόν τον μήνα την δευτέρα τα αποτελέσματα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω, τις έκανα όλες στο Αλεξάνδρας. (στα εξωτερικά δηλ , στην Λαμψάκου) . Μια χαρά ήταν , ουτε πολύ πολύ κοσμο, κανένα πρόβλημα.

Εμενα καθε μηνα μου ζηταγε ουρων. αιματος εκανα στην αρχη , στον 7ο και θα κανω παλι στις 10 του μηνός , για να μπω την επομενη για την καισαρική

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια , οτι θα ηταν η ωρα του υπνου το βασανιστήριο μου......δεν το φανταζόμουν !!!!!

Εγώ κάνω κάθε μήνα εξέταση αίματος έμμεσο coombs γιατί είμαι ρέζους αρνητικό.Μάλιστα στις 28 εβδομάδες κάνω και ένεση ροφιλακ για τον ίδιο λόγο και μόλις γεννήσω αν το παιδί είναι ρέζους θετικό άλλη μια....Τώρα ξανακάνω εξετάσεις αίματος και ούρων καθώς και καμπύλη τα 50 γραμμάρια στις 28 εβδομάδες 15 Μαίου.

Στην Λαμψακού πήρα τηλέφωνο αλλά όπως πάντα σε εμένα τουλάχιστον για τις μέρες που θέλω δεν έχει ραντεβού.....Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς τα παίρνω πίσω τα χρήματα.

Μινάκι καλημέρα πάρτο ολόκληρο να το μάθεις στην μικρή έχει πλάκα...

η κυρά η αλεπού με την τόση την ουρά

κατεβαίνει από ψηλά για να έρθει χαμηλά

τι συμβαίνει τι συμβαίνει και τρεχάτη κατεβαίνει

κάποια κότα κακαρίζει αχ κοτόπουλο μυρίζει

Την αλεπού θερίζει μια πείνα τρομερή

και σκέφτηκε να κάνει μια πράξη φοβερή.

Εντύθηκε δασκάλα και φόρεσε γυαλιά

καπέλο και τακούνια και φίνα φορεσιά.

Ξεγέλασε τις κότες να πάνε εκδρομή

μα ο καλός ο σκύλος την πιάνει στη στιγμή.

Πάψε κυρά Μαριώ να κάνεις το κακό

γιατί θα προδοθείς και θα τιμωρηθείς!

καλα ειμαι σημερα ψιλοχαλαρωσα αλλα οχι εντελως εστειλα και την μικρη σταθμο οποτε χαλαρωνω

Σταθμό και σήμερα ?

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες τι κανετε???? κουνηθηκατε μινακι ε?? ας ελπισουμε να μεινει εκει...κιττυ τι κανει ο μικρος????αντε και λιγες μερουλες εμειναν για να δεις την φατσουλα του...γεωργια τζενη ξανθη αννα τι κανετεεεεεεε??????????????

εμεις ποοοολυ γκρινια απο χθες το βραδυ...ευτυχως τον βραδινο τον υπνο δεν τον χαλαει ακομη τουλαχιστον....αλλα ολο το απογευμα αγκαλια και περα δωθε τι τσαι της εκανα τι τραγουδια ειπα τι μασαζ εκανα αυτη εκει κλααααααααααμα η κυρια!!!σε καποια φαση τα ειδα ολα με επιασε τρομερος πονοκεφαλος ας ελπισω οτι σημερα θα ειναι μια καινουργια μερα(που λεει και η Σκαρλετ ) και πανω απο ολα πιο ησυχη...χαχαχα

xpcZp2.png

Εγώ κάνω κάθε μήνα εξέταση αίματος έμμεσο coombs γιατί είμαι ρέζους αρνητικό.Μάλιστα στις 28 εβδομάδες κάνω και ένεση ροφιλακ για τον ίδιο λόγο και μόλις γεννήσω αν το παιδί είναι ρέζους θετικό άλλη μια....Τώρα ξανακάνω εξετάσεις αίματος και ούρων καθώς και καμπύλη τα 50 γραμμάρια στις 28 εβδομάδες 15 Μαίου.

Στην Λαμψακού πήρα τηλέφωνο αλλά όπως πάντα σε εμένα τουλάχιστον για τις μέρες που θέλω δεν έχει ραντεβού.....Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς τα παίρνω πίσω τα χρήματα.

ααα.....μάλιστα !

εγω επαιρνα αρκετο καιρο πριν και δεν ειχα προβλημα. Δηλ Οκτωβρη που εκανα την αυχενική , αμεσως εκλεισα για την Β επιπεδου Δεκέμβρη. Δεν ασχοληθηκα με το ταμείο (δεν δινει και τιποτα σοβαρό πισω ) , και οι 3 μεγάλοι υπερηχοι μου στοιχισαν 153 ευρω

ναι ανοιξε η σεζον και ανοιγουν και τα Σαββατα παλι

αα...ετσι παει εκεί....καλό αυτό:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...