Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλως τον Αστερια!!!

Τα παιδια δεν θα τα βαλεις με πορτ μπεμπε στο αυτοκινητο με τιποτα θα παρεις τα μικρα καθισματακια με την πλατη που κινητε και χωρανε απο 0 εως 9 μηνων και θα σε βολεψουν απιστευτα

αυτα που εχω βρει ερχονται σε τελειως οριζοντια θεση αλλα εξω απο το αυτοκινητο,δηλ σαν ρηλαξ,αλλα μεσα στο αυτοκινητο μπαινουν αναποδα και δε ξερω τι κλιση εχουν,μαλλον οχι μεγαλη.Επειδη ειμαι ασχετη ρωταω:τα νεογεννητα πρεπει ολη την ωρα να ειναι ξαπλα,δηλ αν μπουν για μιση ωρα εκει,υπαρχει προβλημα?

και επισης οταν λεμε νεογεννητα τι ακριβως θεωρουμε,μεχρι να σαραντησουν?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα που εχω βρει ερχονται σε τελειως οριζοντια θεση αλλα εξω απο το αυτοκινητο,δηλ σαν ρηλαξ,αλλα μεσα στο αυτοκινητο μπαινουν αναποδα και δε ξερω τι κλιση εχουν,μαλλον οχι μεγαλη.Επειδη ειμαι ασχετη ρωταω:τα νεογεννητα πρεπει ολη την ωρα να ειναι ξαπλα,δηλ αν μπουν για μιση ωρα εκει,υπαρχει προβλημα?

αυτά είναι:P δεν νομιζω να κανω λάθος , αλλιως ας με διορθώσει όποια ξέρει:P

απ οτι ξερω , πανε με τα κιλα. τα πρωτα ειναι 0-13 κιλα

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Μαρεσει να δημιουργω ιντρικες....χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

είσαι εσύ μια...........:shock::shock::shock::shock:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αστερία μου , τίποτα δεν θα συμβεί , αλλά τελικα κι εγω ενω ηθελα σαν τρελή να ψωνίσω , ελεγα άντε λιγο καιρό κ λιγο ακομα......

αλλωστε , θα γεννησεις καλοκαίρι κ θα βγουν καινουρια πραγματα , ρουχα κλπ

Παντως για τα besafe , να το ψαξεις κ θα σου εξηγήσω τι εννοώ, γιατί μου το ειπανε απο το ΛΗΤΩ.

Το 0-13 που ειναι κ για νεογέννητο , εχει αποσπωμενη βαση iso-fix , αν ταιριάζει φυσικα στο αυτοκινητο. Το πηραν κατι φιλοι , γυρω στα 450 ευρω. Το επόμενο εχει ενσωματωμένη την βάση , αρα η πρωτη σου ειναι αχρηστη.

Στο λεω γιατι αυτοι οι φιλοι την πατησανε , νομιζοντας οτι η βαση θα ταιριαζει κ στο επομενο. Είναι πολυυ ωραίο κ ασφαλες, αλλά υπαρχουν κ άλλα πολλά εξίσου καλά.

Τωρα εσυ θα θες 1000 ευρω για τα πρωτα ,κ αλλα τοσα για τα επομενα , αν θελεις παλι be safe

450?????πλακα κανεις????

στο λητω τα βρηκα 230 το ενα,οι διδυμονανουλες μου προτειναν και τα maxicosi(καπως ετσι νομιζω) στην ιδια τιμη και ποιοτητα,αλλα δεν ξερω το βαρρος τους.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Πάντως υπάρχει ειδική ζώνη για να είναι δεμένο το πορτ μπεμπέ αν δε θέλεις για αρχή καθίσματα....

αλλά και εγώ συμφωνώ κάθισμα....

Το be safe izi είναι από 6 μηνών έως 4 χρόνων.....ψάχτο εμείς πήραμε το αντίστοιχο της recaro...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα σας!!!!!

καλε τι εγινε σημερα?????

εγω το μονο που εχω να πω ειναι :μανου μου σ'αγαπω πολυ και ας μη σε ξερω!!!μπαινε οπου θες και οποτε θες αρκει να περνας καλα!!!!!!!!!

αννετακι φιλα μου σε παρακαλω τον παιδαρο μας,ειδικα αυτες τις διπλες που εχει στα μπουτακια και στο λαιμουδακι!!!

εγω ακομα ψαχνω επιπλα,εχω καποια σχεδια στο μυαλο μου,αλλα δεν εχω καταληξει.

δε ξερω τι να κανω και με τα καθισματακια αυτοκινητου.Μου αρεσουν της besafe που ισιωνει και η πλατη και μπορεις να τα βαλεις και νεογεννητα,αλλα μου ειπαν οτι μαλλον ειναι βαρια,ειναι και ακριβα βεβαια,αλλα ειναι για την ασφαλεια τους.

Η πεθερα μου επιμενει οτι πρεπει να τα εχω στο αυτοκινητο με το πορτμπεμπε,αλλα εμενα δε μου αρεσει η ιδεα να βαλω τα μωρα αδετα μεσα!!μου φαινεται φοβερα επικινδυνο αλλα δεν το καταλαβαινει!!!!

θελω να αρχισω να τους παιρνω πραγματακια,καποιοι(βλεπε πεθερικα) μου λενε ομως οτι ειναι νωρις.Τα νευρα μου!!απο τη μια λενε μην εχεις αγχος και απο την αλλη τι απο τωρα τα ψωνια????με φοβιζουν οτι κατι μπορει να συμβει.

αλο σις...μια ερωτηση...τα καθισματακια του αυτοκινητου ειναι μεχρι ποσο μηνων?γιατι αν ειναι για πολυ λιγο δεν αξιζει τον κοπο να τα αγορασετε...δεν λεω να τα βαλεις στο πορτμπεμπε...προς Θεου..πολυ επικινδυνο και βλακιωδες(απορω πως το σκεφτηκαν και στο ειπανε) αλλα ποσες ωρες θα τα εχετε στο αυτοκινητο να καθονται?για σκεψου το...εμεις εχουμε ενα κανονικο καρεκλακι για νεογεννητα με ελαφρυ καθισματακι..μια χαρα ειναι για μια βολτα...και οικονομικο...δεν θα κλαιω και τα λεφτα σε ενα μηνα...η επιλογη δικη σας

για ψωνια κανε ερευνα αγορας, κατεληξε και κανε τις αγορες μετα την β επιπεδου

τον χοντρομπουτουλη θα στον φιλησω!δεν κανω και κατι αλλο!!!;)

τα ανηψουδια τι κανουν?

σε πεντε διωξτε με για λιγο εστω, να πλυνω τα μπουκαλια ενταξει...μαυτα και μαυτα τα εχω αφησει ολα...αντε με ξεσηκωνετε και δεν ξεκολλαω χεχεχε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ολα τα καθισματακια για νεογενητα εχουν μια μικρη κλιση και δεν τους προκαλει κανενα προβλημα αν δεις εχουν και μαξιλαρακι για την στηριξη του σβερκου.

Τωρα για ποσο ισχυει η εκφραση νεογεννητο δεν το εχω σκεφτει ποτε....

Αλλη μια συμβουλη μην παρεις βαρυ καθισμα για αρχη για να μπορεις να τα βγαζεις απο το αυτοκινητο εγω το καθισμα ειχα σαν πορτ μπεμπε που δεν πηρα καθολου και ηταν μια χαρα ελαφρυ ειχε και κουκουλιτσα και ολα καλα

Μαρεσει να δημιουργω ιντρικες....χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

μωρο μουυυυυυυυυυυυ παντως θα σε σκεφτομαι και για να μην με δειρεις δεν κανω τιποτα χμμμμμμ οι αλλες θα αναρωτιουνται τι λεω:D:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

μωρο μουυυυυυυυυυυυ παντως θα σε σκεφτομαι και για να μην με δειρεις δεν κανω τιποτα χμμμμμμ οι αλλες θα αναρωτιουνται τι λεω:D:D:D

Ναι αλλα δεν τους λεμε ετσι για να σκασουν...χαχαχαχα

τζααααααααααααααααααααααα

ευζενηηηηηηηη που ειναι καλε η αστερινα να μας πει για το μπεμπε?

θελει ναμας κρατησει σε αγωνια ε?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...