Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εγω παντως δεν της ξαναμιλαω...δεν καταδεχομαι τιποτα λιγοτερο απο την δικια μου ομορφια......χαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχχαχχα σαν να ψαχνεις για κοπλιμεντα κουκλαρα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως σαν αυτες που μας εστειλες δεν ειναι ηταν τελειεεεεεεες ρε Αννα το τηλ το δικο σου γιατι δεν το εχω????????

Εδω δεν ανεβαζει υψηλης αναλυσης....ενω αυτες που σου εστηλα ηταν hd....χαχαχαχαχα Και οσο για τα κοπλιμεντα ναι ειναι το ψωμι μου το παραδεχομαι εγω και η ντουβλη ενα πραγμα......χαχαχαχαχαχα

Τι κάνετε κοριτσακια μου;

Εμείς όλα καλα, την παλεύουμε για την ώρα. Ο μπεμπης μου ποτε είναι πιο εύκολος, ποτε πιο δύσκολος και περνούν οι μέρες και μεγαλωνουμε...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Εμείς όλα καλα, την παλεύουμε για την ώρα. Ο μπεμπης μου ποτε είναι πιο εύκολος, ποτε πιο δύσκολος και περνούν οι μέρες και μεγαλωνουμε...

Μαρακιιιιιιιιιιιιιι να σου ζησει και παλι ο μπεμπουκος να τον χαιρεστε!!!!!!!!

Ειναι αρχη ακομα που θα παει θα στρωσει μωρε ο μπεμπουκος!!!

Μαρια μου να τον χαιρεσε πωπω μεγαλωσατεεεεε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Εδω δεν ανεβαζει υψηλης αναλυσης....ενω αυτες που σου εστηλα ηταν hd....χαχαχαχαχα Και οσο για τα κοπλιμεντα ναι ειναι το ψωμι μου το παραδεχομαι εγω και η ντουβλη ενα πραγμα......χαχαχαχαχαχα

καλα κουκλα εισαι και το ξερεις!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαχαχαχα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα και εσεις απο οτι εχω δει δεν πατε πισω...εξαλλου τα μποτοξ να ειναι καλα ρε γι αυτο ειμαι ετσι χαχαχαχαχαχα σαν καλη νοικοκυρα και εγω!!!!!!!

μινα μηπως να ρωτησεις τον γιατρο??παντως αυτη η βλεννη ειναι στανταρ ωορηξια εγω μια φορα τν ειδα κ τσακωσα το σπορι.....ειχω πολυκυστικες γι αυτο δεν εβλεπα σχεδον ποτε

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Τζενακι πως εισαι κοριτσακι σημερα????

καλα αννουλι..

μαρακι τι κανει το μπεμπουλινι σου;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχα σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα και εσεις απο οτι εχω δει δεν πατε πισω...εξαλλου τα μποτοξ να ειναι καλα ρε γι αυτο ειμαι ετσι χαχαχαχαχαχα σαν καλη νοικοκυρα και εγω!!!!!!!

μινα μηπως να ρωτησεις τον γιατρο??παντως αυτη η βλεννη ειναι στανταρ ωορηξια εγω μια φορα τν ειδα κ τσακωσα το σπορι.....ειχω πολυκυστικες γι αυτο δεν εβλεπα σχεδον ποτε

εγω το εκμεταλλευτηκα στο επακρο τωρα θα δειξει και εγω ειχα πολυ καιρο να δω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...