Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Οπως η μανα μου που πηγε και μου βρηκε καρπουζι μεσα στον δεκεμβρη θυμασαι????χαχαχαχαχα

Εκανα βλακεια.....στεναχωρηθηκα τωρα και εγινε πετρα η κοιλια......

ναι , ναι ...το θυμάμαι το καρπούζι:P:p μα εγω δεν της ειχα πει τιποτα....ειχε παει σε μια φιλη της καπου στον Ωρωπό , που εχουν κηπο και της εδωσε διαφορα

Ελα , χάιδεψε λιγο την κοιλιτσα και θα ηρεμήσει....

κι εγω κατι τετοια κανω κ κλαιω , με τα διαφορα που εχω , γινεται πετρα η κοιλιά και μετα μετανιώνω.....τι να κάνουμε άνθρωποι ειμαστε!

και επισης μετά του μιλάω ....λες και ανταποκρινεται ρε παιδί μου....ριχνει κατι κλωτσιές ...παρε να εχεις τωρα ..που εκλαιγες πριν - σαν να λεει-

** πω πω....θα τα διαβάζουν αυριο τα κοριτσια και θα λενε ...αυτη ξεκούτιανε τελείως ....σε τετοια ηλικία τι περιμενεις:rolleyes::rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χελοου!Σας διαβασα και να μαι!

Προετοιμαζεστε βλεπω!Βερι γκουντ!

Πυτζαμες δεν κανουν για το μαιευτηριο?Γιατι ολες παιρνουν νυχτικο?

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ασε και εγω πιο νωρις , εσκυψα και ετριβα την μπανιερα και μετα ......ειχε κανει η κοιλιά ενα καρουμπαλο.....ναααα...

αν με εβλεπε ο Θ......., θα με εχ@ζε ....

Γιατι καλη μου με καισαρικη δεν μπορεις να σκυψεις να βαλεις παντελονι....και εχεις δικιο για να βρεις νυχτικο της προκοπης πρεπει να γυρησεις ολη την αγορα........ασε που ερχοντε και σε κοιτανε καθε λιγο και λιγακι απο κατω οποτε το βαλε βγαλε δεν βολευει

Διαφημίσεις

καλως την !!! εγω εχω παρει νυχτικο και πυζαμα ...αλλά η έμπειρη φιλενάδα μου ειπε οτι η πυζαμα δεν βολευει

τι κανεις ? λοιπον με αυτο το θεμα του ιντερνετ , ψαξε το με την επιτροπη τηλεπικοινωνιών.....καπως ετσι...βαλτο στο google και θα στο βγαλει. Δεν ξερω κατι άλλο πιο συγκεκριμενο

Φαγωθηκες με αυτη την ηλικια σημερα....η τρελα δεν εχει οριο ηλικιας.....χαχαχαχαχαχα

Καλε τα καλτσακια εφτασαν στο καροτσακι!!!!!

ψάχνω και εγω.....ποια καλτσάκια , ποιο καροτσάκι:shock::shock::shock:

ναι ,τωρα το ειδα και να φανταστείς οι μερες ειναι λιγοτερες στην πραγματικοτητα....αυριο θα ειναι μεσα στο καροτσάκι:P:p:p

Α,μαλιστα!

Εγω παντως φετος πηρα πρωτη φορα νυχτικο!Ενα παντελως γελοιο χακι με ροζ ριγε μανικια κι ενα καρτουν με δοντια σαν κουνελι μπροστα να λιωνει απο ερωτα και να λεει λοβ λοβ!Ναι!Το ειδε ο αντρας μου και ξεραθηκε στο γελιο!Πολυ σεξουαλικο μου λεει!Ντιπ ξενερα!Σας πληροφορω οτι οταν ανακαλυψε την ευκολια του νυχτικου αλλαξε γνωμη και μου λεει να παω να παρω κι ενα με τον Τουιτυ που ειχα δει!χοχοχοχοχχο

Δυο μηνες το φοραω πλυνε-βαλε!Μου εχει απαγορεψει τις πυτζαμες!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Σας εχω πει που η Εβελινα υπνοβατει????

Σηκωθηκε προχτες και κατι ελεγε χωρις να την καταλαβαινω και την βλεπω να πηγαινει προς την κουζινα και ταυτοχρονα να κατεβαζει το βρακι της οποτε καταλαβαινω οτι θελει να κανει τσισα και την προλαβα στο τσακ πηγε να τα κανει στην μοκετα της κουζινας και την εβαλα στα πλακακια....χαχαχαχα τουλαχιστον αυτα σφουγγαριζοντε

Τωρα μιλαει για νεραιδες και ραβδακια και εχω πεσει κατω απο τα γελια......

Διαφημίσεις

Ναι ρε κοριτσια επαθα ηττα με τους μ@λ@κες!Θα το ψαξω αν και διαβασα καλα τα ψιλα γραμματα και δεν θα βγαλω ακρη!Θα τα πληρωσω και θα σκασω!Και κατα τα αλλα σημα καμπανα σου λεει!Μου ρθε η καμπανα και ψαχνομαι!

Α,μαλιστα!

Εγω παντως φετος πηρα πρωτη φορα νυχτικο!Ενα παντελως γελοιο χακι με ροζ ριγε μανικια κι ενα καρτουν με δοντια σαν κουνελι μπροστα να λιωνει απο ερωτα και να λεει λοβ λοβ!Ναι!Το ειδε ο αντρας μου και ξεραθηκε στο γελιο!Πολυ σεξουαλικο μου λεει!Ντιπ ξενερα!Σας πληροφορω οτι οταν ανακαλυψε την ευκολια του νυχτικου αλλαξε γνωμη και μου λεει να παω να παρω κι ενα με τον Τουιτυ που ειχα δει!χοχοχοχοχχο

Δυο μηνες το φοραω πλυνε-βαλε!Μου εχει απαγορεψει τις πυτζαμες!

Σωστοοοοοοοοςςςςςςς....χαχαχαχαχαχα Εμενα μου πηρε ενα η μανα μου ενταξει δεν τρελαθηκα αλλα οκ τουλαχιστον δεν ειναι γεροντιστηκο......

Εχω ενα σατεν που στο στηθος ειναι ολο δαντελα να βαλω αυτο στο μαιευτηριο......???????

Σας εχω πει που η Εβελινα υπνοβατει????

Σηκωθηκε προχτες και κατι ελεγε χωρις να την καταλαβαινω και την βλεπω να πηγαινει προς την κουζινα και ταυτοχρονα να κατεβαζει το βρακι της οποτε καταλαβαινω οτι θελει να κανει τσισα και την προλαβα στο τσακ πηγε να τα κανει στην μοκετα της κουζινας και την εβαλα στα πλακακια....χαχαχαχα τουλαχιστον αυτα σφουγγαριζοντε

Τωρα μιλαει για νεραιδες και ραβδακια και εχω πεσει κατω απο τα γελια......

Παιδακι μου,το κοριτσακι δεν προλαβε ολη μερα να πει οσα ειχε να πει και τα συμπληρωνει τη νυχτα!χαχαχαχαχαχαχααχαχ

Λοιπον , εγω καποια στιγμη , χωρις να το θελω ειχα υποτιθεται γραφτει , σε καποια συνδρομητική υπηρεσία απο το κινητό (νομιζω ειχα κατεβασει ενα τραγουδι ή ενα wallpaper). αρχισαν να ερχονται μηνυματα 2 καθε φορα , στο κινητο , τα οποια αμεσως διέγραφα. Ο λογ/σμος αρχισε να αυξανεται , χωρις να μιλάω ή να στελνω μηνυμτα κλπ.και καποια στιγμη που το τσεκαρα , ειδα οτι εστελαν διπλά μηνυματα με χρεωση.Βρήκα ποια εταιρία-μουφα ηταν ,εκανα θεμα και σε αυτους , και στην cosmote - απο κι ως που το δεχεται αυτό για τους συνδρομητες της- , εστειλα e mail , σ αυτην την επιτροπη , τους απείλησα με μηνυση και τελικά μου επέστρεψαν 85 ευρω.

Βεβαια , εδω μιλάμε για 600 ευρω , γι αυτό μην τον αφησεις....δεν μου φαινεται και πολυ νομιμο

Ναι ρε κοριτσια επαθα ηττα με τους μ@λ@κες!Θα το ψαξω αν και διαβασα καλα τα ψιλα γραμματα και δεν θα βγαλω ακρη!Θα τα πληρωσω και θα σκασω!Και κατα τα αλλα σημα καμπανα σου λεει!Μου ρθε η καμπανα και ψαχνομαι!

ΑΑΑΑΑΑ ολα και ολα στην καμπανα ψεμματα δεν λεγανε οποτε μην ζητας και πολλα:mad::-x:-x:-x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...