Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

no comment χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα

παντως τον κυριο με την μανικα και το ασπρο υγρο τον ξερω κι εγω

χααχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

ξερεις τον θειο μου;:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι του κανει ανανεωση καθε εξι μηνες:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι λες ρε παιδί μου ? γίνεται κ ανανέωση ?

τι μαθαίνει κανείς.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

γιατι ρε τζενακι ολοι που κρατουν μανικες με ασπρο υγρο θειοι σου ειναι?:shock::shock::shock:

αφου το ξερεις εχω μεγαλο σοι:tongue::tongue::tongue::tongue:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια μου σας αφηνω να κλεισω το μαγαζι.παω στη νυφη μου να της βαψω τα μαλλια..εχει νετ μπορει να μπω απο κει..φιλακια..μουατς μουατς!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλεεεεεε σας εφερα παρεαααααα

γεια σας θειουλεεεεεεες

ζοριζομαι τωρα, κανω κακακια..πφ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σας αφηνω να κλεισω το μαγαζι.παω στη νυφη μου να της βαψω τα μαλλια..εχει νετ μπορει να μπω απο κει..φιλακια..μουατς μουατς!!!!!!!!

ΟΚ, τα λέμε:P:p:p:p

κι εγω δεν μπορω άλλο στην καρέκλα....παω να σιδερώσω κανα ρούχο , η ανεπρόκοπη

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλεεεεεε σας εφερα παρεαααααα

γεια σας θειουλεεεεεεες

ζοριζομαι τωρα, κανω κακακια..πφ

συνεννοημενος με τη νταφλουκω ειναι;πριν με πηρε η αντριανη κ μου ειπε οτι ηταν χ...νη μεχρι το λαιμο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι μπαινουμε γραφουμε οτι θελουμε κ μετα λεμε μην το συνεχιζετε ακου κ μενα κ μην δωσεις συνεχεια εσυ!πριν μερικους μηνες ουτε καν χρονος κ γω προσπαθουσα για μωρο κ προσπαθουσα να συνελθω απο την δευτερη αποβολη μου εμπαινα μεσα κ δεν μιλαγα για το τι ενιωθα για να μην χαλασω το κλιμα οπιο κ αν ηταν αυτο κ εσυ εμπαινες μιλαγες για την οικογενεια σου για τα παιδακια σου κ ποσταρες πολλες φορες τραγουδια πιανοντας ενα σωρο σελιδες κ ποτε κανεις δεν ειπε κουβεντα αυτο δεν σημαινει οτι ησουν εντος θεματος

οσο για το κοριτσακι που σου εστειλε πμ κ λες οτι δικαιωθηκες με ενα μν εγω τι να πω που ολες οι αλλες σμφωνουν με μενα?ας αφησουμε λεω εγω τα παιδιαρισματα δεν κανει μεγαλες γυναικες

κ δεν εχω προβλημα μην μου απαντησεις δεν θα στεναχωρεθω

ok ayto to mnm σου μου βγαζει μεγαλη πικρα και κακια..μου λες δηλ. οτι ημουν ακυρη με την παρουσια μου.θυμαμε την μια μερα που ειχα βαλει τα τραγουδακια που μοιραστηκα μαζι σας τις τρυφερες αγαπημενες στιγμες με τα παιδια μου μου τις αναμνησεις μου.εγω ποτε δεν σας ακυρωσα και στο λογικο που μου επιτρεπαν οι υποχρεωσεις μου ημουν εκει να ακουσω να συμβουλεψω,και ενω σου λεω οτι εμενα προσωπικα ποτε δεν με πειραξε να σας ακουω εσυ παλι μου βγαζεις αυτο το παραπονο σου.αστο σου λεω κοριτσι μου αστο.ειδες τωρα τι ωραια παρεουλα που ειστε εδω!!!θα δεις ακι σε λιγο θα πανε και εκει αλλα κοριτσακια που πρεπει να πανε και ολα κλ.παντος αυτο ολο που εγινε σημερα μονο πικρα θα μου θυμιζει και τπτ αλλο

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετάκι.

αφού έχεις εκκαθαριστική δράση στα threads, πέτυχες το στόχο σου, οκ, ας πάνε λοιπόν οι κοπέλες που πρέπει και ας το τελειώνουμε το θέμα, καταντάει κουραστικό.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...