Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Εσυ κοπελια δεν το γιορταζεις σημερα????

Ναι, βρε τωρα ετοιμαζόμαστε για μπουζούκια.....αλλά δεν το λεω σε κανεναν:P:p:p

Σημερα , ξυπνησα νωρις χωρις να εχω κοιμηθεί πολυ καλά , πηγα στο μαγαζί , ηρθε η μαμα μου, πηγαμε πηραμε την παντα κλπ , ηρθαμε σπιτι , φαγαμε , καθισαμε όλο το μεσημερι , μετα σιδερωσα , ηρθε ο Θ...... μαζί με σουβλάκια και ειπα να μπω λιγο πριν ξεραθώ............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ δεν θελω να τελειωσει ποτε αυτη η εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηηη ακομα νομιζω οτι ειναι ενα ψεμμα πως θα ξυπνησω ενα πρωι και δεν θα εχω τιποτα θα ειμαι αδεια.....Ειμαι λιγο καπως σημερα σορυ αλλα σαν σημερα ειχα μαθει τα κακα μαντατα πριν 2 χρονια και σαν αυριο χαιρετησα το αγκελουδακι μου που ελπιζω να εχει καλη παρεα οπου και να ειναι και να προσεχει τις αδερφουλες της......

Συγνωμη Κιττυ μου που τα λεω τωρα αλλα δεν γινοταν καπως επρεπε να τα βγαλω....

Αχ δεν θελω να τελειωσει ποτε αυτη η εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηηη ακομα νομιζω οτι ειναι ενα ψεμμα πως θα ξυπνησω ενα πρωι και δεν θα εχω τιποτα θα ειμαι αδεια.....Ειμαι λιγο καπως σημερα σορυ αλλα σαν σημερα ειχα μαθει τα κακα μαντατα πριν 2 χρονια και σαν αυριο χαιρετησα το αγκελουδακι μου που ελπιζω να εχει καλη παρεα οπου και να ειναι και να προσεχει τις αδερφουλες της......

Συγνωμη Κιττυ μου που τα λεω τωρα αλλα δεν γινοταν καπως επρεπε να τα βγαλω....

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου , μην ανησυχεις για μενα

Καταλαβαίνω , ειναι 2 ημέρες που θα θυμάσαι πάντα , αλλά θα κοιτάς τα κοριτσάκια σου και θα ξέρεις οτι και εκείνο το κοριτσάκι , ειναι ο φύλακας - άγγελος τους !!!!

Αη στο καλο μου σε μαυρησα η ηλιθια χιλια συγνωμη............

Ειμαι αχαριστη δεν λεω που θα εχω δυο κουκλακια στην αγκαλια μου σε λιγες μερες...

Λοιπον αλλαζω θεμα εχεις ετοιμασει τα παντα για την μεγαλη μερα?

Ειπαμε ολα γινοντε για καποιο λογο αυτος ο μηνας μου πηρε κατι αλλα θα μου φερει πισω αυτο που μου πηρε.....!!!!

Πριν που εγραφα εγραψα θα εχω στην αγκαλια μου σε δυο μερες και το διορθωσα...βρε λες??????

Διαφημίσεις

Αη στο καλο μου σε μαυρησα η ηλιθια χιλια συγνωμη............

Ειμαι αχαριστη δεν λεω που θα εχω δυο κουκλακια στην αγκαλια μου σε λιγες μερες...

Λοιπον αλλαζω θεμα εχεις ετοιμασει τα παντα για την μεγαλη μερα?

Μην λες βλακείες ....δεν με μαυρισες .μην στεναχωριεσαι !!!!

Σιγά ....δεν μπορούμε να πουμε μια κουβέντα ?

νομιζω οτι ειναι όλα ετοιμα πια:P:p

σημερα , τους ελεγα να παρω μαζι μου πιστολακι για τα μαλλιά....:shock::shock: ετσι με κοιταζε ο Θ......:P:p:p

Ειπαμε ολα γινοντε για καποιο λογο αυτος ο μηνας μου πηρε κατι αλλα θα μου φερει πισω αυτο που μου πηρε.....!!!!

Πριν που εγραφα εγραψα θα εχω στην αγκαλια μου σε δυο μερες και το διορθωσα...βρε λες??????

λες ? να μου την κάνεις γυριστή ?:P:p:p:p

Εννοειτε οτι θα παρεις με βρεγμενα μαλια θα ξαπλωνεις????Ισως να μην μπορεις να τα ισιωνεις αλλα να τα στεγνωσεις σιγουρα.....μην ξεχασεις να ξυρησεις και τα ποδια πριν μπεις γιατι με την καισαρικη δεν θα μπορεις να σκυψεις

λοιπον ....με παιρνει το απογευμα , μια φιλη μου και με ρωταει ...εχει ο Θ..... μαζι του το αυτοκίνητο ? όχι , λεω εγώ , γιατί ?

και τι μου λεει ? σου έφτιαξα ντολμαδάκια ............ντόινκ....

της ειχα πει οτι τελικά ηταν με λαχανο , και εφτιαξε με αμπελόφυλλα....

Μου ηρθε να φωνάξω.....όχι αλλα ντολμαδάκια !!!!!

και το καλυτερο ...λεει η μανα μου ..μου εδωσε η ..... 2 λάχανα δικα τους ...θα φτιαξω το Σάββατο λαχανοντολμάδες , να έρθετε να φάτε.........................

Διαφημίσεις

Εννοειτε οτι θα παρεις με βρεγμενα μαλια θα ξαπλωνεις????Ισως να μην μπορεις να τα ισιωνεις αλλα να τα στεγνωσεις σιγουρα.....μην ξεχασεις να ξυρησεις και τα ποδια πριν μπεις γιατι με την καισαρικη δεν θα μπορεις να σκυψεις

Δεν ξερω , ρε συ με κοροιδεύανε , μου λεγανε οτι σιγα μην λουστώ εκει ....και σιγα θα μεινεις 3-4 μερες ετσι .....και εγω δεν αντεχω αλουστη:shock::shock:

Η Αννετ , μου ειχε πει οτι ειχε κανει μπανιο κ λουσιμο...

Τα ποδια τα ξυρίζω καθε μερα ....μην με πιάσει στον ύπνο ο μικρός:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοοο

ε, ναι......πια.....φτάνει..............:P:p:p

αυτη , απο την αρχη μου ειχε πει οτι θες να το ζητας...εγω δεν ειχα τετοιο θεμα.....και τωρα ετσι μου ηρθε....ε πηγε να βρει αμπελόφυλλα και της λεει η μαναβισα μα δεν εχει τωρα ...ναι ...λεει αλλά η κοπέλα ειναι έγκυος:D:D:D

ε, ναι......πια.....φτάνει..............:P:p:p

αυτη , απο την αρχη μου ειχε πει οτι θες να το ζητας...εγω δεν ειχα τετοιο θεμα.....και τωρα ετσι μου ηρθε....ε πηγε να βρει αμπελόφυλλα και της λεει η μαναβισα μα δεν εχει τωρα ...ναι ...λεει αλλά η κοπέλα ειναι έγκυος:D:D:D

Οπως η μανα μου που πηγε και μου βρηκε καρπουζι μεσα στον δεκεμβρη θυμασαι????χαχαχαχαχα

Εκανα βλακεια.....στεναχωρηθηκα τωρα και εγινε πετρα η κοιλια......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...