Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μπηκα μονο να πω σορυ για τα ακαταλαβηστηκα το μεσημερι και να βγω γιατι κανω αγκαλιτσες με τον συζηγο που εχει ρεπο τα λεμε αυριο φιλιαααααααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπερουδιαααααααααααααααααααααα στην παλιοπαρεα και στα νεα φιλαρακια!!!

κιττυυυυυυυυυυ χιλιοχρονη αγαπουλα μου και με το καλο να κρατησεις τον μπεμπουλινο σου γερο και δυνατο!!!αντε και ανυπομονω να σας επισκευτω γιατι αποτι φενεται δεν θα τα καταφερουμε να τα πουμε πριν γεννησεις.

Ευχαριστώ πολύ !!!!!!!:P:p:p ναι, και μενα ετσι μου φαινεται , εκεί θα τα πούμε:P:p Φιλιάααα στην οικογένεια !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ελα βρε εβλεπα κατι βιντεακια απο ραδιο αρβυλα.....

Να τα εκατοστησεις και παλι φιλεναδα με το καλο να ερθει ο μπεμπακος να σε τρελανει!!!

ευχαριστώ , ευχαριστώ :P:p:p και στα δικά σου βεβαίως - βεβαίως:P:p:p

πω...πω...εχει απλώσει -οσο μπορεί ο καυμένος φαντάζομαι , τα ποδαράκια του αριστερά και δεξιά και σπρώχνει-:P:p:p

Πηγα σημερα και πηρα την παντα , κουνουπιερα , σεντονι, κουβερτα , που τα ειχα παραγγείλει απο καιρο. Τα επλυνα και μετα θα στρωσω την κουνια.

εεεε...κι αν δεν προλαβω εγω , θα τα κανει η μαμά μου:P

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι η μικρη μου εκανε μια φορα σαν δοιαρια αλλα δεν ξερω δεν ποναγε λεει η κοιλιτσα της ισως να την πειραξε που εφαγε μια γαβαθα γιαουρτι με μελι και να καθαρησε το εντερακι της

Ελα βρε θα προλαβεις εχουμε ακομα 10 μερες!!!!!Ρε συ ποτε εφτασε ο καιρος??????Δεν θελω να γεννησωωωωωωωωωωωωωω

ναι , ρε ...φυσιλολογικά θα προλάβω....εκτός απροόπτου , εννοώ πάντα

εγω θέλω να γεννησωωωωωωω................

σημερα , σκεφτομουν οτι δεν εχω φωτογραφίες απο την εγκυμοσύνη....εκτός απο 2-3 .....λες να τους βάλω να με βγάζουν σαν τρελοί , μια μερα πριν?:P:p

οντως , πολύ γρηγορα:shock::shock::shock: ολοι σημερα , μου λεγανε...τελευταια φορα που ειστε οι 2 σας...και ξερεις καθε χρονο πριν....αντε και του χρονου διπλή !!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :P:p:p

Καλα ειμαι η μικρη μου εκανε μια φορα σαν δοιαρια αλλα δεν ξερω δεν ποναγε λεει η κοιλιτσα της ισως να την πειραξε που εφαγε μια γαβαθα γιαουρτι με μελι και να καθαρησε το εντερακι της

εε...ισως αυτό ειναι. αφού δεν πονουσε, όλα καλά:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...