Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλη η παρεα σας κοπελιες αλλα παω να φαω!Τα λεμεεεεεεε

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως ρε συ ηταν ζεστο το γαλα?η κατι τετοιο?τι να πω....κ εμεισ φριζολακ πινουμε τωρα πλεον το κομφορτ λογω δυσκοιλιοτητασ.....εμενα δυστυχωσ στο στηθος δεν καθεται πλεον.......

κ μεις το κομφορτ κ για τα δυο τωρα την εβαλα στο στηθος αλλα μου το εβγαλε γμτ:-(

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ηρθα και εγω.....

Ανδριανουλα μου οσα λες μου θυμηζουν την Εβελινα που ειχε γοπ.....ειχαμε μια βδομαδα που δεν ετρωγε καλα και οταν ετρωγε λιγο παραπανω το εβγαζε ολο η μονη εξεταση που της καναμε ηταν εναν υπερηχο την ωρα που επινε το γαλα της...δηλαδη εγω την ταιζα και ο γιατρος ειχε τον υπερηχο στο στομαχακι της....Ηρεμησε μονο με το almiron ar και ενα σιροπακι γιατι τελικα ηταν μεγαλου βαθμου η γοπ που ειχε...οποτε υπομονη....και αν δεις και συνεχιζει συζητα με την γιατρο σου το ενδεχομενο του υπερηχου μην αρχισετε να το τρυπατε ετσι το παιδι

Την δικια μου μαλιστα την ειχε επηρεασει τοσο πολυ που παρολο ειχε ξεκινησει την αγωγη που μας εδωσαν στο παιδων για ενα μηνα δεν πηρε ουτε ενα γρ και ουτε μισο ποντο που στους πρωτους μηνες παιρνουν σαν τρελα...αλλα τουλαχιστον μου κοιμοταν ολο το βραδυ

Διαφημίσεις

ναι οντως σ αυτα να μεινει.....και το καταλαβαινεις δλδ οτι το μωρο πασχει απο αυτο επειδη βγαζει γουλιες δλδ??γιατι και εμενα βγαζει οχι σε ολα τα γευματα αλλα στα περισσοτερα ομως τρωει κανονικα...ουφ αγχωθηκα τωρα

xpcZp2.png

Οχι απλες γουλιες βγαζουν ολα τα μωρακια.Στην γοπ ειναι ανησυχα οταν τρωνε,δεν τρωνε πολυ γιατι τα καιει το στομαχακι τους και κανουν ρουκετες οχι απλα γουλιτσες.....

Μπουκι μου σε αφηνω πρεπει να ετοιμασω την μικρη για το μπαλετο τα λεμε αυριο!!!!!

γυρισα πικραμενη...και μιας και συζητατε για ΓΟΠ αρχιζω να φοβαμαι πως εχουμε τετοιο θεματακι γιατι τον τελευταιο καιρο στο φαγητο τρωει και σταματαει και κλαιει και μετα συνεχιζει τρωγοντας λαιμαργα...οπως σας ελεγα πριν λιγο φαγαμε 100 γρ (εδω και μια εβδομαδα χτυπαμε 160αρια) στα χερια του μπαμπα γιατι εγω εβηχα σαν το γαιδουρι και εκτος οτι τρομαζε τον τρανταζα κιολας...τρωει τελικα 100 γρ και κουνουσε το κεφαλι του περα δωθε, τον βαζει ο αντρας μου να ρευτει και καθως τον βολταρε ριχνει εναν εμετο....ρε γμτ κι ενω ειχαμε στρωσει ξανα μανα τα ιδια και αυτο το αναγωγικο τον αναγουλιαζει...εκτος που εχουμε συνηθησει το βιολογικο και κανουμε κακα καθε μερα...αη στο καλο...καποιος με εχει μουντζωσει και την πληρωνει το μωρο μου γκρρρρρρρρ

σε καμια ωρα θα παρωτην παιδιατρο

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

και εχθες εκανε εμετο αλλα αιτια ηταν τα δαχτυλα του αφου τα εχωσε μεσα στο στομα του, μα κι αυτος μανια...πιπιλα εχει την σπρωχνει για να βαλει τα δαχτυλα ουφ θα σκασω

γεια σου μπουκι μου, η μικρη κοιμαται?

γεωργια εξπερ θα σε κανουμε!!!

συμπεθερα φιλουρεςςςςςςςςςς

IB5Vp2.png

θα γινουμε μπιλιες με τον κυριο...εχει αγκαλια τον μικρο να τον κοιμησει και χωριςνα θελω βηχω...και μου βαζει και χερι

-αμαν ρε αννα

ε δεν μπορω να τον καταπιω τον βηχα...αη στον κορακα

IB5Vp2.png

αχ ρε αννετε εμενα καμια φορα οντως οταν τρωει ειναι ανησυχη και μετα αφου το πιει ολο το γαλα βγαζει γουλιες κατα το ρεψιμο την πιανει καπακι και λοξυγκας...τι να πω θα το παρακολουθησω κανα 2 μερες να δω πως παει μπορει να ειναι απλα η ιδεα μου γιατι λογικα οπως μου ειπαν και τα κοριτσια ειναι φυσιολογικο να βγαζουν γουλιες....πφφφφ τι να πω διορθωσαμε τα κακα αρχισαμε τωρα αυτο????

θεος ο αντρας σου....τι να κανεις δλδ να μην βηχεις να πνιγεις???χαχαχαχα ελα χριστε και παναγια εξαλλου δεν πειραζει να μαθει να κοιμαται με θορυβο ο μικρος καλυτερα για ολους σας θα ειναι..

xpcZp2.png

Ειναι καμια εδω?

Τελικα τα 600 ευρουδια για το ιντερνετ ξερετε τι ηταν?Ακουστε να φριξετε!

Τους ειχα πει τελευταια φορα που πληρωσα οτι αν δεν το φτιαξουν να εχω σημα και ταχυτητα δεν ξαναπληρωνω διοτι δεν γινεται να πληρωνω και να μην εχω!Σωστα?Μου ειπαν οτι θα το φτιαξουν κι αν δεν φτιαχτει να καταγγειλω τη συμβαση!Εγω την ψωνισα αφου δεν λειτουργουσε το ρημαδι και το παρατησα στο συρταρι.Ελα ομως που στα ψιλα γραμματα ελεγε οτι αν δεν το χρησιμοποιησεις για 3 μηνες τοτε αυτοματα καταγγελεται η συμβαση και γινεται απαιτητο το ποσον της αποσβεσης του εξοπλισμου!Καταλαβατα χρυσουλια μου?Εμ δεν ειχα ιντερνετ της προκοπης εμ μου ζητανε να πληρωσω το νετμπουκ!Αμα το ξερα θα πηγαινα να παρω σκετο νετμπουκ και δεν θα χρεωνομουνα την παπαρια που ειναι πιο αργη κι απ την προγιαγια μου!

Αυτα που λετε!

Που ν απευθυνθω να βρω λυση?

Πληρωνω τοσο καιρο για κατι που δεν εχω ρε γμτ!Ελεος με τους μλκες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...