Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

κοπελιες μου τι κανετε?εγω μετραω ηδη 3 μερες αυπνη κ σημερα ηταν κ η χειροτερη διοτι κ κλαμα κ δεν ετρωγε απο χθες κ οταν της εβαζα το μπουκαλι εδιχνε οτι πειναγε αλλα πονουσε κ δεν μπορουσε να φαει σημερα το πρωι απελπιστηκα πηρα την γιατρο κ μου ειπε να παω εκει μαζι με το γευμα της παω που λετε την εξεταζει ολα καλα βαζουμε το μπουκαλι στο στομα κ το κατεβασε με τη μια!!!!!

αντε εγω να την πεισω μετα οτι στο σπιτι δεν ετρωγε κ οτι δεν ειμαι υπερβολικη

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε καλο μεσημερι κουκλες..αφου βγαινετε ολες παω και εγω να κανω κανενα μακαρονι σημερα για φαγητο εφοσον ο αντρας μου δεν θα ερθει να φαμε....

μπουκι καλως μας ηρθες αποτι βλεπω τα μπουμπουκακια μας ειναι στις ιδιες μερες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ναι οντως κοριτσακι μου 12/02 γεννησα εγω...εσυ πρεπει να εισαι η ανδριανη αν δεν κανω λαθος ετσι??? μηπως ειχε αερα στο στομαχακι της?γιατι καμια φορα ετσι κανει και η δικια μου αλλα την βαζω να ρευτει και μετα τρωει κανονικα....μαλλον ηθελα βολτουλα το κοριτσι και βρηκε τροπο να το καταφερει χαχαχα

xpcZp2.png

καλησπερουδιαααααααααααααααααααααα στην παλιοπαρεα και στα νεα φιλαρακια!!!

μπουκι καλως ηρθες κοπελα μου,να σου ζησει η πριγκιπεσσα σου!και τι καλο μωρακι, ετσι να συνεχισει για να ειναι ξεκουραστη κι ευτυχισμενη και η μανουλα της!

georgiamami καλωσορισες κι εσυ στο παρεακι μας!!!

δεν σας πετυχα ον λαιν αλλα που θα παει θα γινει κι αυτο!

κιττυυυυυυυυυυ χιλιοχρονη αγαπουλα μου και με το καλο να κρατησεις τον μπεμπουλινο σου γερο και δυνατο!!!αντε και ανυπομονω να σας επισκευτω γιατι αποτι φενεται δεν θα τα καταφερουμε να τα πουμε πριν γεννησεις.

οπως καταλαβατε ειμαι ενα ματσο χαλια, τρελος βηχας, συναχι και ενας μπεμπης να πειναει και να θελει ολο αγκαλιες και παιχνιδια...βρε αγορι μου δεν μπορει η μανουλα να ανασανει με την μασκα μου θες και παιχνιδια με τις ωρες χαχαχα???

ωωωωχ δεν μπορωωωωωωωωωωω..........

και εχθες αγορασα εναν μαρσιπο για κοντινες και μακρινες εξορμισεις...τον επλυνα και ενω ειχα μια χαρα που θα εβλεπα τα κοριτσια (μανουλες ιανουαριου 2011 το σαββατο) μας την χαλασε ο κ*λοβηχας και εχω και αγχος μην αρπαξει κανα μικροβιο ο μικρος το κερατο μου γκρρρρρρρρ

αδιαθετησα και προχθες ζητωωωωωωωω...αλλα η ροη απιστευτη...τελειωνω το δευτερο πακετο σερβιετες, αραγε ποσα θα χρειαστω μεχρι να τελειωσει οεο?ουφ

εσεις τι κανετε?γκουχ γκουχ..μη φοβαστε φοραω μασκα χαχαχαχα

ακους ευζενηηηηηηη???για τον αντρα σου τι να πω...σκετο γομαρι, σαν τον δικο μου, ετσι παραπονιεται στην μανα μου..ευτυχως δεν τα λεει παραεξω γιατι θα πηγαινε αποκει πουρθε μουαχαχαχαχαχαχα

τωρα κοιμαται με τον γιο του και βρηκα χρονο να μπω λιγακι να διαβασω τα νεα σας!

αν ειναι καμια μεσα και με χασει ξαφνικα θα εχει ξυπνησει ο ζεβρακος μου και θα σκουζει για μαμ..ε ειμαστε και κοιλιοδουλοι χαχαχχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

πωπω ρε κοριτσια ξεκινησα τα ουτροτζεσταν σημερα και εχω μια νυστα αλλο πραγμα

και πους ακομα μινιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!στη δουλεια αντι για σκια στα βλεφαρα ζωγραφησε ματια να φενεται οτι εισαι ξυπνιαα χαχαχαχα

αλλα κοριτσακι το αποτελεσμα μετραει!οσο για τον βουτυρομπεμπε βαλτον κατω κι εκδικησου τον για τις χαζομαρες της μανας του...πωπωωωωωωω τι σκυλα που εγινα με τους αντρες καλεεεεεεεεε:mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

γυναικααααααααααα η νταφλουκω μας θα σου βγαλει το λαδι...οτι της εκανε ςθα στο πληρωσει τωρα...μαρη νταφλουκωωωωωω να εισαι καλο μωρακι γιατι την βλεπω τη μαμα σου στο δαφνι

φιλακια και στις δυο σας!!!

IB5Vp2.png

και πους ακομα μινιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!στη δουλεια αντι για σκια στα βλεφαρα ζωγραφησε ματια να φενεται οτι εισαι ξυπνιαα χαχαχαχα

αλλα κοριτσακι το αποτελεσμα μετραει!οσο για τον βουτυρομπεμπε βαλτον κατω κι εκδικησου τον για τις χαζομαρες της μανας του...πωπωωωωωωω τι σκυλα που εγινα με τους αντρες καλεεεεεεεεε:mrgreen::mrgreen:

αστα αννουλα μου πηρα τις ενισχυσεις να ερθουν να με παρουν να μην οδηγησω ετσι οπως ειμαι χαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:shock::shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αστα αννουλα μου πηρα τις ενισχυσεις να ερθουν να με παρουν να μην οδηγησω ετσι οπως ειμαι χαλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:shock::shock::shock:

ελα ρε τοσο πολυ, εγω οταν τα επαιρνα μετα απο μια εβδομαδα αρχισα να κοιμαμαι ορθια..εσυ εισαι γρηγορο πιστολι μπραβοοοοοοοοο:rolleyes:

IB5Vp2.png

ελα ρε τοσο πολυ, εγω οταν τα επαιρνα μετα απο μια εβδομαδα αρχισα να κοιμαμαι ορθια..εσυ εισαι γρηγορο πιστολι μπραβοοοοοοοοο:rolleyes:

ρε με το ζορι γραφω τωρα αμα δεις τιποτα πρεριεργο αο την νυστα ειανι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

πειναωωωωωωωωωω σημερα θα φαμε ψ... με χ.... (μη διαβαζεται οι εγκυουλες και ετα δεν μπορω να τρεχω να σας φερνω ειμαι και αρρωστη)μετα θα πιω ενα ποντς(συνταγη της γιαγιας για τον βηχα...τσιπουρο με ζαχαρη ζεστο...αλλα οταν ερθει η μαμα μου, μη γινω ντιρλα και μετα κλαιει ο μικρος και δεν ακουω τιποτα...θα πιω και σιροπακι, θα πιω και κατι χαπακια για το συναχι...γενικα θα γινω σημερααααααα...αρνταν χαχαχα τοσα χρονια δεν επεσα στα ναρκωτικα για χαρη του γιου μου θα το κανω...ααααααχ αμαρτησα για το παιδι μου αχχαχαχα

α εχθες κατεβασα ενα σφινακι τεκιλα αλλα μονο το μεθυσι μου εμεινε χαχαχα ο λαιμος τα ιδια

IB5Vp2.png

γεια σας κουριτσια!!! μπουκι κ γω 12/2 γεννησα

ανετακι μου οντως κοιταει να παρει το αιμα της πισω

με επιασε απελπισια λεμε!!!!

μινακι ετσι ειναι τα ουτρο τα επινα μεχρι την αυχενικη μπλιαξ μπλιαξ μπλιαξ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Ηρθα!

Ανδριανηηηηηη

που εισαι κοπελια?να σου ζησει η μικρουλα!

Κοψε τα παραπονα χαζομαμα,περυσι τετοιο καιρο αλλα μας ελεγες!χαχαχχαχχααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ρε με το ζορι γραφω τωρα αμα δεις τιποτα πρεριεργο αο την νυστα ειανι

χαχαχχαχα τι αλλο πρεπει να δω???εσενα στην πορτα μου!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...