Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Μιλαμε για την απολυτη προσωποποιηση της ευτυχιας και της αρμονιας!Παντρευτηκαν οταν αυτη ηταν 16 κι αυτος 20!Αυτος ειναι καθηγητης στο Αριστοτελειο και μιλαμε οτι οι ανθρωποι ειναι ακομα τρελοι και παλαβοι ο ενας για τον αλλο!Αν βλεπατε πως κοιταζοντουσαν στα ματια θα παθαινατε πλακα!Μελι σταζανε!Και τα παιδια τυπος και υπογραμμος!Και πραγματι,δεν βλεπουν τηλεοραση!Μονο επιλεγμενα προγραμματα και ενημερωση μονο μεσω ιντερνετ!Και τα παιδια δεν κανουν φροντιστηρια!Κανουν ον λαιν μαθηματα μεσω ιντερνετ και ολα μιλανε 2 ξενες γλωσσες!Φοβερο????????????

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μην κολωσεις το παιδι θα το παιρνεις παντου....

εμ, τι θα κάνω ? οταν είναι σιγουρο , θα σας πω:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

να σου πω και στην τελικη αν δεν εχεις που να το αφηνεις τι θα κανεις θα μενεις σπιτι και ουτε να ξεμυτισεις δεν θα μπορεις???και ειδικα αν ειναι δικη σου η δουλεια εννοειται οτι θα το παιρνεις μαζι σου κιττυ μου και μια φιλη μου ετσι οι γονεις της ειναι μαλιστα γιατροι και μεγαλωσε στο ιατρειο και εγω οι γονεις μου ειχαν εστιατορια και μεγαλωσα μεσα εκει...βεβαια δεν μου εκανε και πααααρα πολυ καλο γιατι αποκτησα εκπληκτικη σχεση με το φαγητο που δυσκολα κοβεται αλλα τι να κανω?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα βρε παιδια,εγω κι απ τη δουλεια βλεπω οτι τα παιδακια δεν εχουν προβλημα να τα παρεις μαζι σου παντου,το προβλημα το εχουν οι γονεις που συνηθως βολευονται να τ αφηνουν καπου για να εχουν περισσοτερη ελευθερια.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

να σου πω και στην τελικη αν δεν εχεις που να το αφηνεις τι θα κανεις θα μενεις σπιτι και ουτε να ξεμυτισεις δεν θα μπορεις???και ειδικα αν ειναι δικη σου η δουλεια εννοειται οτι θα το παιρνεις μαζι σου κιττυ μου και μια φιλη μου ετσι οι γονεις της ειναι μαλιστα γιατροι και μεγαλωσε στο ιατρειο και εγω οι γονεις μου ειχαν εστιατορια και μεγαλωσα μεσα εκει...βεβαια δεν μου εκανε και πααααρα πολυ καλο γιατι αποκτησα εκπληκτικη σχεση με το φαγητο που δυσκολα κοβεται αλλα τι να κανω?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχχαχαχα......δεν είναι παντα κακό , η εκπληκτική σχέση με το φαγητό:P

ναι , καλε δεν με ενοχλεί....θα ειναι παντός καιρού , ο μπέμπης :P

Διαφημίσεις

αλο γκιρλς(οχι για πεστε το αγγλικο σκιζει) τι κανετε ολες καλα?????

αλο, αλο..........πως είστε μανδάμ ?

σωπα ρε τοση αγαπη μετα απο τοσα χρονια και τοσα παιδια???ευγε αυτα ειναι παραδειγματα προς μιμηση κατι τετοιους τους ζηλευω με την καλη εννοια παντα!!!!!! ετσι μπραβο κιττυ παντως καιρου ο μικρος σου σαν τα σουπερ πουμα ενα πραγμα... καλημερα μινακι τι κανεις????αργησες σημερα τι εκανες εφτιαχνες σχεδιο εξοντωσης της πεθερας σου????χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Τον γιο μου τον φέρνω παιδικό εδώ στη δουλειά μου η οποία απέχει από το σπίτι 25 χιλιόμετρα πράγμα που σημαίνει ότι τώρα που θα σταματήσω την δουλειά δεν παίζει να τον φέρνω παιδικό και έτσι αποφασίσαμε να τον σταματήσουμε και αν μας τον πάρουν προνήπιο από Σεπτέμβριο έχει καλώς αλλιώς μαζί μου σπίτι μέχρι να πάει νήπιο.

Άρχισε να ρωτάει γιατί δεν θα ξαναδεί τις κυρίες τους, τους φίλους του γιατί σταματάμε και του είπα ότι ο παιδικός που πάει είναι για μωρά και πολύ μικρά παιδάκια.Τώρα αυτός που μεγάλωσε τόοοοοοοοοσο πολύ θα πάει σε άλλο σχολείο που το λένε νήπιο και είναι για μεγάλα παιδιά όπως αυτός....Ε εντάξει τρελάθηκε από την χαρά του αλλά φοβάμαι μη του δημιουργήσω πρόβλημα.

Για πείτε και εσείς κανέναν χειρισμό...Άννα εσείς που πήγατε νήπιο από τον παιδικό;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθη τα ιδια της ειπαμε και εμεις οτι τωρα πια μεγαλωσε και θα παει σε μεγαλυτερο σχολειο και θα γνωρησει τα παιδια που θα πανε μαζι στο δημοτικο και το πηρε πολυ καλα αν εξαιρεσουμε το θεμα που ειχαμε με τον ανταρτη......Τωρα απο μονη της μας λεει με ποιο κοριτσακι θα κατσει του χρονου στο δημοτικο και ολα καλα πηγανε προσαρμοστηκε παρα πολυ καλα.

Πιστευω και ο Σωτηρακης δεν θα εχει θεμα αφου του αρεσε και στον παιδικο....

Μαρη Τζενη ποσα αδερφια ειστε?

Και τι π@π@ριες της ειπαν της κοπελας?της κανανε δηλ ολες τις εξετασεις,πηραν και δευτερες γνωμες και κατεληξαν σ αυτο το συμπερασμα?

σορρυ που χαθηκα εχω εναν πονοκεφαλο αλλο πραμα..

γιωργια μου 5 χρονια στους γιατρους..οχι εναν 50 ειχανε γυρισει..η κατασταση της ηταν τραγικη .ολοι οι γιατροι βρισκανε κ στους 2 προβλημα ..

georgiamami εννοειται οτι δεν ξαναπατησαν σε κανεναν απο αυτους που ειχανε παει..κ ναι η ξανθη τα ειπε ολοσωστα 9 ειμαστε τα σκασμενα...

τωρα τα εγγονια ερχονται το ενα πανω στο αλλο κ η μανα μου εχει κοψει αλισο...χαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...