Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και παλι...ειχαμε πρωινο ξυπνημα και φαγητο..

αρε geni με το καλο το ανηψακι μπραβο στην αδερφη σου...ειδες ομως σου ερχεται παντα εκει που δεν το περιμενεις!!!!μετα τι εκανε απο αυτο που της ειπε ο γιατρος???τον αλλαξε????σπιρτο ο ντοκτορ χαχαχαχα

αστερινα μηπως δεν ο μικρος σου δεν βολευεται ετσι οπως κοιμασαι και διαμαρτυρεται????αλλαξε κανενα πλευρο μπας και κοιμηθειτε....αρε ξανθη γελασα πολυ με το κουσουρι του αντρα σου...χαχαχαχα ακου εκει το κουσουρι του ειναι η μανα του.....τρελοκομειο χαχαχαχαχα

xpcZp2.png

Καλημέρα Αστερίνα με τον γιο τον παιδευτή....Καλημέρα Αννούλα....Εσύ δεν πρέπει να κοιμάσαι να συνηθίσεις τα ωράρια του μωρού με τα ξυπνήματα προετοιμάζεσαι....

Μπούκι τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος...χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χαχα μπουκι αυτες τις μερες και τι δεν εχω κανει για να το ακουσω να κλωτσαει. τρεις μερες δεν το ειχα ακουσει καθολου και μετα απο προσπαθεια καταλαβαινα μονο κατι τουμπες που εκανε ! τι ανασκελα ξαπλωνα και το πειραζα τι γλυκα εφαγα τι μουσικη εβαζα και αλλα χαζα που ντεπομαι να τα πω!! χαχαχα

και χθες το βραδυ το ακουσα! αν βολευεται θα κοιταξουμε!

εσυ τι κανεις? πως ειναι το μικρουλι σου?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Πω πω φαντάσου να σου λένε ότι δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις παιδί.Φρίκη....Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά....

Με το καλό η κοπέλα τις ευχές μου...Άντε και στα δικά σου...

Πόσο είναι τα άλλα 2;

8 ο μεγαλος κ 5 η μικρη..

η δευτερη ηρθε απο σποντα οπως κ αυτο..

ακομα δεν το πιστευει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα

Τζενακι αντε με το καλο να ερθει και αυτο το ανηψακι!!!!!!

σευχαριστω αννουλι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα Μπουκι!!!

Γιατι ρε Ξανθη μπορει να μοιασει στην Εβελινα μεχρι τις 40 μερες ξυπναγε 1 φορα και μετα τελος κοιμοταν ολο το βραδυ.....

Αστερινα ασε βαραινεις τους τελευταιους μηνες ακομα και ο υπνος χαλια ειναι.....

χαχα μπουκι αυτες τις μερες και τι δεν εχω κανει για να το ακουσω να κλωτσαει. τρεις μερες δεν το ειχα ακουσει καθολου και μετα απο προσπαθεια καταλαβαινα μονο κατι τουμπες που εκανε ! τι ανασκελα ξαπλωνα και το πειραζα τι γλυκα εφαγα τι μουσικη εβαζα και αλλα χαζα που ντεπομαι να τα πω!! χαχαχα

και χθες το βραδυ το ακουσα! αν βολευεται θα κοιταξουμε!

εσυ τι κανεις? πως ειναι το μικρουλι σου?

χαχαχα ειναι ακομη μικρουλη βρε γι αυτο δεν τον νιωθεις παντα και μαλιστα γι αυτο και τα καταλαβαινουμε μονο το βραδυ που χαλαρωνουμε γιατι ακομη ειναι μικρα..ετσι μου ειχε πει εμενα ο γιατρος τουλαχιστον η αληθεια ειναι οτι αργοτερα την καταλαβαινα σχεδον ολη την ωρα εκτος αν κοιμοταν που γινοταν σπανια...χαχαχαχα ολα καλα μην αγχωνεσαι;););););)

η μικρη μια χαρα ειναι εφαγε την αλλαξα και ρεμβαζει τωρα στην κουνια ποτε ποτε πεφτει η πιπιλα και τρεεεεεεχει η μανα να την δωσει...μαλλον την πηρε ο υπνος τωρα.....σε 12 μερες εχουμε και το πρωτο εμβολιο...καλε ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...:confused::confused::confused::confused::confused:

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μπουκι!!!

Γιατι ρε Ξανθη μπορει να μοιασει στην Εβελινα μεχρι τις 40 μερες ξυπναγε 1 φορα και μετα τελος κοιμοταν ολο το βραδυ.....

Αστερινα ασε βαραινεις τους τελευταιους μηνες ακομα και ο υπνος χαλια ειναι.....

ρε αννα και εμενα ετσι ακριβως μεχρι να σαραντισει ξυπνουσε μια φορα μονο κατα τις 3 το βραδυ και μετα στις 6 το πρωι τωρα εχει λιγες μερες που κοιμαται σερι..αφου δεν το πιστευω τι να πω με λυπηθηκε ο θεος γιατι ειμαι μονη εδω στην Θεσσαλονικη και σου λεει ας της στειλω ησυχο παιδακι γιατι δεν θα την παλεψει χαχαχαχαχα Γερα να ειναι μωρε και κανουν οτι θελουν!!!:D:D:D:D:D:D:D

xpcZp2.png

Αχ Μπουκι αυτο λεγαμε εχτες με τον αντρα μου οτι αυτη την φορα δεν μπορω να κατσω μεχρι να σαραντησω στην μαμα μου γιατι πρεπει να γυρησει και η Εβελινα στο σχολειο της........Εδω ομως δεν θα εχω καμια βοηθεια οποτε παρακαλαω να ειναι ησυχο το μωρο......Γιατι κακα τα ψεμματα οσο και να κοιμηθεις την μερα μονο με τον βραδυνο υπνο ξεκουραζεσαι

Εφτασε ο καιρος για τσιμπι τσιμπι????χαχαχαχα Ετσι το ελεγε η Εβελινα μικρη το εμβολιο..... Τι καλα την εχεις μαθει να καθεται μονη της στην κουνια!!!!!

καλα μην φανταστεις καθε τρεις και λιγο ριχνει την πιπιλα και με φωναζει....καθεται στανταρ οταν ειναι μεταξυ υπνου και ξυπνιου γιατι την παιρνει μετα απο λιγο ο υπνος..αλλιως βαριεται ευκολα και γκρινιαζει...στο ριλαξ παλι δεν καθεται με τιποτα....και αγκαλια οταν ειναι θελει να την εχω ορθια...εχει και προτιμησεις μια σταλια παιδι χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...