Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστερίνα , Αννούλα καλά είσαστε;;;;Αστερίνα τυχερή την Παρασκευή θα δεις τον παίδαρο ε;;;; Εγώ 18 θα πάω για β επιπέδου....Ξεκίνησα και τον σίδηρο άστα....

Μπούκι μη την ξυπνάς την μικρή είσαστε μεγάλες πλέον μια χαρά έστρωσε...

ναι ναι ! εσυ τι κανεις? πως ειναι η μπουμπου σου?εσενα σε κλωτσαει?

γιατι εμενα οχι ..μονο να κανει τουμπες καταλαβαινω σαν να τραβιεται

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εμένα με έχει σκίσει η κυρία.Αφού λέμε θα βγει απέξω...Ειδικά αν φάω κάτι κάνει πάρτυ...Αλλά το βράδυ κυρία κοιμάται μαζί μου ακριβώς το ίδιο όπως και ο γιος μου.Την ημέρα μόνο λυσσάνε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αααααααχ που ησουν τοσο καιρο να με ανεβασεις λιγο γιατι επεσα στα ταρταρα μ αυτο το θεμα εβγαζα με το θηλαστρο και εκλαιγα σαν μωρο...γιατι ηθελα αποκλειστικο θηλασμο τρομαρα μου για κανενα 6μηνο αλλα οπως λεει και ο λαος οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει...ετσι εγινε και με τον τοκετο...ηθελα ντε και καλα φυσιολογικο αλλα μετα απο 19 ωρες αναμονης και διαστολης 2 κατεληξα καισαρικη...τωρα μια με πιανει το παραπονο για τον θηλασμο μια για την καισαρικη....οπως ειπα και στα κοριτσια πιο πανω θα αρχισω τα κικιρικουουουου σε λιγο...εσυ γιατι δεν θηλασες την κορη σου??

Καλε ομοιοπαθουσα ειμαι ηθελα οπωσδηποτε φυσιολογικο τοκετο και μετα απο 16 ωρες επεσαν οι παλμοι τις μικρης στους 60 οποτε γεννησα με καισαρικη.....

Εχω θεμα με το στιγμα και εχω πολυ χαμηλη αιμοσφαιρινη ξεκινησα να θηλαζω αλλα καποια στιγμη ενιωσα να χανω την γη κατω απο τα ποδια μου οποτε μπηκα μου εκαναν μια μεταγγιση και η μικρη ετρωγε απο μπιμπερο οσο εγω ελειπα μετα προσπαθουσα με το θηλαστρο αλλα οπως λες σιγα σιγα μειωνοταν.....

Οσο για τις τυψεις ασε ακομα και τωρα κλαιω που δεν θα μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα ακομα και τωρα......

πηγα χθες με την μικρη στην πεθερα μου και μου ζητουσε δωροσακουλα για να την ξεφορτωθω της λεω δεν εχω λεφτα και κανει η μικρη εχει η γιαγια μου

λες να μην ειχα 2 ευρω????ελεος δηλαδη

και πηρε τον αντρα μου και τον ρωτησε αν εχουμε λεφτα

γιατι ειπα λεει στην μικρη οτι δεν πηρα λεφτα μαζι μου και οτι εχει η γιαγια να σου δωσει

του λεω κι εγω καλα ρε πας καλα δεν ειχα 2 ευρω για το παιδι???????

ε ετσι μου ειπε η μανα μου του λεω εγω δεν ηθελα να της παρω και γιαυτο της το ειπα και η μανα σου το ξερει γιατι της το ειπα

δηλαδη τι παλευει να κανει μου λετε??????????????

ελεος!!!! χαχαχαχαχα αφου δεν σου ειπε να σε χαρτζιλικωσει κιολας φθηνα την γλυτωσες!!!!!!κοιτα παντα οι γιαγιαδες κακομαθαινουν ή καλομαθαινουν τα παιδια οπως θελεις πες το.....ηθελε απλα να μην χαλασει χατιρι και να φανει καλη γιαγια...μην της δινεις σημασια εξηγησε της ξανα και ξανα αν χρειαστει τον λογο που το κανεις αυτο με την δωροσακουλα και αν δεν ακουσει απλα βρες αλλη δικαιολογια να πεις στην μικρη γιατι δεν της την παιρνεις.......ααααααααχ

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια !!!!!

με διαλυσανε τα ντολμαδάκια.....................καουρα απίστευτη , μεχρι το πρωί....δεν μπορουσα ουτε ξαπλωσω....σε ορθή γωνία όλη νυχτα.....

εσείς ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Εμένα με έχει σκίσει η κυρία.Αφού λέμε θα βγει απέξω...Ειδικά αν φάω κάτι κάνει πάρτυ...Αλλά το βράδυ κυρία κοιμάται μαζί μου ακριβώς το ίδιο όπως και ο γιος μου.Την ημέρα μόνο λυσσάνε....

Καλημερα Ξανθουλα!!! Ειμαι μια χαρα!!!! Εμενα γιατι λυσαει το βραδυ??????

Καλε ομοιοπαθουσα ειμαι ηθελα οπωσδηποτε φυσιολογικο τοκετο και μετα απο 16 ωρες επεσαν οι παλμοι τις μικρης στους 60 οποτε γεννησα με καισαρικη.....

Εχω θεμα με το στιγμα και εχω πολυ χαμηλη αιμοσφαιρινη ξεκινησα να θηλαζω αλλα καποια στιγμη ενιωσα να χανω την γη κατω απο τα ποδια μου οποτε μπηκα μου εκαναν μια μεταγγιση και η μικρη ετρωγε απο μπιμπερο οσο εγω ελειπα μετα προσπαθουσα με το θηλαστρο αλλα οπως λες σιγα σιγα μειωνοταν.....

Οσο για τις τυψεις ασε ακομα και τωρα κλαιω που δεν θα μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα ακομα και τωρα......

ααααα....μην ακούω για τυψεις και αρχισω και εγω:shock::shock:

Δεν ειπαμε μονο να ειναι γερα τα μωρά μας ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

πηγα χθες με την μικρη στην πεθερα μου και μου ζητουσε δωροσακουλα για να την ξεφορτωθω της λεω δεν εχω λεφτα και κανει η μικρη εχει η γιαγια μου

λες να μην ειχα 2 ευρω????ελεος δηλαδη

και πηρε τον αντρα μου και τον ρωτησε αν εχουμε λεφτα

γιατι ειπα λεει στην μικρη οτι δεν πηρα λεφτα μαζι μου και οτι εχει η γιαγια να σου δωσει

του λεω κι εγω καλα ρε πας καλα δεν ειχα 2 ευρω για το παιδι???????

ε ετσι μου ειπε η μανα μου του λεω εγω δεν ηθελα να της παρω και γιαυτο της το ειπα και η μανα σου το ξερει γιατι της το ειπα

δηλαδη τι παλευει να κανει μου λετε??????????????

αχ! ρε μινακι μαλλον σου εχει δωσει καρτα!χαχαχ πλακα κανω!

ρε αυτο που σου κανει ειναι ψυχολογικος πολεμος,δεν αντεχεται!

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειν αι να την αγνοεις..και αν μαθεις στην μικρη πως πρεπει να ακουει την μαμα και οταν η μαμα λεει οχι ειναι οχι.

τωρα θα μου πεις με συμμαχο την γιαγια ειναι δυσκολο.

αλλα ρε κοριτσακι δεν αξιζει να χαλιεσαι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Είναι γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει η δικιά σου χαχαχα το ρίχνει έξω το βράδυ.

Μινάκι πες στην πεθερά ξεμείναμε έχεις 500 ευρώ για να βγάλουμε τον μήνα;;;Αν ξανακουνηθεί μετά μου λες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοιτα εγω οταν με πιανει η αισιοδοξια μου και τα σκεφτομαι αλλιως τα πραγματα λεω πως το θεμα ειναι να ειναι γερα τα παιδακια μας και ας ερθουν και απο την μυτη που λενε!!!και πως μανα γινεσαι ουτως ή αλλως ειτε γεννησεις φυσιολογικα ειτε με καισαρικη είτε θηλασεις ειτε υιοθετησεις ενα παιδακι.....δλδ αυτες που δεν θηλασαν δεν ειναι καλες μανες???αυτες που γεννησαν με καισαρικη δεν αγαπουν τα παιδια τους και δεν ειναι καλες μανες????απλα σου μενει η απορια για τον φυσιολογικο τοκετο...αφου να φανταστεις εγω ψαχνω απο τωρα για στο ιντερνετ για φυσιολογικο τοκετο μετα απο καισαρικη λες και ειμαι εγκυος!!!!!που θα παει θα το ξεπερασουμε κι αυτο!!!!!

xpcZp2.png

ααααα....μην ακούω για τυψεις και αρχισω και εγω:shock::shock:

Δεν ειπαμε μονο να ειναι γερα τα μωρά μας ?

Εσυ να μην αρχησεις καθολου κιουρια μου γιατι ειναι θεμα υγειας η καισαρικη για σενα......Εγω δεν ειχα προετοιμαστει για καισαρικη ολοι μου ελεγαν οτι θα γεννησω φυσιολογικα

Γεια σας κοριτσάκια !!!!!

με διαλυσανε τα ντολμαδάκια.....................καουρα απίστευτη , μεχρι το πρωί....δεν μπορουσα ουτε ξαπλωσω....σε ορθή γωνία όλη νυχτα.....

εσείς ?

γεια σου κοπελα! εγω οταν εχω καουρες πινω γαλα μαγνησιας,ειναι χαλια! αλλα σταματουν μαχαιρι. το επαιρνε και η ανδριανη

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...