Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα κουκλες

ξανθη μου τι εγινε αλλαξατε στεκι?????δεν μπαινετε πλεον στο καφε το παλιο???εγινε κατι γιατι μαλλον εχω χασει ποοοοοοοοολλα επεισοδια!!!!!!!

καλημερα boukie..ναι αλλαξαμε στεκι οντως εχεις χασει επεισοδια αλλα δεν πειραζει δεν εχασες κ τπτ συγκλονιστικο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο το καφε ειναι ευρεως φασματος..μπαινουν ολες εγκυουλες κ μη ..στο αλλο μπαινουν αποκλειστικα αυτες που προσπαθουν να γινουνε μανουλες..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μπουκίτσα όχι στα συμπτώματα μπαίνουμε κανονικά απλά δεν γράφω συχνά εκεί για να μη φέρνω και σε δύσκολη θέση τα κορίτσια που ακόμα προσπαθούν.Μούμου , πορτοκαλάκι κτλ.... Εδώ μιλάω με τα κορίτσια για όλα τα θέμα ανεξάρτητα αν έχουμε ή όχι παιδάκια, αν προσπαθούμε ή είμαστε έγκυες και μπαίνει όποια θέλει. Επίσης εσύ αν θες βρες το καφέ του Μαρτίου 2011 να μπεις να τα λες είναι εκεί και από Φεβρουάριο μαμάδες ή του Ιανουαρίου 2011 όπου σε βολεύει καλύτερα ηλικιακά με την μικρή.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τζένη ναι το ξέρει το λέμε συνέχεια και προσπαθώ να τον εγκληματήσω όσο μπορώ. Δεν του καλοφαίνεται πάντως αλλά της βρήκε ήδη παρέα να παίζει να μην είναι μόνη της....Δεν τον πιάνω πουθενά θα δείξει πως θα το πάρει.Ποντάρω στο ότι θα είμαστε από την άλλη εβδομάδα συνέχεια μαζί και δεν θα του λείπω οπότε μπορεί και να έχει ομαλή έκβαση με την νέα άφιξη...Είναι και το παιδί της μαμάς ο Σωτηράκος μου τι να κάνω τώρα;;;

Διαφημίσεις

Μπουκίτσα όχι στα συμπτώματα μπαίνουμε κανονικά απλά δεν γράφω συχνά εκεί για να μη φέρνω και σε δύσκολη θέση τα κορίτσια που ακόμα προσπαθούν.Μούμου , πορτοκαλάκι κτλ.... Εδώ μιλάω με τα κορίτσια για όλα τα θέμα ανεξάρτητα αν έχουμε ή όχι παιδάκια, αν προσπαθούμε ή είμαστε έγκυες και μπαίνει όποια θέλει. Επίσης εσύ αν θες βρες το καφέ του Μαρτίου 2011 να μπεις να τα λες είναι εκεί και από Φεβρουάριο μαμάδες ή του Ιανουαρίου 2011 όπου σε βολεύει καλύτερα ηλικιακά με την μικρή.

σορρυ νομιζα οτι ελεγε για το καφε ποτε επιτελους θα γινω μανουλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οοο δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο θεμα με τα κοριτσια που προσπαθουν συγνωμη..παλια μιλασαμε ολες για ολα αλλα οκ αν εχουν αλλαξει τα πραγματα οκ..ναι μιλαω και με εκεινα τα κοριτσια για θεματα του μωρου κτλ...

οποτε αν χωραω στο καφε σας εδω λεω να μεινω χιχιχιχιχχιχι γιατι στο αλλο επεσε πολυ μοναξια...2-3 μηνες εχω να μπω και την κανατε ολες με ελαφρα......καλημερα geni δεν εχουμε ξανα μιλησει εμεις καθολου!!!με λενε μπουκι και ειμαι καλα!!!χαχαχαχα

ξανθη μου εσυ τι κανεις ολα καλα?????

xpcZp2.png

Τζένη ναι το ξέρει το λέμε συνέχεια και προσπαθώ να τον εγκληματήσω όσο μπορώ. Δεν του καλοφαίνεται πάντως αλλά της βρήκε ήδη παρέα να παίζει να μην είναι μόνη της....Δεν τον πιάνω πουθενά θα δείξει πως θα το πάρει.Ποντάρω στο ότι θα είμαστε από την άλλη εβδομάδα συνέχεια μαζί και δεν θα του λείπω οπότε μπορεί και να έχει ομαλή έκβαση με την νέα άφιξη...Είναι και το παιδί της μαμάς ο Σωτηράκος μου τι να κάνω τώρα;;;

τπτ μια χαρα τα πας..κ μια χαρα θα το παρει κ αυτος..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οοο δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο θεμα με τα κοριτσια που προσπαθουν συγνωμη..παλια μιλασαμε ολες για ολα αλλα οκ αν εχουν αλλαξει τα πραγματα οκ..ναι μιλαω και με εκεινα τα κοριτσια για θεματα του μωρου κτλ...

οποτε αν χωραω στο καφε σας εδω λεω να μεινω χιχιχιχιχχιχι γιατι στο αλλο επεσε πολυ μοναξια...2-3 μηνες εχω να μπω και την κανατε ολες με ελαφρα......καλημερα geni δεν εχουμε ξανα μιλησει εμεις καθολου!!!με λενε μπουκι και ειμαι καλα!!!χαχαχαχα

ξανθη μου εσυ τι κανεις ολα καλα?????

γεια σου κ σενα boukie με λενε geni και.......ειμαι καλα;:confused:..δεν ξερω..θα δειξει..

εννοειται οτι χωρας στο καφε μας..χιλλιοι καλοι χωρανε..

εδω μπαινουμε κ λεμε οτι να ναι..απο τα συμπτωματα που μπορει να εχουμε...μεχρι τη γειτονισα που μας πεταξε το νερο της μπουγαδας πανω στην τεντα..γμτ..τι μου θυμησα τωρα..γκρρρρρρρ:mad:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σου κ σενα boukie με λενε geni και.......ειμαι καλα;:confused:..δεν ξερω..θα δειξει..

εννοειται οτι χωρας στο καφε μας..χιλλιοι καλοι χωρανε..

εδω μπαινουμε κ λεμε οτι να ναι..απο τα συμπτωματα που μπορει να εχουμε...μεχρι τη γειτονισα που μας πεταξε το νερο της μπουγαδας πανω στην τεντα..γμτ..τι μου θυμησα τωρα..γκρρρρρρρ:mad:

χαχαχαχα πρεπει να εισαι τρελοκομειο ε??? Ι like !!!!! γιατι ομως αναρωτιεσαι αν εισαι καλα????? οσο για την τεντα τελικα νομιζω οτι ολες εχουμε μια αναλογη εμπειρια...εγω ευτυχως μετακομισα σε αλλο σπιτι στον τελευταιο οροφο και ειμαι κυρια πλεον...τωρα ριχνω εγω τα νερα στους απο κατω χαχαχαχαχα...απο που εισαι εγω Θεσσαλονικη μενω

xpcZp2.png

Μια χαρά μπουκίτσα εδώ περιμένω να έρθει ο Αύγουστος να πάρω την κόρη αγκαλιά. Για την ακρίβεια δεν τέθηκε επουδενί θέμα από τα κορίτσια δίπλα αλλά επειδή έγινε σε άλλο καφέ είπα να την κάνω με ελαφρά και απλά λέμε και ένα γεια που και που...Δεν ξέρω ίσως το να βλέπουν ότι μένουν χωρίς παιδάκι και εμείς λέμε για τα δικά μας να φέρνει κάποια σε δύσκολη θέση....

Τι κάνει η κουκλίτσα;;;Πήγατε βολτίτσες τώρα που 40ντήσατε;;;

απο οτι ειδα boukie εισαι φρεσκομανουλα ε;πως τα βλεπεις τα πραγματα;

ναι οντως ετσι ειναι...τα λεγαμε αρκετο καιρο με τα κοριτσια στο καφε συμπτωματα εγκυμοσυνης....τωρα μεινανε λιγες που δεν ειναι εγκυουλες ακομη αλλα ειμαι σιγουρη οτι φετος θα γινει το θαυματακι τους!!!!ειναι γουρλιδικο το καφε μας και ας μην πολυμιλαμε πλεον!!!!ετσι δεν ειναι ξανθη????

οσο για το πως τα βλεπω τα πραγματα εχω να σου πω πως ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει ως τωρα ομως ειναι αρκετα ζορικο στην αρχη μεχρι να συνηθισεις τα νεα δεδομενα..για μενα τουλαχιστον!!!δεν ξερω αν παιζουν ρολο και οι ορμονες γιατι μια ειμαι καλα μια πεφτω κτλ....ο δε αντρας μου με κοιταει με βλεμμα γεματο απορια απο που πηγαζει αυτη η σχιζοφρενεια.....και μου λεει σε οοοοολα ναι...προφανως με φοβαταιχαχαχαχαχα;););););););)

xpcZp2.png

χαχαχαχα πρεπει να εισαι τρελοκομειο ε??? Ι like !!!!! γιατι ομως αναρωτιεσαι αν εισαι καλα????? οσο για την τεντα τελικα νομιζω οτι ολες εχουμε μια αναλογη εμπειρια...εγω ευτυχως μετακομισα σε αλλο σπιτι στον τελευταιο οροφο και ειμαι κυρια πλεον...τωρα ριχνω εγω τα νερα στους απο κατω χαχαχαχαχα...απο που εισαι εγω Θεσσαλονικη μενω

boukie μου ..χρονια τωρα αναρωτιεμαι κ οχι μονο εγω ..αλλα κ οι δικοι μου ανθρωποι..αφου πολλες φορες μου λενε:ρε geni.. πας καλα;:rolleyes:..αχαχαχαχ...εγω δυστηχως δεν μπορω να το αποφυγω..ειμαι απο κατω κ ειμαι μαγαζι κ δεν μπορω να κανω κ τπτ εχω μπλεξει με μουρλους αστα να πανε..τεσπα..θεσσαλονικη ε;εγω ειμαι εν πατραις..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μια χαρά μπουκίτσα εδώ περιμένω να έρθει ο Αύγουστος να πάρω την κόρη αγκαλιά. Για την ακρίβεια δεν τέθηκε επουδενί θέμα από τα κορίτσια δίπλα αλλά επειδή έγινε σε άλλο καφέ είπα να την κάνω με ελαφρά και απλά λέμε και ένα γεια που και που...Δεν ξέρω ίσως το να βλέπουν ότι μένουν χωρίς παιδάκι και εμείς λέμε για τα δικά μας να φέρνει κάποια σε δύσκολη θέση....

Τι κάνει η κουκλίτσα;;;Πήγατε βολτίτσες τώρα που 40ντήσατε;;;

κατι πηρε το ματι μου στο αλλο το καφε που λεει και η geni αλλα δεν ξερω αν ισχυει και στο δικο μας γιατι πραγματικα ολο αυτο τον καιρο στηριζαμε η μια την αλλη και παντα ειχαμε και εγκυουλες να μας ενθαρρυνουν και να μας δινουν κουραγιο οτι καποια στιγμη θα πετυχει.....ομως αν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να αγχωνουμε τα υπολοιπα κοριτσια παω πασο γιατι ειναι το τελευταιο πραγμα που θελω...αν θυμασαι και εγω μετα απο ενα διαστημα που προσπαθουσα απηχα απο το φορουμ γενικα γιατι αγχωνουν και δεν μπορουσα την τοοοοση πιεση...οχι απο καποια κοπελα συγκεκριμενα αλλα απο το μυαλο το δικο μου που σκαλιζε τα παντα και εψαχνε να βρει σημαδια εγκυμοσυνης που δεν ερχοντουσαν.....ο καθενας ξερει τι ειναι καλο για τον εαυτο του και πραττει αναλογα!!!!! τεσπα ολα καλα!!!

με την μικρη πηγαινουμε βολτουλες απο πριν σαραντισουμε οταν εχει καλο καιρο...για να περνουμε και τον αερα μας...χαχαχαχαχα η αληθεια ειναι πως και μεσα στο σπιτι δεν την παλευω.....κατι με πιανει και σκεφτομαι βλακειες και καταληγω να ειμαι κατσουφα και πολλες φορες μπηγω και τα κλαματα....κικιρικουουουουουουουουουου

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...