Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κλεινω δωματια για το καλοκαιρι!βαζω διαφημισεις,πιανω το ψηστηρι σε υποψηφιους πελατες,καλοπιανω τους παλιους και τετοια πραγματα!χιχιχιχιχιχιχιχιιχ

ειμαι μπισνεσγουμαν εγω παιδι μου!χαχαχαχαχαχαχ

νοικιαζεις δωματια?εχεις ενοικιαζομενα?σε ποιο μερος αν επιτρεπεται?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευζενη μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αρρωστος ανθρωπος δεν τρωει μια κατσαρολα κοτοσουπα..τρωει?χαχαχαα

αννετακι τι κανεις?ο μπεμπακος?φιλακια να του δωσεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλα ειμαι κοπελιες!Πηγαμε με τον αντρα μου μια επισκεψη σ ενα χωριο τερμα Θεου και πεσαμε σε μια λακουβα και μπαμ το λαστιχο!ξυνη μας βγηκε η βολτα!

Κατα τα αλλα ο αντρας μου ειναι ψιλοαρρωστουλης και θελει κανακεματα κι εγω απ το πρωι δεν εχω σηκωσει κεφαλι απ τον υπολογιστη!Εργαζομαι πυρετωδως!

Αυτα!Εσεις τι νεα?

μου θυμισες εμας..πριν λιγο καιρο αποφασισαμε μεγαλη παρεα να παμε κολοκοτρωνιτσι..4 αυτοκινητα..πηγαμε κ μετα καποιος πεταξε τη φαινη ιδεα να παμε δημητσανα για φαι..καλα οτι χαθηκαμε κ μεταξυ μας..καλα οτι καναμε 4 ωρες να φτασουμε στη δημητσανα..[με επιασε κ διαροια εμενα..τρελλα]ολα τα αυτοκινητα γυρισαν πισω κανονικες κουδουνιστρες..καναμε μια αποσταση 10 χιλλιομετρων χωματοδρομο με λακουβες κ κομμενο σε 10 σημεια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οποτε τζενη δεν το ξανασκεφτομαι απο αυτο τον μηνα κουραστικα

μονο την ωορηξια ελεγχω

να ηρεμησεις να μην αγχωνεσαι..κ ολα θα ερθουνε..για ολες μας

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μου θυμισες εμας..πριν λιγο καιρο αποφασισαμε μεγαλη παρεα να παμε κολοκοτρωνιτσι..4 αυτοκινητα..πηγαμε κ μετα καποιος πεταξε τη φαινη ιδεα να παμε δημητσανα για φαι..καλα οτι χαθηκαμε κ μεταξυ μας..καλα οτι καναμε 4 ωρες να φτασουμε στη δημητσανα..[με επιασε κ διαροια εμενα..τρελλα]ολα τα αυτοκινητα γυρισαν πισω κανονικες κουδουνιστρες..καναμε μια αποσταση 10 χιλλιομετρων χωματοδρομο με λακουβες κ κομμενο σε 10 σημεια

τζενη μου τι τραβηξες

εχουμε παει και εμεις διμητσανα ωραιο φαι ειχανε

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

μου μπηκε στο μυαλο και αρχες απριλη θα κανω ορμονολογικες εξετασεις

γιωργια μου ειναι πολυ πιθανο

Να πας σε ενδοκρινολογο γιατι καλοι και οι γυναικολογοι αλλα οσον αφορα τις ορμονες και τις αλληλεπιδρασεις τους ειδικοι ειναι οι ενδοκρινολογοι!

Ξεκινησα με 1 ντοστινεξ 2 φορες την εβδομαδα και μετα απο εξι μηνες εφτασα να παιρνω μισο καθε δυο εβδομαδες και ο κυκλος 28 μερες νταν!βεβαια το ντοστινεξ πειραζει το θυρεοειδη αλλα παιρνω οθυροξ για να τον προστατεψω τον καημενουλη να μη μου παθει τιποτα και τρεχω γι αλλα!Αυτο το παιρνω καθε μερα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

ευζενη μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο γιατι αρρωστος ανθρωπος δεν τρωει μια κατσαρολα κοτοσουπα..τρωει?χαχαχαα

οχι αγαπη μου δεν τρωει...:rolleyes: ε κανακεψε τον λιγο κ συ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να πας σε ενδοκρινολογο γιατι καλοι και οι γυναικολογοι αλλα οσον αφορα τις ορμονες και τις αλληλεπιδρασεις τους ειδικοι ειναι οι ενδοκρινολογοι!

Ξεκινησα με 1 ντοστινεξ 2 φορες την εβδομαδα και μετα απο εξι μηνες εφτασα να παιρνω μισο καθε δυο εβδομαδες και ο κυκλος 28 μερες νταν!βεβαια το ντοστινεξ πειραζει το θυρεοειδη αλλα παιρνω οθυροξ για να τον προστατεψω τον καημενουλη να μη μου παθει τιποτα και τρεχω γι αλλα!Αυτο το παιρνω καθε μερα!

γιωργια μη μου λες τετοια καθυστερηση αλλους εξι μηνες:-(:sad:

τωρα δηλαδη κανετε προσπαθειες?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Γεια σου Αννετακο!

Τζενη με τον Κολοκοτρωνη βγηκατε φωτογραφια η δεν φτασατε μεχρι Καρυταινα?Κι εχει βρε κοπελιες εξω απ την Καρυταινα μια φαρμα με ελαφια και στρουθοκαμηλους και φασιανους πολυ ωραια!

Φαιη σου στελνω πμ για να μη θεωρηθει διαφημιση.

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

γιωργια μη μου λες τετοια καθυστερηση αλλους εξι μηνες:-(:sad:

τωρα δηλαδη κανετε προσπαθειες?

Τωρα κι εφ οσον εχουμε κλεισει 3 χρονια προσπαθειων με ολα τα παρελκομενα και με χιλιαδες γκαντεμιες,τα εχουμε φορτωσει στον κοκκορα και μη σε μελ' μαρη καημεν'!οχι που θ αποκτησω παιδακι για να'χει μια μανα μουρλη!

Αμα ειναι να'ρθει θα 'ρθει εφοσον χαιρουμε ακρας υγειας και οι δυο καποια στιγμη θα βαρεθει να παιζει κρυφτουλι και θα εμφανιστει το μπεμπεκι!

Σωστοοοοοοος????????????

Διαφημίσεις

Γεια σου Αννετακο!

Τζενη με τον Κολοκοτρωνη βγηκατε φωτογραφια η δεν φτασατε μεχρι Καρυταινα?Κι εχει βρε κοπελιες εξω απ την Καρυταινα μια φαρμα με ελαφια και στρουθοκαμηλους και φασιανους πολυ ωραια!

Φαιη σου στελνω πμ για να μη θεωρηθει διαφημιση.

στις καρυες πηγαμε εκει που γινοσαντε τα γυρισματα του καφε της χαρας.. ..η καρυταινα σαν ονομα κατι μου λεει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσια σας καληνυχτω παω γιατι θα σηκωθω αυριο νωρις

φιλακια πολλα σε ολες

καληνυχτα φαιη..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον κοριτσια μου παω γιατι η μαμα μου αναστεναζει με νευρα και ο μπεμπης Νο 2 θελει να φαει!

φαιη μου πολυ ευχαριστως αλλα τα φιλια προς το παρον τα δινει η γιαγια μας!!!ασε μη μας βρει τιποτα αλλο,

και ζηλευωωωωωωωωωωωωω!!!

γεωργια μου φιλακια και σε σενα κουκλα!!!

ευζενη μη τονα φηνεις να παρει ανασα λεμεεεεεε!!!

καλο ξημερωμα,σας φιλω

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...