Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι ειναι λεπτο το θεμα για το πως θα μεγαλωσει και θα μαθει το παιδι....Προσωπικα και το ξεκαθαρηζω προσωπικα χωρις να κρινω καμια δεν ειμαι υπερ της πολλης αγκαλιας και γενικα στα πολλα χαιδεματα αλλα οταν μια γυναικα γινεται μανουλα ακουει το ενστικτο της και καλα κανει

ΣΥΜΦΩΝΩ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ναι ..εχω να πλυνω ενα νεροχυτη ισα με εκει πααααανω..γιατι απο το αααλλοο δεν βλεπω σημερα φως..εχει κ μπασκετ παναθηναικο..οποτε..

Τζενακι αστα αυτα βαλτον κατω και κοψε τις δικαιολογιες ειπαμε τωρα καθε μερα αλλα και διπλο αν γινεται

εγω παντως τα κανονισα το μεσημερι τα θεματα μου ετσι κι αλλιως εφυγε ο κυριος για δουλεια υποφερω και απο τους ποοοοονους με ντεπον ειμαι!!!!!!

μινακι διαβασα κατι που δεν ξερω κατα ποσο υσχυει..τα παυσιπονα πολεμουν την ωορηξια..

για να γινει λενε η ωορηξια ανεβαινει μια ορμονη..η φερορμονη αν θυμαμαι καλα κ αυτη ειναι υπευθυνη για τους πονους που εχουμε..οταν πινεις παυσιπονα κατεβαζεις τον πονο αρα κ την ορμονη..

κ παλι σου λεω δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ασε μας ρε κιττυ..το παιδι το μαθαινεις ..κ ακου τωρα διαφορα..η αντριανη με τοσους βαθμους την εχει με δυο κουβερτες..η μικρη μου η αδελφη προχτες ειχε παει τον μικρο στο ριο [οχι ντε τζανειρο]να φανε βρωμικο στην καντινα..

ο μικρος της μικρης απο 7 ημερων ηταν εξω..τωρα βγαζει σκληρα το γαλα που πινει..δουλευει μαζι με τη μανα του στο φουρνο..ειναι ενας αγγελος..δεν κλαιει μονο κοιταει κ ριχνει χαμογελα..

αν τα διαβασει αυτα η αντριανη θα με σκισει:confused:

οκ, πρωτη εγω λεω οτι ειμαι κατα της υπερβολής και της υστερίας. απλά μερικες φορες.......

πχ προχθες ειχαν ερθει κατι φιλοι με την μπεμπα τους...προσωπικά πιστευω οτι το τσιγκλισαν αρκετα το παιδί , το ζουλουσε , το ρουφαγε ....εε...αρχισε να κλαιει , της δινουν γαλα και μετα την εβαλαν στο καροτσι σωνει και καλά να κοιμηθεί. Ε, αυτη δεν κοιμοταν και ουρλιαζε....την ειχαν τελειως ξαπλα και το μωρο προσπαθουσε να σηκωσει το κεφαλι. ξαφνικα λεει θα την παω βολτα....πανε με τον δικο μου για 10 λεπτα και μετα δεν μπηκε καν μεσα .....φυγανε:shock::shock::shock::shock::shock:

εγω ή θα κρατουσα το παιδί αγκαλιά ή θα σηκωνα το καροτσι να καθεται......με το ζορι να κοιμηθεί ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=VG2mUJ1ET6Q&feature=related

παρτε αλλο ενα τραγουδακι

Αχ τι μου θυμησες...στην εφηβεια οταν το ακουγα αυτο το τραγουδι εκλεγα χωρις να ξερω το γιατι.....λες και ειχα τις τρελες εμπειριες....χαχαχαχαχα

Τζενακι ειναι λεπτο το θεμα για το πως θα μεγαλωσει και θα μαθει το παιδι....Προσωπικα και το ξεκαθαρηζω προσωπικα χωρις να κρινω καμια δεν ειμαι υπερ της πολλης αγκαλιας και γενικα στα πολλα χαιδεματα αλλα οταν μια γυναικα γινεται μανουλα ακουει το ενστικτο της και καλα κανει

επειδη με βριζει ο αλλος να παω να πλυνω τα πιατα γιαυτο θα σου απαντησω καποια αλλη στιγμη..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Βασικα η ολη χαζομαρα ηταν οτι το ξεσηκωσαν καλα καλα το παιδι και μετα ηθελαν να κοιμηθει κιολας.....Αυτο ηταν υπερβολη κι ας μην ξεχναμε στα μωρα αρεσει η ρουτινα στο προγραμμα τους

Βασικα η ολη χαζομαρα ηταν οτι το ξεσηκωσαν καλα καλα το παιδι και μετα ηθελαν να κοιμηθει κιολας.....Αυτο ηταν υπερβολη κι ας μην ξεχναμε στα μωρα αρεσει η ρουτινα στο προγραμμα τους

εε...ναι , εγω ετσι το κατάλαβα:P

παντως , εχεις δικιο ...η καθε μια μανουλα , λειτουργει αναλογα με το ενστικτο της

Να σας πω στην Εβελινα ημουν πολυ χαλαρη ουτε αγκαλιες ουτε τιποτα και το ιδιο θα κανω και τωρα γιατι υπαρχει και ενας παραπανω λογος δεν θελω να νοιωσει η Εβελινα οτι χανει την αγαπη μας....

Διαφημίσεις

καλα Τζενακι δεν ξερω και να σου πω δεν θα υποφερω κιολας αμα θελει ας γινει αμα δεν θελει σκασιλα μου εγω ενα ντεπονακι το πηρα δεν μπορουσα να κουνηθω απο τους πονους!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Να σας πω στην Εβελινα ημουν πολυ χαλαρη ουτε αγκαλιες ουτε τιποτα και το ιδιο θα κανω και τωρα γιατι υπαρχει και ενας παραπανω λογος δεν θελω να νοιωσει η Εβελινα οτι χανει την αγαπη μας....

Συμφωνώ απόλυτα !!!:P:p:p

πμ . dear

Λοιπον κορες τα ματια εκλεισαν παω τωρα για υπνο γιατι αν μου περασει ξανα παλι θα βαραω μυγες ολο το βραδυ.....Καληνυχταααααα

Οκ, τα λέμε αυριο. καληνύχτα :P:p:p

κι εγω θα φυγω , γιατί ειμαι απειρες ωρες σημερα εδω ......και το ζηταει ο συζυγος !!!!

Καληνύχτα κοριτσαρες:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...