Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Το θεμα Κιττυ ειναι οτι εχω δηλωσει τον γαμο μου στην Χαλκιδα αφου εκει εγινε και κοιτα να δεις που θα μου πουνε οτι πρεπει να παρω απο εκει ληξιαρχικη πραξη.....θα τους παρει και θα τους σηκωσει.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α δεν ξερω ολη μερα το λεω απο καπου μου κολλησε αλλα δεν ξερω απο που αφου και στον αντρα μου το μεσημερι του λεω καλε κυριε χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα

Μου θυμησες εναν στην Χαλκιδα που γυρναγε με την σημαια και ελεγε καλε κυρια εχεις κανα κατοσταρικο περισιο.....χαχαχαχα επι δραχμης ακομα

Το θεμα Κιττυ ειναι οτι εχω δηλωσει τον γαμο μου στην Χαλκιδα αφου εκει εγινε και κοιτα να δεις που θα μου πουνε οτι πρεπει να παρω απο εκει ληξιαρχικη πραξη.....θα τους παρει και θα τους σηκωσει.......

γιατι , δεν την βγαζει το ΚΕΠ ? πω πω τα βαριέμαι αυτά............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Τζενη εσυ κακως καθεσαι μαζι μας σημερα.........

σωστάααα............δεν εχεις κατι πιο ενδιαφέρον να κάνεις ?;););)

Αυτο δεν ειπα οτι ουτε τα κεπ δεν μου τα εβγαζαν....ασε

Δεν κατάλαβα οτι εννοούσες την ληξιαρχική πράξη γάμου:shock::shock::shock::shock:

Δεν εχω αποψη ακόμα......θα σου πω λιαν συντόμως:P:p:p

αλλά και πως να τα αφησεις να κλαινε ?

ασε μας ρε κιττυ..το παιδι το μαθαινεις ..κ ακου τωρα διαφορα..η αντριανη με τοσους βαθμους την εχει με δυο κουβερτες..η μικρη μου η αδελφη προχτες ειχε παει τον μικρο στο ριο [οχι ντε τζανειρο]να φανε βρωμικο στην καντινα..

ο μικρος της μικρης απο 7 ημερων ηταν εξω..τωρα βγαζει σκληρα το γαλα που πινει..δουλευει μαζι με τη μανα του στο φουρνο..ειναι ενας αγγελος..δεν κλαιει μονο κοιταει κ ριχνει χαμογελα..

αν τα διαβασει αυτα η αντριανη θα με σκισει:confused:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγω παντως τα κανονισα το μεσημερι τα θεματα μου ετσι κι αλλιως εφυγε ο κυριος για δουλεια υποφερω και απο τους ποοοοονους με ντεπον ειμαι!!!!!!

οκ, καλέ κυρία , είστε κομπλέ τοτε:P:p

σωστάααα............δεν εχεις κατι πιο ενδιαφέρον να κάνεις ?;););)

ναι ..εχω να πλυνω ενα νεροχυτη ισα με εκει πααααανω..γιατι απο το αααλλοο δεν βλεπω σημερα φως..εχει κ μπασκετ παναθηναικο..οποτε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι ειναι λεπτο το θεμα για το πως θα μεγαλωσει και θα μαθει το παιδι....Προσωπικα και το ξεκαθαρηζω προσωπικα χωρις να κρινω καμια δεν ειμαι υπερ της πολλης αγκαλιας και γενικα στα πολλα χαιδεματα αλλα οταν μια γυναικα γινεται μανουλα ακουει το ενστικτο της και καλα κανει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...