Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

υπονοείς κάτι ?:tongue:

δεν υπονοω..το λεω στα ισια..την εχει μαθει αγκαλια την εχει μαθει με το που κανει ι να τρεχει.επεισης απο την κοιλια την ειχε κανει την μικρλ νευροσπασμα γιατι τρομαζε συνεχεια κ ταραζοταν με το παραμικρο..

εβηξε ο πατερας μου κ το παιδι εκανε λες κ του κανανε ηλετροσοκ..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε κυρια Αννα εχουμε και κυριουλες που προσπαθουν ακομα χαχαχχαχαχχα δεν το θελαμε να σας αηδιασουμε που να ξεραμε οτι τρωτε στις 7 σαν τους παππουδες?????? εεεεεεεεεε????? καλε κυρια????????? χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Σημερα τα πηρα αγριως με τις δημοσιες υπηρεσιες...πηγα να βγαλω τα πιστοποιητικα και μου λενε τωρα δεν μπορειτε εδω πρεπει να πατε στο παλιο νοσοκομειο....Εκτως Λαμιας και εχουν παει εκει το ληξιαρχειο λεω οκ και παω στα κεπ που υποτιθεται οτι τους εχουν δωσει αυξημενες αρμοδιοτητες και δεν μου τα εβγαζαν με ειχαν με την κοιλια στο στομα να τρεχω απο γραφειο σε γραφειο....Τωρα να δω ποτε θα μπορεσει να παει ο αντρας μου εκει που μας εστηλαν....γκρρρρρ τα εχουν κανει τωρα με τις περιφερειες κ@λος

πωπω πολυλογουδες καλε που εχω μπλεξει?????:tongue::tongue::tongue:

εχεις μπλεξει ασχημα κ δεν το εχειςκ αταλαβει...:rolleyes:

τι κανεις;τωρα γυρισατε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

δεν υπονοω..το λεω στα ισια..την εχει μαθει αγκαλια την εχει μαθει με το που κανει ι να τρεχει.επεισης απο την κοιλια την ειχε κανει την μικρλ νευροσπασμα γιατι τρομαζε συνεχεια κ ταραζοταν με το παραμικρο..

εβηξε ο πατερας μου κ το παιδι εκανε λες κ του κανανε ηλετροσοκ..

Δεν εχω αποψη ακόμα......θα σου πω λιαν συντόμως:P:p:p

αλλά και πως να τα αφησεις να κλαινε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλε κυρια Αννα εχουμε και κυριουλες που προσπαθουν ακομα χαχαχχαχαχχα δεν το θελαμε να σας αηδιασουμε που να ξεραμε οτι τρωτε στις 7 σαν τους παππουδες?????? εεεεεεεεεε????? καλε κυρια????????? χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχα

Με το καλε κυρια τι σε επιασε σημερα????? χαχαχαχαχα

Ασε παιδι μου Μινα εχω καταντησει μπαμπο

Δεν εχω αποψη ακόμα......θα σου πω λιαν συντόμως:P:p:p

αλλά και πως να τα αφησεις να κλαινε ?

Δεν θα πω την αποψη μου θα γινω κακια...ενα μονο θα σου πω η Εβελινα κοιμοταν με τον ηχο της σκουπας.....οποτε τωρα δε παει να ειναι γεματο το σπιτι κοσμο δε παει να ειναι εξω θα κοιμηθει χωρις γκρινια

Διαφημίσεις

Σημερα τα πηρα αγριως με τις δημοσιες υπηρεσιες...πηγα να βγαλω τα πιστοποιητικα και μου λενε τωρα δεν μπορειτε εδω πρεπει να πατε στο παλιο νοσοκομειο....Εκτως Λαμιας και εχουν παει εκει το ληξιαρχειο λεω οκ και παω στα κεπ που υποτιθεται οτι τους εχουν δωσει αυξημενες αρμοδιοτητες και δεν μου τα εβγαζαν με ειχαν με την κοιλια στο στομα να τρεχω απο γραφειο σε γραφειο....Τωρα να δω ποτε θα μπορεσει να παει ο αντρας μου εκει που μας εστηλαν....γκρρρρρ τα εχουν κανει τωρα με τις περιφερειες κ@λος

:twisted::twisted::twisted:αχ , ναι καποδιστριας , καλλικράτης και δεν συμμαζευεται. εμας για να μας ανοιξουν , εδω στην περιοχη οικογενειακη μεριδα , πρεπει λεει να κανει πρωτα την δηλωση ο Θ..... για να φαινεται οτι μενει εδω και ουτε θυμαμαι τι αλλο μας ειπαν για μενα και για να δηλωσουμε μετα το μωρό.....ιστοριες για αγρίους .......και μειναμε οπως είμασταν .....αλλου ο ένας , αλλού ο άλλος.......

α δεν ξερω ολη μερα το λεω απο καπου μου κολλησε αλλα δεν ξερω απο που αφου και στον αντρα μου το μεσημερι του λεω καλε κυριε χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ααα......οσο για το πως και που θα κοιμαται , θα προσπαθησω να μαθει και σε φασαρία και παντού

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...