Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια κατι αλλο που ανακαλυψα σημερα ειναι πως μια βδομαδα μετα τα χαπια αν δεν εχω αδιαθετησει μου ειπε να κανω χοριακη και πεφτει ακριβως στα 2 χρονια της μαμας μου ουφφφφφφφφφ

Τι σου ελεγα εχτες????Μακαρι κουκλα μου ολα να πανε καλα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε η συμπεθερα μου χαθηκε ε?????Λετε τελικα να την επιασε καμια γαστραντεριτιδα????

Αννετακιιιιιιιι που εισαι καλε????Ο γαμπρος μου τι κανει φυγανε οι μυξουλες??????

Κιττυ ειχες δεν ειχες τα καταφερες με τα ντολμαδακια ετσι????χαχαχαχα Καλε πετα κανενα και προς τα δω και μην σκας δεν θα πεσει κατω θα το πιασω στον αερα.....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλε με σιχανατε απογευματιατικα και μολις εφαγα το σνιτσελακι μου......σαν τους παππουδες και εγω εφαγα 7 η ωρα για να μην εχω καουρες μετα.....χαχαχαχαχαχα

Τζενακι αστο το γαλιακο δεν σου καθεται....χαχαχαχααν θες να την πεις στην Κιττυ πες της μπονσοιρ κομον σα βα? Οχι ενα σκετο σα βα που σου ειπε μη χεσω την διπλωματουχο γαλλικης.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσια ειμαι απο εχτες αυπνη τα ματια μου κανουν πουλακια.....και οτι βλακεια θελετε την λεω...τωρα επλενα τα πιατα και τραγουδαγα το καλοκαιρι μου στα κινεζικα και ο αντρας μου λεει αντι για τι Γαια να σε παω στο Δαφνι?????χαχαχαχαχα

Και οπως καταλαβατε οταν νυσταζω με πιανει πολυλογια γι αυτο ας μπει καποια να με σταματησει..........................

ήθελα να της τα πω απλά ,μαρήηηη:P:p οι Γάλλοι λένε συνέχεια

ca va ? ca va ? το comment , το τρωνε.....χαχαχχα

αααχχ....μια φορα εχω παει Παρσι ....αλλη ατμόσφαιρα ρε παιδί μου....μ αρεσε τρελά

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κιττυ ειχες δεν ειχες τα καταφερες με τα ντολμαδακια ετσι????χαχαχαχα Καλε πετα κανενα και προς τα δω και μην σκας δεν θα πεσει κατω θα το πιασω στον αερα.....χαχαχαχα

ηρθαααα........με τα ντολμαδάκια.....και εσυ εφυγες ?

Διαφημίσεις

Παρισι ε???Πολυ θα ηθελα να παω!!!!

Εβλεπα κατι βιντεακια με το πως γινεται η καισαρικη αλλα αν δεν αντεχεις δεν στα προτεινω......

όχι , ευχαριστώ δεν θα παρω.....:shock::shock::shock:

εεεεεεεε..................κι όμως συγχρονιστήκαμε

δεν ηταν τελικά , ακριβώς αυτό που παρήγγειλα , αλλα τους συγχωρώ

εγω περιμενα με αμπελόφυλλα , αλλα ήταν με λάχανο.....

τεσπα......ωραία ηταν !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...