Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια κατι αλλο που ανακαλυψα σημερα ειναι πως μια βδομαδα μετα τα χαπια αν δεν εχω αδιαθετησει μου ειπε να κανω χοριακη και πεφτει ακριβως στα 2 χρονια της μαμας μου ουφφφφφφφφφ

ελα βρεε...............μπορεί να μάθεις τα ευχάριστα τότε:P:p:p

εγω προσπαθω να σκεφτομαι , οτι μας βλεπουν και μας θέλουν καλα:P

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η τραχηλική βλέννα αλλάζει σε ποσότητα και υφή κατά τη διάρκεια του κύκλου της γυναίκας. Καταγράφοντας τις αλλαγές που παρατηρούνται κατά τον κύκλο σας θα μπορέσετε να βρείτε με πιο μεγάλη ακρίβεια τις γόνιμες μέρες σας.

Πιο συγκεκριμένα

Πριν την ωορρηξία (μικρή πιθανότητα για σύλληψη)

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ

Η ΤΡΑΧΗΛΙΚΗ ΒΛΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΗ ΥΦΗ. ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΑΣΠΡΟ Η ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ. Η ΚΟΛΠΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΥΓΡΗ"

mucus2.gif

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ

Στη φάση αυτή η τραχηλική βλέννα είναι διαφανής και μοιάζει με το ασπράδι του αυγού αυτό και συχνά αποκαλείται egg white. Εκτείνεται από 2 μέχρι 25 εκατοστά.

η ποσότητα του egg white θα αυξάνεται μέχρι που θα φτάσει σε ένα ανώτατο όριο- mucus peak- αυτή η μέρα θαναι και η τελευταία μέρα αυξημένης πιθανότητας σύλληψης.

Στη φάση του egg white το σπέρμα μπορεί να ζήσει μέχρι και 72 ώρες το μεγαλύτερο διάστημα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στον κύκλο της γυναικάς.

mucicon1.gif

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ

Μετά τις μέρες της ωορρηξίας παρατηρείται σταδιακή μείωση της τραχηλικής βλέννας. Γίνεται πάλι κολλώδες και υγρή όπως πριν την ωορρηξία και υπάρχει η αίσθηση ξηρότητας στον κόλπο.

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι αυτα τα εχω δει προ πολλου..τα εχω ψαξει δηλ..κ ετσι ειναι αλλα σαυτη την ωορηξια εκτος απο τον πονο κ κατι ελαχιστα μα ελαχιστα υγρα που αν δεν ειχα κανει τεστ δεν θα τα προσεχα καν ..δεν ειχα τπτ αλλο..να φανταστεις στηθος πλακα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

παω να ντυθώ, να παω στο μαγαζί

ciao bella!!!!!!!..ειδες το ιταλικο το μιλαω καλυτερα.χαχαχαχχαχα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σου πω την αληθεια κι εγω εχω πααααααααααααρα πολυ καιρο να τα δω αυτα τα υγρα!!!!!!

ακου..εγω απο τα υγρα δεν μπορω να καταλαβω τπτ..μπερδευομαι.

οταν εχεις συχνη επαφη κ εφοσον το σπερμα του αντρα ειναι στον κολπο σου κ μαλιστα δεν εχει κ μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο πως θα καταλαβειςτι γινεται;γιατι μπορει να βγαινει το σπερμα κ εσυ να νομιζεις οτι ειναι υγρα ωορηξιας..εγω το εχω παθει..να ερθουμε σε επαφη το βραδυ κ επειδη σηκωθηκα ισα να πλυθω κ ξαναξαπλωσα για 2 ημερες εβγαινε σιγα σιγα ..κ γω νομιζα οτι ειναι ωορηξιας..αστα..μονο με υπερηχο μπορεις να εισαι σιγουρη γιατι κ τα τεστακια μπορει να σου δειξουν θετικα αλλα δεν βλεπουνε αν οντως η ωορηξια ειναι επιτυχης..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ciao bella!!!!!!!..ειδες το ιταλικο το μιλαω καλυτερα.χαχαχαχχαχα

χαχαχαχαχχα............... το βλέπω :P

εφυγαααα:P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

εγω το καταλαβαινω και απο την αλλαγη διαθεσης που εχω στα μεσα του κυκλου με πιανει να θελω να κλαιω αναγουλες και τετοια

λοιπον ετοιμαζω το φυστικι και φευγω βολτα φιλακιαααααααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κοριτσακια θα τα πουμε το βραδυ αν ειστε μεσα φιλιααααααααααααααααααα

οκ κουκλα φιλουρες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλε με σιχανατε απογευματιατικα και μολις εφαγα το σνιτσελακι μου......σαν τους παππουδες και εγω εφαγα 7 η ωρα για να μην εχω καουρες μετα.....χαχαχαχαχαχα

Τζενακι αστο το γαλιακο δεν σου καθεται....χαχαχαχααν θες να την πεις στην Κιττυ πες της μπονσοιρ κομον σα βα? Οχι ενα σκετο σα βα που σου ειπε μη χεσω την διπλωματουχο γαλλικης.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσια ειμαι απο εχτες αυπνη τα ματια μου κανουν πουλακια.....και οτι βλακεια θελετε την λεω...τωρα επλενα τα πιατα και τραγουδαγα το καλοκαιρι μου στα κινεζικα και ο αντρας μου λεει αντι για τι Γαια να σε παω στο Δαφνι?????χαχαχαχαχα

Και οπως καταλαβατε οταν νυσταζω με πιανει πολυλογια γι αυτο ας μπει καποια να με σταματησει..........................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...