Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

βρε πονηρο μυαλο!!!!!!!!χαχαχα

μα αυτο δεν κανει???:tongue:ειπα κατι αλλο?ααααα με παρεξηγησατε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μα τι φταίω εγώ ? η περιγραφή τα λέει όλα..........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι , ειναι γλυκο σαν καραμελα , κ το γραφει στις οδηγιες , οτι επιτρεπεται.

ισως να εχει κ σιροπι

2-3 φορες , εχει χρειαστεί να παρω

Εγω θα χρειαστω 2-3 την ημερα....ετσι ημουν και στην Εβελινα το πρωτο τριμηνο ειμαι μια χαρα και με πιανει στο τελος....

χαχχαχαχαχχα.......κανουμε κόντρα στα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

σε τρωω στην στροφη κοπελια!!!;)

και το χω και καμαρι ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??ρε που παααααααααααμε ρε!!!

Προς το παρον εχουμε πει θα αποκαταστησουμε τον γιο σου για τους υπολοιπους της οικογενειας δεν μπορω να κανω κατι λυπαμαι.....

:-(:sad::-(:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Εγω θα χρειαστω 2-3 την ημερα....ετσι ημουν και στην Εβελινα το πρωτο τριμηνο ειμαι μια χαρα και με πιανει στο τελος....

εμενα παντως , μονο βραδυ αν θα με πιασουν καουρες , κι ειδικα αν εχω φαει αργα , γι αυτο το αποφευγω

Μια μερα εφαγα η χαζη , χοιρινο με καρυ κ τζίντζερ:shock::shock::shock:

μετα χρειαζόμουν τον κυριο με την αντλια κ το άσπρο υγρό........χαχαχαχχαχαχχαα

Διαφημίσεις

Κανονηστε να ερθετε στο μαιευτηριο να λετε τετοια και με την καισαρικη να πεθανω απο τους πονους....θα σας κυνηγαω μετα...εχω πεθανει στα γελια λεμε

Καλε Τζενακι ελαααααα τωρα αρχησαν τα ωραια

κανε λιγη υπομονη ακομα και τελειωνουν τα βασανα

κ αντλία ...κ άσπρο υγρό.....κ μετά δεν ξερω....δεν κατάλαβα.....πως είπατε ?:P:p:p

χαχαχαχα εχετε καταλαβει πως ειμαστε για τα σιδερα?

ασε που οι υπολοιπες μεχρι να διαβασουν μεχρι την τελευταια σελιδα θα τους πεταχτουν τα ματια εξω..να ετσι :shock::shock::shock: χαχαχαα

IB5Vp2.png

εμενα παντως , μονο βραδυ αν θα με πιασουν καουρες , κι ειδικα αν εχω φαει αργα , γι αυτο το αποφευγω

Μπα μετα τις 8 προπσαθω να μην τρωω τιποτα...

Να σου πω ολα τα εχω δοκιμασει εκτος απο αυτο το ασπρο υγρο λες να κανει δουλεια....???:tongue::tongue::tongue:

κανε λιγη υπομονη ακομα και τελειωνουν τα βασανα

χαχαχαχα εχετε καταλαβει πως ειμαστε για τα σιδερα?

ασε που οι υπολοιπες μεχρι να διαβασουν μεχρι την τελευταια σελιδα θα τους πεταχτουν τα ματια εξω..να ετσι :shock::shock::shock: χαχαχαα

ναι....χαχαχαχχαχαχα.....θα νομίζουν οτι εχουμε πριβέ , απο ενα κυριο , που μας ρίχνει άσπρο υγρό με την αντλία του.....χαχαχαχχαχααχ

παντως , ηταν πολύ πετυχημένο:P:p:p

χαχαχααχααχχ κατουριεμαιιιιιιιιιιιιιιι σταματα μαρηηηηηηηη

μα κι εσυ με καρυ και τζιντζερ?

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ναι....χαχαχαχχαχαχα.....θα νομίζουν οτι εχουμε πριβέ , απο ενα κυριο , που μας ρίχνει άσπρο υγρό με την αντλία του.....χαχαχαχχαχααχ

Φτανει ελεοοοοοοοοοςςςςςςςςςς

00020148.gif

Να σου πω ολα τα εχω δοκιμασει εκτος απο αυτο το ασπρο υγρο λες να κανει δουλεια....???:tongue::tongue::tongue:

ξερω γω ? ας το δοκιμάσουμε κι αυτό .... τι άλλο μας μένει ?:shock::shock::shock:

τι 8 ? που ειχα φαει ...στις 10...στις 11 ...ουτε θυμαμαι...παντως αργα....εμ , τι να σου κανει μετά ?

Κανονηστε να ερθετε στο μαιευτηριο να λετε τετοια και με την καισαρικη να πεθανω απο τους πονους....θα σας κυνηγαω μετα...εχω πεθανει στα γελια λεμε

χαχαχχαχα δεν μπορωωωωωωωωωωωω

αννααααααααα μαρεσει που το ξεκινας σοβαρα χαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

χαχχαχαχαα μα κι εγω μια επιτυχημενη ειμαι χαχαχαχαχχαα

και μη παει το μυαλο σας στοπονηρο!!!

IB5Vp2.png

ααα...ναι , πρεπει να κανονίσουμε να ερθουμε μαζί. ποτε ειπαμε θα γεννησεις ?

αν εγω μπω 11 Απριλίου. εσύ τέλος ? ή αρχές Μαίου?

μαρή , εκεί θα είμαστε σοβαρές ....με κόσμο κλπ

χαχαχχαχα δεν μπορωωωωωωωωωωωω

αννααααααααα μαρεσει που το ξεκινας σοβαρα χαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

χαχχαχαχαα μα κι εγω μια επιτυχημενη ειμαι χαχαχαχαχχαα

και μη παει το μυαλο σας στοπονηρο!!!

Μα εγω ειμαι παντα σοβαρη σας εχω δωσει εγω αφορμες για το αντιθετο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...