Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Άννα για τον αδερφό σου δεν το συζητάμε καν.Εγώ και από το μαιευτήριο θα έφευγα να πάω ακόμα και αν γένναγα την ώρα του γάμου που λέει ο λόγος....Πήγαινε και στον άλλο όσο μπορέσεις επειδή το θες..Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα πήγαινα πουθενά.Και μένα παντρεύεται η Ξαδέρφη μου 3 Σεπτεμβρίου αλλά δεν θα πάω της το είπα από τώρα ότι θα πάει μόνο ο Άντρας μου με τους γονείς μου.Αν παρεξηγηθεί τώρα δεν έχω να πω τίποτα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο αλλος Θεολογος ειναι 10 λεπτα απο την Λαμια οποτε τους ξερω και τους δυο......

Ναι ειναι ωραια γενικα μακρια απο την αθηνα να ειναι και ειναι ωραια...σορυ κιολας αλλα αν ζεις στην επαρχια η Αθηνα ειναι ζουγκλα

τι σορρυ μωρε......τι να κανουμε που γεννηθηκαμε εδω ?:P:p:p

χαλια ειναι....το σκεφτομαστε κι εμεις μηπως την κανουμε και παρουμε τα βουνα....αλλα ετσι οπως ειναι αυτη την περιοδο τα πραγματα με τις δουλειές και εκτος Αθηνων....δυσκολο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ΑΑΑΑΑ εδω διπλα δηλαδη....χαχαχαχαχαχα

δεν ρωτησα γιατι ειπες οτι δεν θα πας

χαχαχαχαχαχαχαχ..............ενας ξεδερφος του βαφτιζει...και ουτε στον γαμο ειχαμε μπορεσει να παμε , γιατι ηταν Ιουλιο και ειχαμε δουλειά...

ωραία δουλειά βρηκα κι εγω.........να δουλευεις ΣΚ:twisted::twisted::twisted:

Άννα για τον αδερφό σου δεν το συζητάμε καν.Εγώ και από το μαιευτήριο θα έφευγα να πάω ακόμα και αν γένναγα την ώρα του γάμου που λέει ο λόγος....Πήγαινε και στον άλλο όσο μπορέσεις επειδή το θες..Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα πήγαινα πουθενά.Και μένα παντρεύεται η Ξαδέρφη μου 3 Σεπτεμβρίου αλλά δεν θα πάω της το είπα από τώρα ότι θα πάει μόνο ο Άντρας μου με τους γονείς μου.Αν παρεξηγηθεί τώρα δεν έχω να πω τίποτα....

Ναι μωρε δεν θα παρεξηγηθουν αλλα θα ειναι και η Εβελινα παρανυφακι θα παω στην εκκλησια και αν δω οτι κουραζομαι δεν θα παω στο τραπεζι ή θα παω να φαω και μετα θα παω σπιτι γιατι ο γαμος ειναι στο χωριο οποτε εχω σπιτι να μεινουμε δεν θα κανω ταξιδι με το μωρο και την καισαρικη δεν θα γινοταν

Διαφημίσεις

Κιττυ μου πιστεψε με στην επαρχεια τα πραγματα ειναι ακομα καλυτερα απο την Αθηνα

ισως , σε καποις πολεις να ειναι ακομα. για εκει που λεμε εμεις ......ειναι λιγο δυσκολα...αλλά θα το σκεφτούμε απο το καλοκαιρι και μετα

Φευγω και εγω Κιττυ μου να μαγειρεψω γιατι θα φαμε τα ποδια μας....αλλα δεν εχω καμια ορεξη.....Λοιπον χαιρετω ισως τα πουμε βραδακι αν δεν βαλω σιδερο

ναι κι εγω....αλλά θα ειμαι μεσα....μην μου ξεφυγει και τιποτα.....χαχαχχαχαχ

Διαφημίσεις

ααααα...ειχα καλή διάθεση , αλλά θα βρισω κανέναν σήμερα....................

αυτός που με παιδευει απο την περασμενη εβδομαδα , με κατι εκτυπωσεις που τελκά δεν εγιναν , τωρα θελει κατι αλλο που στοιχιζει 100 ευρω , και εστειλα καποιον να το παρει , αλλά χωρις λεφτα !!!!

και επειδη εχω δει πολλλά .......no money.....δεν παιρνεις τίποτα......sorry !!!!!

ημουν λιγο σκληρη , αλλα δεν με νοιαζει μιαααα......

αρχισε αυτός , δεν με εμπιστευεσαι κλπ......του ειπα δεν ειμαι σε θεση να συγχίζομαι , και χωρις λεφτα δεν δινω τιποτα......αι στο καλό , ο καθενας

Στο τελος , ο Θ...... θα υποχωρησει και θα τα ακουσει αυτός !!!!!

τζα ξαναρθα..

ειχα κατι νευρα εχτες...παμε σπιτι τρωμε κ λεω ας εκμεταλευτω την ευκαιρια ρε παιδι μου μεσημερι..παω τουαλετα γυρναω.τι να δω..κοιμαται ο πασας..τεσπα λεω δεν πειραζει ποναω κ γω πολυ ασε σε καμια ωρα θα παω να τον ξυπνησω εγω..περνανε 2 ωρες παω να τον ξυπνησω κ χτυπαει το τηλ.ηταν ο κουμπαρος..κ κανονιζουνε να ερθουνε σπιτι..χωρις να με ρωτησει αν εχω ορεξη..αν το σπιτι ειναι τζιτζι για να δεχτει κοσμο..εγω ειχα 2 πλυντηρια απλωτα ρουχα μες το μπανιο..κ τα πιατα απλυτα ..κ τελος παντων δεν ημουν σε φαση για επισκεψεις..τι να σου κανω μου λεει δεν μπορω να ξεκανονισω..γκρρρρ...σηκω ευγενια να τρεχεις σαν βεγγος να προλαβεις μαζεψε κουβερτες απο σαλονι κ πλνε πιατα κ ριξε στα γρηγορα ενα ξεσκονισμα..ρε φουστη μου λεω..εγω αλλα πραγματα επρεπε να κανω τωρα..

μη γελασετε αλλα ρε γμτ οσο σκευτομουν οτι μπορει να χασω επαφη σε τετοια μερα με επιανε κριση..αληθεια..ηρθαν στις 8 κ εφυγαν στις 12..αρμενικη επισκεψη..οταν εφυγαν απο τα νευρα μου πηγα ξαπλωσα στον καναπε κουκουλωμενη κ δεν του μιλαγα καθολου..κοιμηθηκα κ στις 1 με ξυπνησε αυτος....τελος παντων λεω απο μεσα μου το εσωσες φιλαρακο τελευταια στιγμη...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τζα ξαναρθα..

ειχα κατι νευρα εχτες...παμε σπιτι τρωμε κ λεω ας εκμεταλευτω την ευκαιρια ρε παιδι μου μεσημερι..παω τουαλετα γυρναω.τι να δω..κοιμαται ο πασας..τεσπα λεω δεν πειραζει ποναω κ γω πολυ ασε σε καμια ωρα θα παω να τον ξυπνησω εγω..περνανε 2 ωρες παω να τον ξυπνησω κ χτυπαει το τηλ.ηταν ο κουμπαρος..κ κανονιζουνε να ερθουνε σπιτι..χωρις να με ρωτησει αν εχω ορεξη..αν το σπιτι ειναι τζιτζι για να δεχτει κοσμο..εγω ειχα 2 πλυντηρια απλωτα ρουχα μες το μπανιο..κ τα πιατα απλυτα ..κ τελος παντων δεν ημουν σε φαση για επισκεψεις..τι να σου κανω μου λεει δεν μπορω να ξεκανονισω..γκρρρρ...σηκω ευγενια να τρεχεις σαν βεγγος να προλαβεις μαζεψε κουβερτες απο σαλονι κ πλνε πιατα κ ριξε στα γρηγορα ενα ξεσκονισμα..ρε φουστη μου λεω..εγω αλλα πραγματα επρεπε να κανω τωρα..

μη γελασετε αλλα ρε γμτ οσο σκευτομουν οτι μπορει να χασω επαφη σε τετοια μερα με επιανε κριση..αληθεια..ηρθαν στις 8 κ εφυγαν στις 12..αρμενικη επισκεψη..οταν εφυγαν απο τα νευρα μου πηγα ξαπλωσα στον καναπε κουκουλωμενη κ δεν του μιλαγα καθολου..κοιμηθηκα κ στις 1 με ξυπνησε αυτος....τελος παντων λεω απο μεσα μου το εσωσες φιλαρακο τελευταια στιγμη...

μαλισταααα:P:p:p ααααχχχ ....τα αγόρια μας , ωρες-ωρες...αλλά αφού το εσωσε , ας παει και το παλιάμπελο

κι εμενα μου εχει κανει κατι τετοια στο παρελθον , ή να κανονιζει να βγουμε χωρις να ρωτησει και τσουπ....να εμφανιζεται η παρεα στο μαγαζί :P

οσο ειμαι εγκυος , εχω τον πρωτο λογο..............χαχχαχαχαχαχ

ααααα...ειχα καλή διάθεση , αλλά θα βρισω κανέναν σήμερα....................

αυτός που με παιδευει απο την περασμενη εβδομαδα , με κατι εκτυπωσεις που τελκά δεν εγιναν , τωρα θελει κατι αλλο που στοιχιζει 100 ευρω , και εστειλα καποιον να το παρει , αλλά χωρις λεφτα !!!!

και επειδη εχω δει πολλλά .......no money.....δεν παιρνεις τίποτα......sorry !!!!!

ημουν λιγο σκληρη , αλλα δεν με νοιαζει μιαααα......

αρχισε αυτός , δεν με εμπιστευεσαι κλπ......του ειπα δεν ειμαι σε θεση να συγχίζομαι , και χωρις λεφτα δεν δινω τιποτα......αι στο καλό , ο καθενας

Στο τελος , ο Θ...... θα υποχωρησει και θα τα ακουσει αυτός !!!!!

τι σας είπα ? τα εδωσε....εγω του ειπα δεν ανακατεύομαι άλλο , και κακως με πηρες τηλ. τωρα κάτσε και περίμενε....................

μαλισταααα:P:p:p ααααχχχ ....τα αγόρια μας , ωρες-ωρες...αλλά αφού το εσωσε , ας παει και το παλιάμπελο

κι εμενα μου εχει κανει κατι τετοια στο παρελθον , ή να κανονιζει να βγουμε χωρις να ρωτησει και τσουπ....να εμφανιζεται η παρεα στο μαγαζί :P

οσο ειμαι εγκυος , εχω τον πρωτο λογο..............χαχχαχαχαχαχ

ηρθες κιτσυ μου..ασε απο τετοια ο αντρουλης μου....τι κανεις,εφαγες;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...