Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι σε αναμονή χοριακης να δουν μια τριψήφια χοριακη και στα κορίτσια που περιμένουν να ακούσουν καρδούλα να πάνε όλα καλά!

Είμαι στην 14η μέρα από την εμβρυομεταφορα, είχα θετική χοριακη την Δευτέρα αλλά τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα.Την Δευτέρα είχα αναγουλες και πονούσε η κοιλιά μου και από τότε τίποτα! Μόνο κάτι τραβήγματα στην μήτρα που και που 

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλκιδα θα ειναι ο γαμος και γενικα ολο το καλοκαιρι εχω ενα σωρο υποχρεωσεις μηπως να το παιξω κινεζα????Ασε που αν γεννησω 29 Απριλη γλυτωνω 2 υποχρεωσεις αφου δεν θα εχω σαραντησει...χαχαχαχα

εξαρτάται τις υποχρεώσεις:P:p:p

ωραία , η Χαλκίδα...πριν λιγο μιλησα με μια φιλη μου απο κει ( σε χωριο εξω απο Χαλκιδα μενει ). ειμασταν συμφοιτητριες και πηγαινα πολυ συχνα και Χαλκιδα κ στο χωριο. αλλα απο τοτε που παντρευτηκε , μενει εκει , εγω εχω μπλεξει τα ΣΚ με το μαγαζί και δεν βλεπομαστε συχνα:(

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Βασικα την ωρα εκεινη και να ερθουν δεν θα προσφερουν και κατι....ασε που εσυ την πρωτη μερα θα εισαι καπως......

εεε..το ξερω ...γι αυτό δεν θελω πολλούς....αλλά τι να τους πεις ?

Στην αδερφη του Θαναση , ας πουμε τι να πω ?:shock:

απ την αλλη επειδη θα ειναι προγραμματισμένο.....τι να πεις μετα ? δεν σας πηραμε γιατί ?

ουφ....τι σκάω και με αυτά ? αν ερθουν και δεν μπορω......διακριτικά θα τους διωξω:shock::shock::shock::shock:

αλλά οπως παμε , θα θέλουμε ενα δωματιο για τους επισκεπτες .

κι αν ερθουν πεθερος κ πεθερά ?

Άννα κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει με μωρό παιδί.Οπότε της καις τις υποχρεώσεις..Αν πάλι παρεξηγηθούν γείωσε τους...

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης ισα ισα εγω θελω πολυ να παω ας πουμε παντρευεται ο ξαδερφος μου που με ειχε συνεχεια μαζι του απο τοτε που πεθανε ο πατερας μου και παντρευεται την κολλητη μου.....Τωρα σε καποιους αλλους γαμους δεν το συζητω καν να παω αλλα στον γαμο του αδερφου μου?????

Διαφημίσεις

πρεπει να μαγειρεψω ,σας το ειπα ?

θα κανω την εξης καταπληκτική συνταγη....πατατες τηγανητες κ αυγά

αρκει να μην καψω παλι τις πατατες....πηραμε ενα σετ κατσαρολες , τηγανια κλπ

και δεν ξερω αυτο το τηγανι ειναι πιο δυαντό απ οτι εχω συνηθισει...σε 5 λεπτα καρβουνο οι πατατες.............

Τζενηηη...........θυμασαι που τις εκαψα την προηγουμενη φορα ?

Κιττυ τα αδερφια δεν μπορεις να τα αποφυγεις αλλα θα σε δουν και θα φυγουν μονοι τους σιγουρα απλα θα κανουν παρεα στον θ.....

Απο ποιο χωριο ειναι η φιλη σου?

τα αδερφια ΟΚ. τωρα οι υπόλοιποι θα δουμε...ε.δεν πιστευω να κατσουν και με τις ωρες....θα ειναι και το μωρό εκεί....ω ρε ...γλέντια:P:p:p

Απο τον Θεολόγο , μετα την Αρτάκη ( κοντά Μιστρο , Πισσωνες)

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης ισα ισα εγω θελω πολυ να παω ας πουμε παντρευεται ο ξαδερφος μου που με ειχε συνεχεια μαζι του απο τοτε που πεθανε ο πατερας μου και παντρευεται την κολλητη μου.....Τωρα σε καποιους αλλους γαμους δεν το συζητω καν να παω αλλα στον γαμο του αδερφου μου?????

ε, καλά στου αδερφου θα πας .....αφου θα ειναι και παρανυφάκι η Εβελίνα....αλλά ετσι κι αλλιως θα πηγαινες.

τωρα στους αλλους βλεποντας κ κανοντας

κι εμεις εχουμε βαφτιση 30 Απριλιου, αλλά δεν μπορουμε να παμε.....αν γινοταν πολυ θα ήθελα ......αλλα ειναι λιγο μακριά

Τα ξερω βρε τα χωρια τι τα περιγραφεις???........χαχαχαχαχα

χαχαχαχχαχαχα....επειδή ξερω οτι υπαρχει κι αλλος Θεολόγος:P:p

κι ο αντρας απο την Λουτσα. Και η φιλη μου και η αδερφη της , ειχαν κανει τους γαμους στο χωριό.....καταπληκτικά ηταν !!!!

και αυτη η θεα απο το σπιτι τους.....εχω παει Πασχα, καλοκαιρια, χειμώνες ...ωραία !!!!!!

Ο αλλος Θεολογος ειναι 10 λεπτα απο την Λαμια οποτε τους ξερω και τους δυο......

Ναι ειναι ωραια γενικα μακρια απο την αθηνα να ειναι και ειναι ωραια...σορυ κιολας αλλα αν ζεις στην επαρχια η Αθηνα ειναι ζουγκλα

ε, καλά στου αδερφου θα πας .....αφου θα ειναι και παρανυφάκι η Εβελίνα....αλλά ετσι κι αλλιως θα πηγαινες.

τωρα στους αλλους βλεποντας κ κανοντας

κι εμεις εχουμε βαφτιση 30 Απριλιου, αλλά δεν μπορουμε να παμε.....αν γινοταν πολυ θα ήθελα ......αλλα ειναι λιγο μακριά

κι αφου δεν ρωτας που ειναι η βαφτιση , θα σου πω μονη μου:P:p:p:p

Στην Γερμανία !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...