Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Στον Σωτήρη είχα 40ντήσει 15 Αυγούστου και μέχρι τέλους είχαμε πάει θάλασσα 3 φορές.Δεν τον έβαλα μέσα βέβαια γιατί δεν ήταν ούτε 2 μηνών αλλά τον είχα στον ίσκιο και έκοβε ύπνους...Έκανα και τις βουτιές μου και ξέφευγα από το σπίτι μια χαρά ήταν....

Μωρε αυτα λεγαμε με την νυφη μου θα παιρνουμε τις μεγαλες και θα εχουμε και την μικρη στη σκια....και θα κανουμε εναλλαξ τις βουτιες μας θα καθετε η μια με το μωρο και η αλλη θα βουταει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θελω να πεσω να ξεραθωωωωωωωωωωωωω αλλα δεν μπορωωωωωωωω πρεπει να μαγειρεψω και μετα να ετοιμασω την μικρη εχει γυμναστηριο σημερα........εγω ποτε θα κοιμηθωωωωωω???????????////

νομιζω αυτη η ερώτηση , θα μας μείνει για πολύ καιρό:shock:

εγώ ποτε θα κοιμηθώωωωω? οεο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Επισης θελω να π δημοσια πως μισω τον αντρα μου.......Εχτες πηγε Πηλιο για δουλεια βεβαια αλλα εκμεταλευτηκε και την μερα και πηγε για τσιπουρο......Τον μισωωωωωωωωωωωωωωωω αχ μακαρι να μπορουσα να παω και εγω μαζι...........Θελω διακοπες εχω να παω 2 χρονια καπου

νομιζω αυτη η ερώτηση , θα μας μείνει για πολύ καιρό:shock:

εγώ ποτε θα κοιμηθώωωωω? οεο ?

Μωρε οταν ειχα μονο την Εβελινα μια χαρα ηταν οσο κοιμοταν επεφτα και εγω για υπνο και οσο μπορεις να το κανεις και εσυ....

Τωρα ομως οταν θα κοιμαται η μια θα πρεπει να ασχολουμαι με την αλλη.........τι θα κανω η μανα??????

αρχιζουν και με ρωτανε τι θέλω για το μωρό.....και δεν ξερω τι να τους πω.....

εχω λιγα απ όλα ....αλλά.......

Διαφημίσεις

Επισης θελω να π δημοσια πως μισω τον αντρα μου.......Εχτες πηγε Πηλιο για δουλεια βεβαια αλλα εκμεταλευτηκε και την μερα και πηγε για τσιπουρο......Τον μισωωωωωωωωωωωωωωωω αχ μακαρι να μπορουσα να παω και εγω μαζι...........Θελω διακοπες εχω να παω 2 χρονια καπου

τον άτιμοοο....................και εγω θελω να παω Μακρυνίτσα και στην παραλία του Βολου......δεν θα πιω τσίπουρο , αλλά εχει κατι μεζέδες..............

τον άτιμοοο....................και εγω θελω να παω Μακρυνίτσα και στην παραλία του Βολου......δεν θα πιω τσίπουρο , αλλά εχει κατι μεζέδες..............

Αχ σκεφτομουν τελος Αυγουστου να πηγαιναμε στην πλατανια νοτιο πηλιο ακρως οικογενειακο χωριο και το μονο που εχει ειναι 2 ταβερνακια και μια καφετερεια...αλλα δυο απιστευτες παραλιες...πηγε ομως το χαζο το αδερφακι μου και εκλεισε τον γαμο 27 αυγουστου οποτε με τα εξοδα που θα εχουμε λεφτα γιοκ........Ο αντρας μου πηγε Ζαγορα και Χανια

Μπανιερο εχεις?Παρκο?Καθησματακι για φαγητο...σκεψου τι θα χρειαστεις αργοτερα

ναι μωρε , τωρα αυτη που με πηρε τηλ ειναι ξαδερφη του Θ.....και με ρωτησε για πετσετες, φορμακια κλπ. ενταξει εχω καποια , να δουμε και ποσα κιλα θα ειναι

καλά κανει και ρωταει η κοπελα , γιατι ειπε δεν θελει να παρει κατι αχρηστο

πω πω....ενα σωρο πραγματα....εμείς που θα χωρεσουμε αναρωτιεμαι:shock::shock:

Αχ σκεφτομουν τελος Αυγουστου να πηγαιναμε στην πλατανια νοτιο πηλιο ακρως οικογενειακο χωριο και το μονο που εχει ειναι 2 ταβερνακια και μια καφετερεια...αλλα δυο απιστευτες παραλιες...πηγε ομως το χαζο το αδερφακι μου και εκλεισε τον γαμο 27 αυγουστου οποτε με τα εξοδα που θα εχουμε λεφτα γιοκ........Ο αντρας μου πηγε Ζαγορα και Χανια

που θα γινει ο γαμος ?

τέλεια ειναι και εκει....εχω παει ΣΚ χειμωνα....αλλά η Μακρυνιτσα , μου αρεσε τρελά !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εντωμεταξύ , θέλουν και αρκετοι να ερθουν απο το πρωι που θα μπω χειρουργείο......

και εγω δεν θελω πολυ κοσμο.

Ο Θ....., η αδερφη του , η μανα μου , η αδερφη μου ...και μου εχουν πει ακομα μια φιλη κ τωρα η ξαδερφη. τι να κανω ?

που θα γινει ο γαμος ?

τέλεια ειναι και εκει....εχω παει ΣΚ χειμωνα....αλλά η Μακρυνιτσα , μου αρεσε τρελά !!!!!!!!!!!

Χαλκιδα θα ειναι ο γαμος και γενικα ολο το καλοκαιρι εχω ενα σωρο υποχρεωσεις μηπως να το παιξω κινεζα????Ασε που αν γεννησω 29 Απριλη γλυτωνω 2 υποχρεωσεις αφου δεν θα εχω σαραντησει...χαχαχαχα

Σας βλεπω να μετακομοιζετε εσεις και να μενει μονο ο μπεμπης στο σπιτι.......χαχαχαχαχα ασε θελουν ενα σωρο πραγματα

κι εγω αυτο βλέπω...αντε να χωθούμε σε κανα μονό κρεββατάκι ,εμείς οι κακόμοιροι:shock::shock::shock:

εντωμεταξύ , θέλουν και αρκετοι να ερθουν απο το πρωι που θα μπω χειρουργείο......

και εγω δεν θελω πολυ κοσμο.

Ο Θ....., η αδερφη του , η μανα μου , η αδερφη μου ...και μου εχουν πει ακομα μια φιλη κ τωρα η ξαδερφη. τι να κανω ?

Βασικα την ωρα εκεινη και να ερθουν δεν θα προσφερουν και κατι....ασε που εσυ την πρωτη μερα θα εισαι καπως......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...